Αν δεν το βλέπει σε recovery mode μάλλον δεν έχεις drivers.Ο/H gyea23 έγραψε:
Αρχικά υπαρχει καποιο bug στο mi suite ?
Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader
- Οδηγός
- Mi-5
-
-
-
Καμία βοήθεια;;;
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το βλέπει στην διαχείριση συσκευών το τηλέφωνο; Αν ναι πως;
-
-
Είμαι σε φάση που λειτουργεί ακόμα κανονικά το κινητό, έχω κάνει και έχει εγκριθεί η αίτηση μου για ξεκλείδωμα του bootloader απλός τώρα πρέπει να του περάσω μια official rom. Όταν το συνδέω με το mipcshte και πατάω R.flash ROM package's signature cannot verified! Εκεί έχω κολλήσει...;;;; ;
-
Μήπως χρειάζεται κάποιος drivers το pc για να συνεχίσω την διαδικασία;
-
Ο/H geotsil έγραψε:
Μήπως χρειάζεται κάποιος drivers το pc για να συνεχίσω την διαδικασία;
1. Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
2. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi pc suite
3. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του MiPhone (MI Flash Tool v20151028) από εδώ
4. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του Mi Flash Tool "MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip
5. Κάνεις εγκατάσταση σαν διαχειριστής του adb universal drivers από εδώ
6. Βάζεις και το adb αρχείο από εδώ adb.zip χύμα στο C:\
7. Reboot τον υπολογιστή
8. Ενεργοποιείς τις επιλογές για προγραμματιστές στο κινητό > Settings > about phone > tap 7 φορές στο MIUI version
9. Ενεργοποιείς το USB Debugging στο κινητό > Settings > additional settings > Developer options > USB Debugging > ON αν υπάρχει και το OEM Unlock > ON και αυτό
10. Συνδέεις την συσκευή στον υπολογιστή με ανοικτή την οθόνη, αν σου βγάλει μήνυμα για ασφαλή σύνδεση επιλέγεις το Always trust...και ΟΚ
Δες εάν τα έχεις κάνει -
Καλησπερα σε ολους! Σημερα παρελαβα και εγω το mi5 μου απο minideal.Εχει περασμενη unofficial rom 7.6.11.0 stable. Το περιμενα οποτε ειχα διαβασει τους οδηγους και ειμιυβ ετοιμος.Ξαφνικα πελαγωσα 1ον οταν κανω ελεγχο για bootloader βλεπει κανονικα τη συσκευη αλλα μετα βγαζει αυτο το μυνημα
ΤΙ κανω? Το προσπερναω και προσπαθω να προχωρησω τη διαδικασια που αναγραφεται στον οδηγο ,ενεργοποιω το usb debugging (δεν το γραφει αμα κανω λαθος να μην το ξανακανω) μου βγαζει μυνημα για access απο αυτον τον υπολογιστη παταω παντα ναι.
Κλεινω τη συσκευη και την ανοιγω σε recovery ,στο device manager την αναγνωριζει σαν xiaomi composite mfb interface (φανταζομαι ετσι πρεπει) ,και οταν μπαινω σε mi pc suite μου βγαζει reading device information failed.Αν κλεισω το μυνημα και διαλεξω r.flash απο το μενου update ειτε βγαζει το ιδιο μυνημα η γυρναει το κυκλακι συνεχως checking for update (το εχω αφησει καμια ωρα!!!).
Παιδια τα φωτα σας!!!
Update!!!
Όλα τα προβλήματα λύθηκαν μόλις δοκίμασα τον οδηγό στο αρχαίο laptop της γυναίκας μου με Windows 7 32bit. Ακολουθώντας τα βήματα έκανα recovery update σε China stable, ξεκλειδωσα τον bootloader και φλασαρα τη τελευταία global stable. Θα μείνω αρκετές μέρες έτσι γιατί η όλη διαδικασία με αγχωσε (κυρίως το θέμα που δεν διάβαζε τον bootloader).
Φανταστείτε ότι είχα κάνει και format στο δικό μου υπολογιστή για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω πρόβλημα (Windows 10 64bit). -
Για σας θέλω να παραγγείλω το mi5 πια rom πρεπει να έχει ώστε να βάλω την ελληνική του foroum
εφόσον ξεκλειδώσω το bootloader??
*ROM
- Multi-language Rom&Google play store installed
- Original Rom(English&Chinese)
-
Ο/H SV8PKJ έγραψε:
Για σας θέλω να παραγγείλω το mi5 πια rom πρεπει να έχει ώστε να βάλω την ελληνική του foroum
εφόσον ξεκλειδώσω το bootloader??
*ROM
- Original Rom(English&Chinese)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-