Διαφήμιση

Χρηστικότητα Smartwatch

• Ο/H kostisg έγραψε:

Εχω εγω ενα zeblaze blitz με γκρι κορωνα σχεδον αφορετο κ επειδη δεν εχω γιωτ δε μου χρειαζεται, αδιαβροχο ip67, καρτα σιμ, gps android 5.1, 4gb. Οσο το πηρα 90 ευρα. Γυριζω 29/8 αθηνα

Με 71,5€ στο παίρνω επι τόπου, εφόσον είναι αψεγαδιαστο. Σου καταθέτω τα χρήματα(σου έχω εμπιστοσύνη) και το στέλνεις Θεσσαλονίκη συστημένο δέμα β' προτεραιότητας. (γι αυτό έβαλα και το 1,5€) :)
      To ρολόι κάνει 84€ τώρα στο GearBest (τους αλήτες θα με κάνουν να τους αφήσω πάλι λεφτά, αν και είμαστε μαλωμένοι)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H kostisg έγραψε:

Εχω εγω ενα zeblaze blitz με γκρι κορωνα σχεδον αφορετο κ επειδη δεν εχω γιωτ δε μου χρειαζεται, αδιαβροχο ip67, καρτα σιμ, gps android 5.1, 4gb. Οσο το πηρα 90 ευρα. Γυριζω 29/8 αθηνα

Με 71,5€ στο παίρνω επι τόπου, εφόσον είναι αψεγαδιαστο. Σου καταθέτω τα χρήματα(σου έχω εμπιστοσύνη) και το στέλνεις Θεσσαλονίκη συστημένο δέμα β' προτεραιότητας. (γι αυτό έβαλα και το 1,5€) :)
      To ρολόι κάνει 84€ τώρα στο GearBest (τους αλήτες θα με κάνουν να τους αφήσω πάλι λεφτά, αν και είμαστε μαλωμένοι)

Παρτο απο κει φιλε, περιμενε κ εικοσι μερες... Εγω οσα εδωσα θελω. Το ρολοι ειναι παραπανω απο πενα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Εντάξει δεν θα πάρω και χάπι, ρολόι θα πάρω για να κάνω πλάκα, την ώρα την βλέπω και από αλλού. Τι είναι 15-20 μερες.
      Πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία, αυτό το μοντέλο και με αυτή την τιμή δεν το είχα εντοπίσει. :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Εντάξει δεν θα πάρω και χάπι, ρολόι θα πάρω για να κάνω πλάκα, την ώρα την βλέπω και από αλλού. Τι είναι 15-20 μερες.
      Πάντως ευχαριστώ για την πληροφορία, αυτό το μοντέλο και με αυτή την τιμή δεν το είχα εντοπίσει. :)
      Σωστός !
      Ψάχνοντας βρήκα το ORDRO SW16 που έχει τα specs που με ενδιαφέρουν με ΙΡ 67 . Ξέρω... εσύ έχεις εμμονή με τα στρογγυλά αλλά
      θα ήθελα την άποψή σου , μιάς και το έχεις παιδέψεις το θέμα . Δες και ΕΔΩ τον τύπο που το βουτάει στο νερό .
      Δεν πρόκειται βέβαια να προβώ σε άμεση αγορά αφού τέλειωσαν οι διακοπές και δραστηριότητες και τα πλεούμενα τα έβγαλα από
      τη θάλασσα , του χρόνου αν είμαστε καλά , που μπορεί να βρεθεί τίποτε καλύτερο .
    • Πολύ καλό τηλέφωνο, στιβαρό και καλά κλεισμενο πλην της τρύπας του μικροφώνου. Επίσης πολύ καλή μπαταρία στα 600mAh και από ότι φάνηκε από τι βίντεο, μάλλον απισπομενη. Καλή κάμερα στα 3 mp.
      Πάμε τώρα στα αλλά, σε σχέση πάντα με το προηγούμενο (blitz).
      Έχει μικρότερο και χαμηλότερα χρονισμενο επεξεργαστή(μικρό το κακό), παρωχημένη έκδοση android (4.4). Χαμηλότερη ανάλυση οθόνης. Το βασικότερο όμως είναι ότι δεν διαθέτει αισθητήρα καρδιακων παλμών και παρακολούθηση υπνου. (χάνεις ένα καλό κομμάτι της φιγουρας) :) Το ordro οχι μόνο διαθέτει, αλλά λέει ότι είναι της samsung, άρα πιο αξιόπιστες μετρήσεις σε σχέση με τις ότι να 'ναι των καρακινεζικων ρολογιών.
      Το τετράγωνο σχήμα του ordro δεν με ενοχλεί, γιατί παραμένει ένα ωραίο ρολόι, με πολλά καλούδια για τα λεφτά του. Αν το blitz είχε 3αρα κάμερα και 600αρα μπαταρία δεν θα το συζητούσαμε καν, αλλά τώρα μπορείς να επιλέξεις και το ORDRO. :)
    • Μιας κ το συζηταμε, το zeblaze υστερει με το συγκεκριμενο σε καμερα μπαταρια και δεν περνει καρτα μνημης που κατεμε ειναι βασικο. Βεβαια εχει καλυτερο bluetooth, επεξεργαστη, android 5.1,οθονη αναλυση κ gorila glass, samsung chip, και ελαχιστα πιο λεπτο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Thanks . Μιά και περί χρηστικότητας ο λόγος με καλύπτει 100% , αλλά πέρα απ' αυτό καλό είναι αυτό που θα βάζεις στο χέρι
      σου να έχει και κάποια αξιοπρεπή εμφάνιση και το ARDRO looks good σε αντίθεση με το blitz μοιάζει με κάτι πλαστικούρες
      που πουλάνε οι Πακιστανοί στις παραλίες Όσο για τον παλμογράφου και αυτο το φρούτο παρακαλούθηση ύπνου δεν είχα ποτέ
      και δεν πρόκειται να αποκτήσω υποχοντριακές συνήθειες επομένως άχρηστα .
    • Διαφήμιση
    • Μόλις μου ήρθε email για το blitz και σκέφτηκα να το αναφέρω εδω... Απο οτι βλέπω με προλάβατε... :P

Βέβαια(οχι που δεν θα είχα κάτι να πω!) εμένα μου ήρθε με λίγο καλύτερη τιμή ;)

Αν ακολουθήσεις το σύνδεσμο φαντάζομαι θα στη βγάλει και εσένα! Είναι περίπου 75-76 ευρώ με το convert ratio της revolut. Με τρώει πολύ το χέρι μου για να το πάρω! Απο μήνα που θα έχω λεφτά κατα πάσα πιθανότητα θα το αγοράσωω εγω...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Καλησπέρα δεν ξέρω αν γράφω σωστά εδώ,ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ρολόι,το μόνο που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι όταν το φοράω στην μηχανή και πιάνει βροχή και το νερό πάει στο ρολόι μπορεί να χαλάσει,απλά το ερώτημα μου είναι αν δεν είναι αδιάβροχο και πέσει νερό από βροχή η αν βραχεί όταν πλύνω τα χέρια μου υπάρχει περιπτώσει να χαλάσει;;
      Είναι 2 ρολόγια που κοιτάω αλλά δεν πρέπει να είναι αδιάβροχα.

1. IQI I8 4G Smartwatch Phone: El reloj para marcar y recibir llamadas - 360 Media El Salvador

2. Zeblaze THOR 4 Smartwatch Phone - $138.99 Free Shipping|GearBest.com
    • Το πρώτο ρολόι αναφέρει στην περιγραφή ότι είναι ανθεκτικό στη βροχή και ότι μπορείς να το φοράς στην κολύμβηση.

IQI I8 4G Smartwatch Phone: Resistencia al agua
      No podemos pasar por alto mencionar que el accesorio es resistente al agua, por lo que no deberás preocuparte si llueve o quieres nadar.

Το δεύτερο δυστυχώς δεν είναι.

Is it water resistant?

By Presidentkidz Aug-25/2018 03:45:48
      AHello Presidentkidz,

Sorry,it is not water resistant.
    • Ο/H EvangeliaK έγραψε:

Το πρώτο ρολόι αναφέρει στην περιγραφή ότι είναι ανθεκτικό στη βροχή και ότι μπορείς να το φοράς στην κολύμβηση.

IQI I8 4G Smartwatch Phone: Resistencia al agua
      No podemos pasar por alto mencionar que el accesorio es resistente al agua, por lo que no deberás preocuparte si llueve o quieres nadar.

Το δεύτερο δυστυχώς δεν είναι.

Is it water resistant?

By Presidentkidz Aug-25/2018 03:45:48
      AHello Presidentkidz,

Sorry,it is not water resistant.
      Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση,δηλαδή αν αυτό Zeblaze THOR 4 ακουμπήσει σε νερό βρύσης η στην βροχή μπορεί να χαλάσει;; δεν εχω σκοπό να κολυμπήσω :grin:
    • Διαφήμιση