Όχι. Η ρομ δεν παίζει ρόλο. Ίσως πετύχεις κάτι με εφαρμογές τρίτων αλλά μην περιμένεις και θαύματα.
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
-
Καλησπέρα παλικάρια.
Εχω κάνει install την έκδοση MIUI 8.2 by xiaomi-miui.gr Xtrvbeta 1-7.1.12 |beta
απο τη είδα έχει βγει πιο καινούργια την βάζω στο κινητό η σε μια microsd και την κάνω αναβάθμιση μέσα απο το κινητό (απο τις ρυθμίσεις-επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης
η χρειάζεται η διαδικασία format και απο την αρχή ;
Επίσης
1)κάποιες φορές ελάχιστες με πετάει έξω απο chrome,facebook κτλ
2)Και δεν μου λειτουργεί με πετάει εκτός το GO Contacts EX απλά το είχα συνηθίσει τόσα χρόνια αλλά οκ την βολεύω και με το original
Kαλές γιορτές σε όλους! -
-
Kαι μπαίνει απο επάνω έτσι δεν χάνω τίποτα απο τα υπάρχων ;
-
- Ρε παιδιά πετάγεται συνέχεια αυτό το Σφάλμα κ είναι πολύ ενοχλητικό, καμία βοήθεια?
Σφάλμα με το calculator kai μου ζητάει αναφορά κ τέτοια - Ρε παιδιά πετάγεται συνέχεια αυτό το Σφάλμα κ είναι πολύ ενοχλητικό, καμία βοήθεια?
-
Λοιπόν, έκανα unlock όλα καλά! Αλλα όταν πάω να τσεκάρω αν όντως είναι unlock ο bootloader στην εντολη fastboot getvar all κολλάει και δεν κάνει τίποτα. Το βρίσκει κανονικά το κινητό. Επίσης το φιλαράκι που έχει το κινητό μου είπε πως δεν μπορεί να περάσει το οτιδήποτε στο κινητό. Και όντως δεν με άφησε να περάσω τίποτα. Έχει μόνο εσωτερική μνήμη 128GB. Άρα πως θα περάσω εγώ την ρομ?
-
Ερώτηση ενός άσχετου: Μετά από αυτά τα βήματα περνάμε σε αυτό:
Ξεκλείδωμα του Bootloader
και ακολουθούμε τα βήματα από την αρχή;;; Κατέβασμα νέας ρομ κλπ κλπ ή απευθείας συνδέουμε το unlock εργαλείο;;
Ευχαριστώ -
-
Ο/H Symeon Deligiannidis έγραψε:
Λοιπόν, έκανα unlock όλα καλά! Αλλα όταν πάω να τσεκάρω αν όντως είναι unlock ο bootloader στην εντολη fastboot getvar all κολλάει και δεν κάνει τίποτα. Το βρίσκει κανονικά το κινητό. Επίσης το φιλαράκι που έχει το κινητό μου είπε πως δεν μπορεί να περάσει το οτιδήποτε στο κινητό. Και όντως δεν με άφησε να περάσω τίποτα. Έχει μόνο εσωτερική μνήμη 128GB. Άρα πως θα περάσω εγώ την ρομ?
-
-
το αναγνωρίζει, βγάζει ενα αναγνωριστικό με αριθμούς και γράμματα.απλώς μετά στο getvar all δεν μου βγάζει τίποτα.το θέμα με την αδυναμία εγγραφής στην εσωτερική μνήμη, τι γίνεται;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα