καλα λες.εαν βρω και ενα βιντεο στα Ελληνικά θα είναι ευτυχία

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H reborn έγραψε:
Φίλε μου μη μπερδεύεσαι και μπερδεύεις και τους άλλους. Δώσε το λινκ που λέει οτι το Eedmi 3S prime international version έχει άλλες διαστάσεις από το Redmi 3s prime.Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Οι μεγαλύτερες διαστάσεις αναφέρονται στην International version του Redmi Note 3 pro.
Φίλε μου μη μπερδεύεσαι και μπερδεύεις και τους άλλους. Δώσε το λινκ που λέει οτι το Redmi 3S/prime international version έχει άλλες διαστάσεις από το Redmi 3s/prime.Ο/H reborn έγραψε:
Απλα αναφέρουν ότι το redmi 3s International με την 800 είναι λίγο μεγαλύτερο απο το κλασικόΟ/H kodorevi8ulis έγραψε:
δεν μιλάμε για NOTE εδώΟ/H kritop έγραψε:
Επειδή είναι 2,5 mm πιο μεγάλο όταν το παρήγγειλα και πήρα μια θήκη από αλλού, η θήκη δεν ταίριαζε.Ο/H petran7777 έγραψε:
Τι εννοείς; εγώ παρήγγειλα από το vickmall την original flip και nillkin tempered glass.
![]()
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Σωστή η επισήμανση, έγινε !Ο/H GR_Macedon έγραψε:
@maddoctor θα πρότεινα να άλλαζες την επικεφαλίδα σε REDMI 3S/Prime (MALMIDE).Το πρώτο κινητό της Xiaomi με την συχνότητα 800MHz!, και να ανοιχτεί άλλο θέμα για το Redmi Note 3 pro international version, γιατί θα αρχίσουμε να μπερδευόμαστε.
Αν εννοείς άλλη ονομασία του τηλεφώνου, έχει άλλη ονομασία και λέγεται international version και γι αυτό η rom του έχει και αυτή άλλη ονομασία και λέγεται Malmide.Ο/H leontatos έγραψε:
καλησπερα φιλε @GR_Macedon,εχω την εντυπωση οτι η MALMIDE εκδοση σαν ιονομασια ειναι ιδια και για το land redmi3s!!!αλλιως θα ειχε αλλη ονομασια για να ξεχωριζει η 800μπαντα!!!παντως ελπιζω να ειναι θεμα hardware!!!ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!