Διαφήμιση

Χρηστικότητα Smartwatch

• Εγώ δε θα το έβαζα κάτω από νερό. Μπορείς να τους ρωτήσεις πάντως.
      Zeblaze THOR 4 Flagship 4G LTE GPS SmartWatch_zeblaze

Όσον αφορά το aliexpress....
      1) εγώ δεν αγοράζω ποτέ ακριβά αντικείμενα από εκεί και 2) κατά 99% θα περάσει τελωνείο εφόσον δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό ο συγκεκριμένος πωλητής (δε νομίζω ότι το γλιτώνεις επειδή στέλνει με PostNL).
      Στο Gearbest δεν υπάρχει ακόμα. Μπορείς να το δεις στο Banggood (με priority direct mail είναι εντάξει.)

Bakeey I8 4G LTE 1.39 inch Weather Camera Music Player 1G+16G WIFI GPS Android 7.0 Smart Watch Phone Sale - Banggood.com
    • Ο/H EvangeliaK έγραψε:

Εγώ δε θα το έβαζα κάτω από νερό. Μπορείς να τους ρωτήσεις πάντως.
      Zeblaze THOR 4 Flagship 4G LTE GPS SmartWatch_zeblaze

Όσον αφορά το aliexpress....
      1) εγώ δεν αγοράζω ποτέ ακριβά αντικείμενα από εκεί και 2) κατά 99% θα περάσει τελωνείο εφόσον δεν αναφέρει κάτι διαφορετικό ο συγκεκριμένος πωλητής (δε νομίζω ότι το γλιτώνεις επειδή στέλνει με PostNL).
      Στο Gearbest δεν υπάρχει ακόμα. Μπορείς να το δεις στο Banggood (με priority direct mail είναι εντάξει.)

Bakeey I8 4G LTE 1.39 inch Weather Camera Music Player 1G+16G WIFI GPS Android 7.0 Smart Watch Phone Sale - Banggood.com
      Καλησπέρα σε ευχαριστώ που αφιέρωσες χρόνο για μένα και σε ευχαριστώ για την ενημερωσει,να σαι καλά.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα,πριν λίγο είδα τα εμαιλ μου και μου έχει στείλει η Banggod αλλά δεν γνωρίζω αγγλικά μπορείτε να μου πείτε τι γράφει αν είναι εύκολο;;

Dear Banggood customer,

Thank you for shopping on Banggood.

We are sorry to inform you that the shipping method you chose for your order53934654 is Priority Air Mail, but actually it was shipped with Air Mail Register because of an technical error occurred in the shipping method matching system.

We would like to express our deepest regret for the inconvenience caused by this mistake. As for now, we have managed to pinpoint the reasons leading to this error and it has been fixed. We take full responsibility for this situation and guarantee that such incidents will not occur again in the future.

We would like to arrange a refund of the shipping fees to you. Is that acceptable?

For the delivery time of your order, you could check more details in this link:
      news.banggood.com/u/nrd.php?p=…Lb5LKF-Q4kgysa41YsvDzI_bI

If you have any questions, please do not hesitate to contact us . We will do our best to help you.

Best regards,

Banggood Team
    • Στα γρήγορα από Google translate:

Σας ευχαριστούμε για τις αγορές σας στο Banggood.

Λυπούμαστε που σας ενημερώνουμε ότι η μέθοδος αποστολής που επιλέξατε για την παραγγελία σας είναι η Priority Air Mail, αλλά στην πραγματικότητα αποστέλλεται με το Air Mail register λόγω τεχνικού σφάλματος στο σύστημα αντιστοίχισης μεθόδων αποστολής.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτατη λύπη μας για την ταλαιπωρία που προκαλείται από αυτό το λάθος. Προς το παρόν, καταφέραμε να εντοπίσουμε τους λόγους που οδήγησαν σε αυτό το σφάλμα και έχουν καθοριστεί. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για αυτήν την κατάσταση και εγγυόμαστε ότι τέτοια περιστατικά δεν θα επαναληφθούν στο μέλλον.

Θα θέλαμε να σας επιστρέψουμε τα έξοδα αποστολής. Είναι αποδεκτό;

Για τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, μπορείτε να ελέγξετε περισσότερες λεπτομέρειες σε αυτόν τον σύνδεσμο:
      news.banggood.com/...

Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας βοηθήσουμε.

Τις καλύτερες ευχές,

Ομάδα Banggood
    • Αν τελικά περάσει τελωνείο φίλε μου ζήτησε να σου πληρώσουν τα τελωνειακά τουλάχιστον! Δικό τους σφάλμα ειναι, αν γίνει το κακό. Δεν θα τη βγάλουν μόνο με το να σου πληρώσουν τα μεταφορικά...
      Αν θέλεις κάτι ακόμα γράψε.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Αν τελικά περάσει τελωνείο φίλε μου ζήτησε να σου πληρώσουν τα τελωνειακά τουλάχιστον! Δικό τους σφάλμα είναι, αν γίνει το κακό. Δεν θα τη βγάλουν μόνο με το να σου πληρώσουν τα μεταφορικά...
      Αν θέλεις κάτι ακόμα γράψε.
      Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την ενημερωση,με κάλυψες με αυτά που μου έγραψες,θα βάλω άτομο αύριο που γνωρίζει αγγλικά και θα τους στείλουμε εμαιλ και πάλι σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
      Καλό βράδυ
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα μπήκα και πάτησα στα ΕΛΤΑ τον κωδικό και μου έβγαλε αυτό.
      Τι πρέπει να κάνω να στείλω την απόδειξη αγοράς που εχω κατεβάσει;;
      Και την απόδειξη πρέπει να την στείλω στο εμαιλ που γράφει παρακάτω;;
      Πρέπει να γράψω κάτι στο εμαιλ η απλά στέλνω την απόδειξη;;

Κωδικός Αντικειμένου: RY913057706SG
      Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση
      18/9/2018, 16:35:00 Κ.Α.Τ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ PAYPAL ή ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ
      18/9/2018, 13:51:00 Κ.Α.Τ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ
      18/9/2018, 05:05:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ
      13/9/2018, 15:41:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

Εκτύπωση
      Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών:

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 800 11 82 000, 210 33 53 100, 210 33 53 777 (Δευ - Παρ, 08:00 - 20:00)
      Ηλεκτρονική διεύθυνση: service@elta-net.gr
      Διεύθυνση: ΕΛΤΑ - Τομέας Εξυπηρέτησης Πελατών, Αδριανουπόλεως 45, 16070 Καισαριανή
    • Τελωνείο... νομίζω ότι πρέπει να στείλεις στο ΓΕΤΑ εμαιλ... μίλα αύριο να σου πουν :(
    • Στα ΕΛΤΑ, μίλα στα τηλέφωνα που έβαλες ή κάνε αναζήτηση στο google για ΓΕΤΑ... :)
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα το μεσημέρι έστειλα εμαιλ το παραστατικό και μου απάντησαν γρήγορα.
      Το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα μου το στείλουν;;

Καλησπέρα σας,

Ολοκληρώθηκε η υποβολή των παραστατικών για το δέμα σας και αναμένεται η απελευθέρωσή του από το Τελωνείο ώστε να αποσταλεί στο τοπικό σας ταχυδρομικό κατάστημα. Σας ευχαριστούμε.

Π.Χ.
      ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥ
      ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ

Από 21.06.2017 τα ΕΛΤΑ εφαρμόζουν την ΔΤΔ Α 1181957 ΕΞ 2016/9-12-2016 (ΦΕΚ Β΄4092/20-12-2016) Κοινή Υπουργική Απόφαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, η οποία εισάγει νέες τελωνειακές διαδικασίες για τον εκτελωνισμό των ταχυδρομικών αντικειμένων που διακινούνται μέσω του Φορέα Παροχής Καθολικής Υπηρεσίας (ΕΛΤΑ). Για όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον Τελωνειακό έλεγχο δεμάτων και τον εκτελωνισμό τους στα ΕΛΤΑ, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ακόλουθη διαδικτυακή διεύθυνση ΕΔΩ.