Να ρωτήσω κι εγώ...ο υπολογιστής θα πρέπει να είναι 64-bit για να γίνει όλη η διαδικασία ή μπορέι να γίνει και με κάποιον τρόπο και σε 32-bit? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Ναι πρέπει να βρεις υπολογιστή με Win 7 και πάνω (και πάντα 64bit) για την απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής (βλέπε σχετικό οδηγό στην 1η σελίδα)!
Σε 32bit λογικά θα μπορείς (δεν το έχω δοκιμάσει) σε virtual pc με 64bit λειτ. σύστημα (Win 7 και πάνω).
Τι έχεις? -
Μάλιστα...32-bit έχω εγώ
-
Ο/H spyroskara έγραψε:
Μάλιστα...32-bit έχω εγώ
-
παιδια καλησπερα...παω να περασω τη ρομ με sp tools (china dev omega_images_6.12.8_20161208.0000.00_6.0_cn_27badb84ea) και ειμαι στο βημα download->παταω volume down->συνδεω
με το που μου ανοιγει το φαστμπουτ αφηνω το κουμπι και ο υπολογιστης ψαχνει να βρει drivers (μαλλον android device) και μου βγαζει οτι δε τους βρησκει, η μπαρα δε ξεκιναει ποτε
μετα απο κανα 5λεπτο εβγαλα το κινητο αφου πατησα στοπ, ευτυχως δε μπρικαρε...ακολουθησα κατα γραμμα νομιζω τον οδηγο και περασα και τους drivers...καμμια ιδεα? -
restart στον υπολογιστή έκανες να πάρει τους drivers ?
-
Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ...
Ξεκίνησα την διαδικασία με sp flash tool, drivers κλπ όλα καλά.. ξεκινάω το κινητό με volume down + καλώδιο ξεκινάει το download που το έχω πατήσει πιο νωρίς... από κόκκινη γίνεται κίτρινη η μπάρα και μου βγάζει το παρακάτω error: Brom Error sec image too large
Capture.PNG
please μια βοήθεια γιατί θα φύγει από το παράθυρο... -
Ο/H NasDriver έγραψε:
restart στον υπολογιστή έκανες να πάρει τους drivers ?
-
Πιθανόν, πρώτα πρέπει να δεις ότι το κινητό δουλεύει σωστά με drivers και μετά να προχωρήσεις σε flash, από την στιγμή που το βάζεις σε fastboot mode πχ και ψάχνει για drivers δεν το έχει δει ακόμα σωστά.
-
το βαζω σε φατμπουτ και μου το εμφανιζει σαν android device
νομιζω αυτο μου εβγαζε και χτες, παροτι δε ξεκιναγε το download, αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος -
-
φωτο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα