Xiaomi Redmi Note 3 Pro
- RedMi Note 3 Pro
-
-
-
Δεν έχουν περαστει σωστα οι drivers.
Πρεπει να χεις περασμένα 1) Mi pc suite, 2) Mi flash, 3) adb-fastboot-drivers ([TOOL] [WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers -⦠| Android Development and Hacking) και 4) επανεκκίνηση το PC.
Εγώ δοκίμασα κ σε διαφορετικό PC να φανταστείς.
Χρειάζεται υπομονή κ επιμονή!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
οκ...ευχαριστώ...θα το δοκιμάσω..
-
-
-
Ο/H Zeys13 έγραψε:
Σε πρώτη φάση έκανα εγκατάσταση το Mi pc suite και όταν συνδέω το κινητό δεν το βρίσκει..υπάρχει κάποιος λόγος? 1)Mi pc suite, 2) Mi flash, 3) adb-fastboot-drivers. Μήπως έχετε κάποιο συγκεκριμένο link για αυτά?
-
Ωραία θα δοκιμάσω και σε άλλο υπολογιστή αν είναι...από τα στοιχεία που έγραψα παραπάνω, το κινητό "φοράει" την
Official DEV Global Rom(OTA update&Greek Language)) ή κάνω λάθος? -
-
Έχω και γω ερώτηση! Έχω το Redmi Note 3 Pro κι αυτή τη στιγμή τρέχω την τελευταία έκδοση της Global Stable 8.0.6.0. απροβλημάτιστα, με κλειδωμένο bootloader. Σήμερα φλάσαρα την Global Stable και στο Redmi Note 4 του πατέρα μου με fastboot μέθοδο κι αφού είδα ότι ήταν πανεύκολο λέω να βάλω την Κινέζικη developer για να μην περιμένω ατελείωτα για αναβαθμίσεις κλπ... Οπότε θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να τη βάλω κατευθείαν μέσω του updater χωρίς να μπλέξω με fastboot flash και χωρίς βέβαια να χάσω τα δεδομένα μου. Γίνεται;
-
Εννοείται....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Άρα δε θα χω πρόβλημα που θα αλλάξω από Global σε Κινέζικη; Τέλεια! Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0