Καλημέρα παιδιά ,
Προχθές του φέραν ενός φίλου δώρο ένα κινητό και στο σετάρισμα μόλις το άνοιξε έβαλε Pin στο ξεκλείδωμα οθόνης και δεν το θυμάται .
Reset pin δεν βγάζει ποτέ .
Από όσα διάβασα στο νετ θέλει πέρασμα image με fastboot .
Στο boot με (+ -) πατημενο μου βγάζει τα τεστ της συσκευής και στις πληροφορίες γράφει : kenzo-user 5.1.1 lmy47v v7.5.3.0
Από αυτό συμπέρανα ότι είναι το redmi note 3 pro . Ελπίζω να έχω δίκιο .
Στο Boot με το πλήκτρο (+) πατημένο μου βγάζει ένα κινητό με ένα καλώδιο .
Και στο Boot με το πλήκτρο (-) πατημένο μου βγάζει fastboot .
Από όσα διάβασα για νοτε 3 προ η image fastboot που θα περάσω είναι αυτή : hennessy_images_V7.0.22.0.LHNCNCJ_20151209.0000.6_5.0_cn_d37db5a1e1.tgz
και θα ακολουθήσω τον οδηγό αυτό :
Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
Τώρα το βάζω για φόρτιση και περιμένω κάποιος να επιβεβαιώση τα λεγόμενά μου για να προχωρήσω την διαδικασία .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
Προχθές του φέραν ενός φίλου δώρο ένα κινητό και στο σετάρισμα μόλις το άνοιξε έβαλε Pin στο ξεκλείδωμα οθόνης και δεν το θυμάται .
Reset pin δεν βγάζει ποτέ .
Από όσα διάβασα στο νετ θέλει πέρασμα image με fastboot .
Στο boot με (+ -) πατημενο μου βγάζει τα τεστ της συσκευής και στις πληροφορίες γράφει : kenzo-user 5.1.1 lmy47v v7.5.3.0
Από αυτό συμπέρανα ότι είναι το redmi note 3 pro . Ελπίζω να έχω δίκιο .
Στο Boot με το πλήκτρο (+) πατημένο μου βγάζει ένα κινητό με ένα καλώδιο .
Και στο Boot με το πλήκτρο (-) πατημένο μου βγάζει fastboot .
Από όσα διάβασα για νοτε 3 προ η image fastboot που θα περάσω είναι αυτή : hennessy_images_V7.0.22.0.LHNCNCJ_20151209.0000.6_5.0_cn_d37db5a1e1.tgz
και θα ακολουθήσω τον οδηγό αυτό :
Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση)
Τώρα το βάζω για φόρτιση και περιμένω κάποιος να επιβεβαιώση τα λεγόμενά μου για να προχωρήσω την διαδικασία .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .