Την.χρησιμοποιω μόλις μία ημέρα. Δύο φορές κατά τη διάρκεια.της ημέρας που πήγα να πάρω τηλ μου ζήτησε να βάλω pin για τις sim σαν να τις.εβγαλα και τις ξαναεβαλα και ήθελε να τις αναγνωρίσει εκ νέου. Δε ξέρω αν αποτελεί πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM ή όχι. Επίσης θα μου άρεσε να υπάρχει δοκιμή των ήχων (πχ κλήσης, αφύπνισης κτλ) και όχι απλώς επιλογή. Κατά τα άλλα όλα καλά.
[GTV-6.8.18] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 19/8 22:23)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H skylouros έγραψε:
Την.χρησιμοποιω μόλις μία ημέρα. Δύο φορές κατά τη διάρκεια.της ημέρας που πήγα να πάρω τηλ μου ζήτησε να βάλω pin για τις sim σαν να τις.εβγαλα και τις ξαναεβαλα και ήθελε να τις αναγνωρίσει εκ νέου. Δε ξέρω αν αποτελεί πρόβλημα της συγκεκριμένης ROM ή όχι. Επίσης θα μου άρεσε να υπάρχει δοκιμή των ήχων (πχ κλήσης, αφύπνισης κτλ) και όχι απλώς επιλογή. Κατά τα άλλα όλα καλά.
Ειδικά στην μετάβαση από Miui V7 σε MIUI V8 ? -
Ο/H skylouros έγραψε:
Μου το έχει κάνει κι εμένα 2-3 φορές σε kenzo.
Να πω ότι έχω κάνει clean install στη συγκεκριμένη και clean install απο MIUI 7 σε 8.
Γνώμη μου, από τις τελευταίες rom καλύτερη η 6.7.21.
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
απο 6.6.30 περασα αυτη χωρις factory reset και βλεπω και εγω μια μικρη μειωση στην αυτονομια οχι τρελη διαφορα.... τα led λειτουργούν η εγω εχω το πρόβλημα; μόνο για την φόρτιση αποφόρτιση δουλευειXiaomi RN3 pro 32Gb
-
-
-
Ο/H astrah έγραψε:
αν την περασω απο πανω ξανα χωρις factory και στα wipe επιλεξω και το system θα εχω προβλημα;
advanced wipe/dalvik,cache,data,system /reboot recovery/install ρομ. -
Αυτο το data με σκότωσε... Κατσε να ηει η mm να τα κανουμε ολα
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi RN3 pro 32Gb -
Ο/H astrah έγραψε:
Αυτο το data με σκότωσε... Κατσε να ηει η mm να τα κανουμε ολα
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0