Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader
- Οδηγός
- Mi-5
-
-
-
ξέρει κανένας κινέζικα να βοηθήσει?
-
Βάλε την σε κινητό και με επιλογή φωτογραφίας θα σου κάνει (εν μέρει) μετάφραση
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.translate&hl=en -
-
θα χεις καμία stable κ ίσως χρειαστεί να περάσεις καμία official china developer.
Τι γράφει στο miui version από το about phone??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλησπέρα,
Παρέλαβα πρόσφατα ενα Μi5 απο κινεζομάγαζο το οποίο φορούσε μια fake rom 7.3. Με το σκεπτικό να περάσω την επίσημη Global Stable έκδοση, ακολούθησα τον οδηγό που αναγράφεται στην πρώτη σελίδα ακολουθώντας πιστά τα βήματά του και έλεγξα πρώτα βέβαια οτι ήταν κλειδωμένος ο bootloader.
Αν και μου είπε το Mi PC Suite οτι όλα καλά, κατέβασε την κινέζικη έκδοση και εκανε update, εδώ και μια ώρα έχει κολλήσει σε ένα είδος bootloop που εμφανίζει το λογότυπο του Mi, το Android απο κάτω και καθε τόσο ανεβάζει - κατεβάζει την φωτεινότητα της οθόνης. Τι δεν έχω κάνει σωστά και τι βήματα να ακολουθήσω από εδώ και πέρα?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -
-
Καλησπερα σε ολους.Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο θεμα.Εχω ενα Xiaomi Mi5 το οποιο το παρελαβα με μια fake rom 7.2.8.0.0 Global stable.Μπηκα διαβασα καποιους οδηγους ια το συγκεκριμενο τηλεφωνο και κατεληξαν σ'αυτον τον οδηγο
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
και οτι πρεπει να περασω μια official rom γιανα μπορεσω να περασω μετα μια developer και μελλοντικα να το ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη.Διαβασα τις οδηγιες στην πρωτη σελιδα του θεματος και πριν τις εκτελσω εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα απο την οπια δεν μου εχει ερθει μηνυμα ακομη.Μετα απο πολλες προσπαθειες επειδη μου εβγαζε eror το pc suite εβγαλε update και μου περασε μια stable rom 8.0.12.0 στην οποια μεσα λεει οτι εχει και ελληνικα αλλα μαλλον την περασε πανω απο την αλλη και εχει γινει ενα αχταρμας τωρα στο τηλεφωνο.Μετα κατεβασα μια DEV για να μπορεσω να εχω ετοιμο το τηλεφωνο για ξεκλειδωμα οταν μου ερθει το μηνυμα αλλα οταν παω να την περασω απο το update και πατωντας επιλογη πακετου μου λεει οτι δεν την αναγνωριζει για να τη φλασαρω.Εδω ερχομαι και ζηταω τη βοηθεια σας γιατι εχω κολλησει και εχω μπερδευτει με τοσους οδηγους.Απο εδω και περα με αυτη τη μπερδεμενη ρομ τι κανω και απο που ξεκιναω παλι για να το ξεκλειδωσω και να περασω επιτελους την ελληνικη και να ησυχασει το κεφαλι απο την fake του κινεζομαγαζου
Σημειωση ειχα τσεκαρει και ο bootlader εγραφε και στα δει false οποτε ηταν κλειδωμενος βαση του οδηγου που διαβασα -
@soupis88 Έχεις κάνει 3 αναρτήσεις σε 3 διαφορετικά νήματα, τα ξεκίνησες όλα λάθος το κινητό σου αυτήν την στιγμή λειτουργεί η έχει brick ??, ξεκινάς με το να βάλεις σε screenshot το about phone να δούμε ποια rom έχει μετά πας εδώ και το διαβάζεις προσεκτικά και κάνεις κατά γράμμα ότι λέει, xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/
-
@soupis88 μετά όταν σου έρθει το sms που δίνει την άδεια για το ξεκλείδωμα τότε θα πάς στο ανάλογο νήμα για το κινητό σου που θα το βρεις από εδώ xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE/
Ψάξε αυτό το νήμα
ότι δεν ξέρουμε ρωτάμε Καρντάση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα