Mi Max 4/128
-
-
Απο official chines/english για να παμε στη global χανουμε τα δεδομενα και πρεπει να στηνουμε απο την αρχη?
-
-
Ο/H g47 έγραψε:
Απο official chines/english για να παμε στη global χανουμε τα δεδομενα και πρεπει να στηνουμε απο την αρχη?
-
αυτά κατέβηκαν από το mi account/mi cloud...αρκεί να έκανες από πριν συγχρονισμό
-
Καλημέρα παιδιά, έχω βάλει το gsam battery monitor και ενώ το έχω βάλει να μην το περιοριζει με το battery saving, το βρίσκω πολλές φορές κλειστό ενώ δεν θα έπρεπε, χρησιμοποιεί κανείς το gsam battery monitor να μου πει πως παίζει σε αυτόν;
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
Ο/H vfragos έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, έχω βάλει το gsam battery monitor και ενώ το έχω βάλει να μην το περιοριζει με το battery saving, το βρίσκω πολλές φορές κλειστό ενώ δεν θα έπρεπε, χρησιμοποιεί κανείς το gsam battery monitor να μου πει πως παίζει σε αυτόν;
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Σου έχω απαντήσει ήδη σε ένα από τα άλλα δύο ποστ που έχεις κάνει
ακριβώς για το ίδιο...είτε 1 είτε 1000 ποστ, υπομονή και θα λάβετε
απάντηση.
Τα πολλά ποστ σε διαφορετικά σημεία-θέματα μόνο πρόβλημα και σύγχυση δημιουργούν σε όσους θέλουν να βοηθήσουν.
Φιλικά πάντα -
Εγώ πάλι που από 3/64 θα πάω σε 4/128, μάλλον πρέπει να το στήσω από την αρχή ε ?Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Παρελαβα το xiaomi mi max 4/128, me global stable rom. Δεν μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader, ο λογαριασμο εχει ενεργοποιηθει, πριν 25 μερες ξεκλειδωσα το mi mix. Προσπαθω με το Κινεζικο mi ps suite, να περασω developer rom cn, αλλα ειναι αρχειο .tar,, κατεβασα αρχειο fastboot για το prime . περασα δυο φορες την ιδια ρομ global, που εχει ηδη το κινητο, την ρομ developer cn. . tar, δεν την βλεπει ο ΗΥπολογιστης, για να κανω την εγκατασταση. Μηπως πρεπει να γινει μετονομασια της ρομ . ...tar?. Μια γνωμη?
=============== Μαρ 16th 2017, 10:05pm ===============
πετυχε, το ξεξλειδωσα. Κατεβασα την rom dev global. Με το mi pc suite. Σας ευχαριστω, για τον χρονο σας. -
-
το κινητο , οταν το πηρα ειχε την ρομ global stable, και δεν ξεκλειδωνε το bootloader. Περασα την ρομ global developer, to ξεκλειδωσα και ηδη περασα την Ελληνικη XTVR. Δουλεψα με τον οδηγο του lallasgr. Sto mi pc suite, πανω δεξια επιλεγω το R flash. Παταω το shift kai κλικ το R flash, επελεξα την ρομ που κατεβασα global developer, και κανει το update, μεχρι το 80%, συνηθως δεν το ολοκληρωνει, και περιμενα να ανοιξει το κινητο, και μετα εστησα το κινητο, τσεκαρισα την ρομ ,, 7.3.9 beta, .
=============== Μαρ 17th 2017, 1:42pm ===============
το updater του κινητου, δεν δουλευε, ουτε με ρομ developer global, ουτε με την developer cn. Για φλασαρισμα, δεν το επιχειρησα , ειχε γραψει εδω στο σαιτ ενας, οτι δεν δουλευει, αλλωστε δεν εχω τις γνωσεις. Με βαση, τον τροπο που δουλεψε ο lallasgr, σε κινητο mi mix, αν το αγγλικο mi pc suite, δεν δουλευει και δεν μπορεις αρχικα, να επιλεξεις την ρομ developer global. Κατεβασα το κινεζικο mi pc suite, υπο ιδια ευθυνη!!!!!, και με ρισκο να κολλησω το κινητο.
=============== Μαρ 17th 2017, 2:06pm ===============
χρηση του κινεζικου mi pc suite, στα τυφλα, περασα 4 φορες την ρομ που ειχε ηδη το κινητο την global stable. Οταν προσπαθησα να επιλεξω την ρομ dev global, δεν εκανε , δεν ξεκινουσε καν το update, εβγαζε κοκκινα γραμματα στα κινεζικα. Ετσι, επειδη και στο mi mix, o lallasgr , με το teamviewer, διακοπτοταν το update, και θυμαμαι μετα, ξαναπερασε το αγγλικο , και δουλεψε το update me to Rflash. Αυτο εκανα, πηγα στο λαπτοπ, και το κινητο , σε recovery mode, και το λαπτοπ, εδειξε την επιλογη για την επιλογη της ρομ , φυσικα επελεξα τον φακελλο με την dev global, αρχισε το update, μεχρι το 80%, και περιμενα να ανοιξει το κινητο, μπορει να brick.. Η μονη εξηγηση, μπακαλιστηκη, που δινω, ειναι οτι με το κινεζικο mi pc suite, ξεκιναει η διαδικασια αλλαγης ρομ, εγω παντως μετα περασα στο αγγλικο. Μπορει να το πετυχεται και με το κινεζικο. Το update ηξερα οτι φθανει μεχρι το 80% περιπου, απο το mi mix, και περιμενα να ανοιξει η συσκευη, μπορει να κολλουσε. Αυτα. -
Αρα ολα ηταν θεμα τυχης Σακη. Δε λεει ετσι .......Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα