Το ότι δείχνει το Android logo είναι καλό. Περιμένεις να φορτώσει και δεν διακόπτεις για κανέναν λόγο.
Καρφιτσωμένο Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
- Οδηγός
- RedMi PRO
- MIUI V8
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Το ότι δείχνει το Android logo είναι καλό. Περιμένεις να φορτώσει και δεν διακόπτεις για κανέναν λόγο.
-
Θέλει 5-10 λεπτά, καμία φορά και παραπάνω, όσο είναι στο android είναι καλά, εκτός και εάν περάσει μία ώρα...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Θέλει 5-10 λεπτά, καμία φορά και παραπάνω, όσο είναι στο android είναι καλά, εκτός και εάν περάσει μία ώρα...
Παιδιά κάποια ιδέα; Τι γίνεται τώρα; Έχω απελπιστεί!
=============== Ιουν 17th 2017, 9:16pm ===============
Ο/H sm0k3 έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
-
-
=============== Ιουν 17th 2017, 10:05pm ===============
Παιδιά ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για τις απαντήσεις σας, όλα τα έκανε το αρχείο cust, πάνω στην βιασύνη μου δν πρόσεξα ότι δν το φλάσαρε.
Πάω για αίτηση ξεκλειδώματος και Ελληνική. -
-
Επειδή υπολειτουργώ με την εξεταστική , κατάφερα να μπρικαρω το redmi pro μου . Όταν πάω να περάσω με Sideload την ROM ,μου βγάζει στο cmd : Total xfer 0.02x . Και στο κινητό could not find 'META-INF/com/google/android/update-binary' in the zip file.
Τώρα τι κάνω ?
Offtopic : Φανταστείτε χθες που πέρασα την Dev , δεν θυμόμουν τον κωδικό για να μπω στο κινητό. Και μετά λέει η Ελληνίδα μάνα , πάνε στο πανεπιστήμιο αγόρι μου , θα ανοίξουν οι ορίζοντες σου. Που να'ξερε ότι θα μου καεί ο εγκέφαλος μέχρι το πτυχίο ... -
Γιατί πηγαίνεις με τη μέθοδο sideload;
-
Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή.
Πήγαινε στο TWRP > Mount > κάτω δεξιά έχει το Disable MTP/ Enable MTP > πάτα το ανοίξει ή πάτα το να κλείσει και μετά ξανά για να ανοίξει.
Δες τώρα εάν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής ως αποθηκευτικό χώρο -
Γιατί πηγαίνεις με τη μέθοδο sideload;
Ο/H NasDriver έγραψε:
Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή.
Πήγαινε στο TWRP > Mount > κάτω δεξιά έχει το Disable MTP/ Enable MTP > πάτα το ανοίξει ή πάτα το να κλείσει και μετά ξανά για να ανοίξει.
Δες τώρα εάν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής ως αποθηκευτικό χώρο
-
Όχι το κινητό, την επιλογή σε αυτό ---> Πήγαινε στο TWRP > Mount > κάτω δεξιά έχει το Disable MTP/ Enable MTP > πάτα το να κλείσει και μετά ξανά πάτα για να ανοίξει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα