Διαφήμιση

Χρηστικότητα Smartwatch

• Χρηστικότητα Smartwatch

Τέλος διακοπές , πίσω στα τετριμμένα .
      Κατά τη διάρκεια των διακοπών δοκίμασα σε ελάχιστες μπορώ να πω περιπτώσεις το φτηνιάρικο GV18 Aplus (αυτόνομο με SIM) και τούτο γιατί δεν έβρισκα
      όσο κι' αν προσπάθησα περιπτώσεις που θα μπορούσε να μου φανεί χρήσιμο .
      Στην παραλία , έμπα-έβγα στη θάλασσα .. άχρηστο
      Στην καφετέρια , ακουμπάς το κινητό στο τραπέζι κι' αποφεύγεις και το Sar !!! . Το ίδιο και στη ταβέρνα .
      Στη βεράντα σου , γιατί ? το κινητό στη διάθεσή σου .
      Στη βόλτα ή οδηγόντας το ίδιο
      Βέβαια είμαι υποχρεωμένος να πω και κάποια θετική περίπτωση που μου έτυχε σε ψαροταβέρνα κι' ενώ πάλευα με κάτι κουτσομούρες , με τα χέρια βέβαια ,
      μπόρεσα να απαντήσω σε κλήση αλά James Bond προς τέρψιν ή και απορία ορισμένων άσχετων στα γύρω τραπέζια .
      Οι δυνατότητές του , pedometer κλπ δεν με αφορούν αλλά , μήπως μου διαφεύγει κάτι σε ότι αφορά τη χρηστικότητά του .
      Σε οτι με αφορά θα μου ήταν ΠΟΛΥ χρήσιμο ένα waterproof , να παίρνει sim , με όχι χοντροκομένες διαστάσεις στο 5μετρο σκάφος μου ή ακόμα περισσότερο
      στο ιστιοπλοϊκό μικρό καταμαράν μου που είναι και το χόμπυ μου και τρώω αρκετές ώρες με δαύτο . ΥΠΑΡΧΕΙ ?

Προσωπικές απόψεις χωρίς καμία προκατάληψη .
    • Πέραν από το ότι είναι ενα gadget και κάνεις και τη φιγούρα σου, λόγω αλλαγής οθονών και ανοικτής ακρόασης, καμία άλλη χρησιμότητα για κάποιον με γιοτ και αυτοκίνητο. ;)

Πάμε τώρα στα χρήσιμα, αλλά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.
      1. Οδηγός Μηχανής : βλέπεις ποιος σε καλεί πριν το σηκώσεις.
      2. Αθλητής ή απλά Sport man : Μετράς χιλιόμετρα (αυτό βέβαια μπορείς να το έχεις και με ενα μικρο έξυπνο βραχιολακι.
      3. Περίεργος στον ύπνο : παρακολουθείς πώς κοιμάσαι και έτσι μπορείς να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις, πριν αρχίσεις να τρέχεις σε ιατρεία ύπνου.
      :P
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Γνωστό το ενδιαφέρον και οι γνώσεις σου γιά τα συγκεκριμένα gadget και δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω απόλυτα μαζύ σου
      με την αντικειμενική προσέγγιση . Οθεν μεθερμηνευόμενο ένα ακόμα μπιχλιμπίδι που αγοράζουμε και που τελικά θα καταλήξει
      στο ντουλάπι μαζί με άλλες δεκάδες πιθανόν ξεχασμένα .
      Οπως όμως ανέφερα στο προηγούμενο post μου , θα μου ήταν χρήσιμο στο ταχύπλοο (όχι γιότ) , όταν πηγαίνω γιά ψάρεμα μετά
      τις 10.00 (δεν μπορώ αδερφέ πιό νωρίς) και βέβαια στο dinghy cat που είμαι συνεχώς μούσεμα .
      Βέβαια θα πρέπει να έχει τις προδιαγραφές που ανέφερα , τουλάχιστον waterproof και να παίρνει sim .
    • Διαφήμιση
    • Εγώ για να μη τα βάζω στο ράφι, τα αγοράζω, τα φοράω μια εβδομάδα και μετά τα πουλάω στην ίδια τιμή και μερικές φορές λίγο ακριβότερα. Αυτό το καιρό σταμάτησα να αγοράζω και ψάχνω λίγο καλύτερο επίπεδο με δικό του wifi και gps. :)
    • Ο/H geobas έγραψε:

Γνωστό το ενδιαφέρον και οι γνώσεις σου γιά τα συγκεκριμένα gadget και δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω απόλυτα μαζύ σου
      με την αντικειμενική προσέγγιση . Οθεν μεθερμηνευόμενο ένα ακόμα μπιχλιμπίδι που αγοράζουμε και που τελικά θα καταλήξει
      Οπως όμως ανέφερα στο προηγούμενο post μου , θα μου ήταν χρήσιμο στο ταχύπλοο (όχι γιότ) , όταν πηγαίνω γιά ψάρεμα μετά
      τις 10.00 (δεν μπορώ αδερφέ πιό νωρίς) και βέβαια στο dinghy cat που είμαι συνεχώς μούσεμα .
      Βέβαια θα πρέπει να έχει τις προδιαγραφές που ανέφερα , τουλάχιστον waterproof και να παίρνει sim .
      Κάτι σαν αυτό δηλαδή ψάχνεις, που βρήκα στο Coolicool!? -> GV18 Aplus
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εγώ για να μη τα βάζω στο ράφι, τα αγοράζω, τα φοράω μια εβδομάδα και μετά τα πουλάω στην ίδια τιμή και μερικές φορές λίγο ακριβότερα. Αυτό το καιρό σταμάτησα να αγοράζω και ψάχνω λίγο καλύτερο επίπεδο με δικό του wifi και gps. :)
      Σε αντίθεση , εμένα μου έλειπς πάντα το εμπορικό δαιμόνιο . Ετσι ή μένουν κάπου ξεχασμένα ή αν σκαλίζοντας βρώ κάποιο πιθανόν
      να το βγάλω στην επιφάνεια για καμιά εβδομάδα και μετά να το χαρίσω σε κανένα ανήψι .

Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Γνωστό το ενδιαφέρον και οι γνώσεις σου γιά τα συγκεκριμένα gadget και δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω απόλυτα μαζύ σου
      Κάτι σαν αυτό δηλαδή ψάχνεις, που βρήκα στο Coolicool!? -> GV18 Aplus
      Γιατρέ μου αν δεις το πρώτο μου post με αυτό πέρασα (τρόπος του λέγειν) τις διακοπές μου . Είναι της πλάκας και κάνει μόνο
      γι' αυτό που είπε ο φίλος Θανάσης . Μόνο για φιγούρα κι' αυτό αν δεν φεύγει το πίσω καπάκι που δεν κουμπώνει καλά.
      Εκείνο που θα ήταν ιδανικό και θα είχε πραγματική χρηστικότητα σε ότι με αφορά είναι ένα smartwatch που

Να παίρνει sim (MUST)
      Να έχει GPS
      Να έχει πυξίδα (αν είναι δυνατόν)
      Να έχει IP 56 τουλάχιστον (MUST)
    • Ο/H geobas έγραψε:

Εκείνο που θα ήταν ιδανικό και θα είχε πραγματική χρηστικότητα σε ότι με αφορά είναι ένα smartwatch που

Να παίρνει sim (MUST)
      Να έχει GPS
      Να έχει πυξίδα (αν είναι δυνατόν)
      Να έχει IP 56 τουλάχιστον (MUST)
      Άρα πας σε άλλο επίπεδο (αυτό που ψάχνω τώρα) χρημάτων. Αυτά που ζητάς είναι σε ρολόγια των 110€ και πάνω. Όσο για το τελείως αδιάβροχο(κολύμπι) ξέχνα το, εκεί πρέπει να δώσεις πάνω απο 200€. :)
    • Διαφήμιση
    • Δεν το θέλω γιά κολύμπι αλλά να μην έχει πρόβλημα από το πιθανό κατάβρεγμα .
      Και βέβαια είμαι προετοιμασμένος γιά 100+ , αλλά όχι και 200 .

IP 56 = Water projected in powerful jets (12.5mm nozzle) against the enclosure from any direction shall have no harmful effects.

΄Ασχετο .
      Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι υπέρμαχος της Rom by Gkalen και συγκεκριμένα της 6.8.11 Dev .
      Εχω την GTV 6.8.4 Dev . Αν θέλω να δοκιμάσω την Gkalen , απλά την περνάω από πάνω με τον Updater ??
    • Ο/H geobas έγραψε:

΄Ασχετο .
      Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι υπέρμαχος της Rom by Gkalen και συγκεκριμένα της 6.8.11 Dev .
      Εχω την GTV 6.8.4 Dev . Αν θέλω να δοκιμάσω την Gkalen , απλά την περνάω από πάνω με τον Updater ??
      OffTopic
      Μπορείς κι έτσι μιας και είναι παρόμοιες, αλλά το καλύτερο, για να μη σου βγάλει τίποτα περιεργα και για να μιλάμε την ίδια γλώσσα, είναι με wipe data
    • Εχω εγω ενα zeblaze blitz με γκρι κορωνα σχεδον αφορετο κ επειδη δεν εχω γιωτ δε μου χρειαζεται, αδιαβροχο ip67, καρτα σιμ, gps android 5.1, 4gb. Οσο το πηρα 90 ευρα. Γυριζω 29/8 αθηνα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostisg έγραψε:

Εχω εγω ενα zeblaze blitz με γκρι κορωνα σχεδον αφορετο κ επειδη δεν εχω γιωτ δε μου χρειαζεται, αδιαβροχο ip67, καρτα σιμ, gps android 5.1, 4gb. Οσο το πηρα 90 ευρα. Γυριζω 29/8 αθηνα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Το γκρι φαίνεται ωραίο....