το πληκτρο volume down για ποιο λογο ειναι πατημενο?
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
sp tool συμφωνα με τον οδηγο , τελικα ομως επελεξα τον δευτερο τροπο με την τελευταια recovery και ολα καλα. η απορια μου ομως παραμενει για το αρχικο ερωτημα
-
για επαναλαβε το αρχικο σου θεμα γιατι ειναι πρωι ακομα και αδυνατο να το βρω
-
λοιπον θοδωρή ,επελεξα να φλασαρω fastboot με sp tool ,όλα ξεκινάνε καλά με πατημένο το volume down αλλά προς το τελείωμα του φλασαρισματος μου πετάει eror ότι το image είναι αρκετά μεγάλο και στοπ. Το έχω κάνει με απόλυτη επιτυχία σε άλλη συσκευή. Στο διαταυτα μέσω της δεύτερης επιλογής (recovery) το φλασαρω με επιτυχία, το ερώτημα όμως παραμένει για την αποτυχημένη προσπάθεια με sp tool
-
δεν εχω δουλέψει ποτε sp tool αρα δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ το μομο που μπορώ να σου πω ειναι κοίταξε μξπως κατεβάσεις μια πιό καινούργια version του προγράμματος γιατι απο οτι εψαξα έχει βγει μεχρι v5.1636 ενω στην πρώτη σελίδα εχει το 1620
-
οκ. ευχαριστω
-
MΜπορεί κάποιος να μου πει μετά το πέρασμα της china deveropeρ? To miulock λεει couldn't verify device 50% και σταματά.
Έχω λογαριασμό απο το προηγούμενο mi4c ου είχα κάνει unlock ok.
Τώρα έχασα και τα ελληνικά και το google play καμμια λύση?| Founder & CEO at Onesmart Promotion
| Innovative solutions for successful businesses
| Certified Partner Google & Yandex Direct
| Web: Onesmart Promotion -
Ο/H smart έγραψε:
Τώρα έχασα και τα ελληνικά και το google play καμμια λύση?
-
redmi pro 64gb xelio 25 / miui 8.6.10.13 την πέρασα με spflash| Founder & CEO at Onesmart Promotion
Κινέζικη Developer έβαλες!! Οπότε τι περιμένεις? Ξεκλείδωσε το και πάμε για ελληνική απο εδω -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…7-Xiaomi-RedMi-PRO-Omega/
-
μακάρι να μπορούσα να το ξεκλειδώσω σταματάει στο 50% το mi unlock πως το διορθώνω?| Founder & CEO at Onesmart Promotion
Θα πρέπει να αφαιρέσεις το mi account απο άλλες συσκευές και να βεβαιωθείς (απο το i.mi.com) ότι είναι ενεργό το Find Device (και στην συσκευη επίσης) και ότι βλέπεις Online την συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα