Διαφήμιση

[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • MIUI V8
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Δεν προλάβαμε να επιστρέψουμε από διακοπές και τσουπ ξεπηδά η stable για redmi note 2 και πώς να αντισταθείς. Την έβαλα λοιπόν λίγο τεμπέλικα παρακούοντας τις συστάσεις δηλ. χωρίς factory reset γιατί ποιος κάθεται να το ξαναστήνει. Τελικά όλα καλά εδώ και 2 μέρες. Το μόνο θέμα που προϋπήρχε με την 7.5.3 αλλά δεν λύθηκε όπως περίμενα αλλά ίσως δεν είναι γενικό , είναι που δεν συγχρονίζει επαφές και βίντεο στο mi cloud. Τις φωτογραφίες τις συγχρονίζει κανονικά. Μικρό το κακό θα ζήσουμε και χωρίς αυτό έτσι κι αλλιώς συγχρονίζονται στο google. Συγχαρητήρια στην ομάδα που επιμελήθηκε την τόσο γρήγορη διανομή της ρομ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοηθάνε στο forum αυτό όσους το έχουν ανάγκη. Καλό χειμώνα!!!

Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0

Φίλε δουλεύει σωστά η νέα stable 8 χωρίς το factory reset από την dev 7αρα στο RN2? Και εγώ θέλω να την περάσω έτσι τεμπέλικα....

Η μπαταρία διαρκεί περισσότερο;

Sent from my Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
    • Θα χρειαστω την βοηθεια σας.
      Δοκιμασα να περασω την miui 8 αλλα απο οτι φαινετε κατι εχω κανει λαθος...
      Προσπαθησα να το περασω μεσα απο το recovery( να σημειωθει εδω οτι εχω το CWM recovery) οποτε τα βηματα που ακολουθησα ειναι τα εξης:
      1.Περασα το zip στο κινητο και το μετονομασα σε update
      2.Επανεκκινησα το κινητο σε recovery mode
      3.εκανα wipe σε user data και partition
      4.επελεξα το install from .zip
      5.βρηκα και επελεξα το zip
      μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου γραφει Installation aborted δεν κρατησα τον λογο για να ειμαι ειλικρινης οποτε και πατησα reboot οπου ευτυχως ανοιξε το κινητο αλλα στην miui 6 εκδοση οπως οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο
      Σημειωση: ειχα περασει την Miui 7 απο το site μας (θυμαμαι αν ηταν η stable ή η developer rom...)
      καμια βοηθεια?
    • Απο μπαταρια πως παει σε RN3 σχετικα με τις DEV? Εχει κανεις εικονα να μας πει?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H StasCo έγραψε:

Θα χρειαστω την βοηθεια σας.
      Προσπαθησα να το περασω μεσα απο το recovery( να σημειωθει εδω οτι εχω το CWM recovery) οποτε τα βηματα που ακολουθησα ειναι τα εξης:
      μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου γραφει Installation aborted δεν κρατησα τον λογο για να ειμαι ειλικρινης οποτε και πατησα reboot οπου ευτυχως ανοιξε το κινητο αλλα στην miui 6 εκδοση οπως οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο
      Σημειωση: ειχα περασει την Miui 7 απο το site μας (θυμαμαι αν ηταν η stable ή η developer rom...)
      καμια βοηθεια?
      γεια σου φιλε

Αν ειχες βαλει την miui 7 οπως προανεφερες .. αυτο σημαινει οτι ειχες Twrp. Εκτος κι αν το αλλαξες εσύ αργοτερα σε cwm. Αν και απο οτι θυμαμαι το mi3 πριν την marsmallow ειχε το mi-recovery.
      Anyway
      Προσπαθησε πρωτα να φλασαρεις το twrp μεσα απο το cwm η με cmd εντολες.. και μετα προχωρησε σε install της νεας rom
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • [Ενημέρωση 24/8-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

Σε mi4 είδα ένα restart. Επίσης φαίνεται να έφτιαξε ο ήχος από μικρόφωνο. Στη μπαταρία δεν μπορούμε να το ρυθμίσουμε να μπαίνει σε εξοικονόμηση στο 20%?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H StasCo έγραψε:

καμια βοηθεια?
      1) δοκιμασε χωρις να αλαξεις το ονομα του αρχειου. ενδεχομενως καποια script να μην δουλευουνε
      αν άλλο ψαχνουν κι άλλο βρισκουν. (ισως μπορει να το επιβεβαιωσει ο gkalen εαν ισχυει αυτο ή οχι)

3) κανε wipe ''chace, dalvic chace, data'' (αυτο μαλλον δεν ειναι αμεσο προβλημα αλλά χρειαζεται για καθαρη εγκατασταση)
      Life is too short to remove usb safely
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H StasCo έγραψε:

Θα χρειαστω την βοηθεια σας.
      καμια βοηθεια?
      γεια σου φιλε
      Αν ειχες βαλει την miui 7 οπως προανεφερες .. αυτο σημαινει οτι ειχες Twrp. Εκτος κι αν το αλλαξες εσύ αργοτερα σε cwm. Αν και απο οτι θυμαμαι το mi3 πριν την marsmallow ειχε το mi-recovery.
      Anyway
      Προσπαθησε πρωτα να φλασαρεις το twrp μεσα απο το cwm η με cmd εντολες.. και μετα προχωρησε σε install της νεας rom
      Καλημερα και σε ευχαριστω για την απαντηση.
      Οχι καμια αλλη αλλαγη σε recovery δεν ειχε γινει. ειχα ακολουθησει ενα guide μεσα απο το site για να περασω την miui 7 οποτε εκανα ακριβως οτι ελεγε ο οδηγος αυτος. Δοκιμασα να περασω παλι μεσα απο το recovery καποια αλλη rom αλλα και παλι χωρις αποτελεσμα...
      Οσο αφορα το φλασαρισμα που αναφερεις δεν θελω να γινω φορτικος αλλα δεν το χω καθολου...αν ειχες να μου παραθεσεις καποιον οδηγο βημα το βημα τοτε ισως κατι καναμε... :P

Ο/H amigagr έγραψε:

Ο/H StasCo έγραψε:

καμια βοηθεια?
      1) δοκιμασε χωρις να αλαξεις το ονομα του αρχειου. ενδεχομενως καποια script να μην δουλευουνεαν άλλο ψαχνουν κι άλλο βρισκουν. (ισως μπορει να το επιβεβαιωσει ο gkalen εαν ισχυει αυτο ή οχι)

3) κανε wipe ''chace, dalvic chace, data'' (αυτο μαλλον δεν ειναι αμεσο προβλημα αλλά χρειαζεται για καθαρη εγκατασταση)
      Καλημερα. σε ευχαριστω για την απαντηση.
      Το δοκιμασα και χωρις να αλλαξω το ονομα χωρις αποτελεσμα.
      θα δοκιμασω να κανω και wipe το dalvic chace

~~EDIT~~
      δοκιμασα και το wipe delvik χωρις αποτελεσμα.
      Παραθετω παρακατω το error:
      mount: no partition named "/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/userdata"
      E: Error in /data/media/0/xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V8.0.2.0.zip
      (Status 0)
      Installation aborted.

Επισης πανω πανω μου λεει root access possibly lost. fix?
      και μου δινει επιλογη
      -No
      -Yes - Fix root (/system/xbin/su) on system1

επιλογη το Νο με βγαζει παλι πιασω για να κανω επαννεκινηση την συσκευη...
      και κατι τελευταιο βλεπω οτι το ονομα του recovery ειναι CWM Recovery v6.0.5.1

Γραφω πολλα το ξερω απλα θελω να το σωσω το συντομοτερο... :P
    • @topmar φίλε μου πάρε ένα πλήρες backup από twrp και αν δεν σου αρέσει γύρνα πίσω. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις ειδικά αν έχεις twrp. Στην χειρότερη το ξαναστήνεις από την αρχή τι έχεις να χάσεις; Αρκεί να τα έχεις όλα συγχρονισμένα στο google. Τώρα στο ερώτημα σου μέχρι στιγμής δεν βλέπω να μου έβγαλε καινούργιο πρόβλημα. Όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν κάθομαι πάνω από το κινητό να μετράω. Πάνω κάτω ίδια μου φαίνεται, καλή όπως και η προηγούμενη. Αφού θα υποκύψεις στο τέλος στο πεπρωμένο σου δηλ. να περάσεις την 8 γιατί κουράζεσαι; Όσο γρηγορότερα υποταχθείς στη μοίρα σου τόσο καλύτερα !!!!

Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0
    • Ο/H evaltos έγραψε:

Γεια χαρά σε όλους.

Την έχω περάσει εδώ και μερικές μέρες σε Redmi Note 2.

Παρατήρησα ότι έχουν χαθεί τα notifications από hangouts, whatsapp, messenger.

Στο gallery που υποτίθεται ότι θα βλέπω τα panormas σε full size δεν τα βλέπω.

Για το πρώτο πρόβλημα με τα notifications συνειδητοποίησα ότι είχα ενεργοποιήσει το setting > Battery & performance > Manage apps' battery usage. Αλλάζοντας το Power Saving Modes σε Off επανήλθαν τα notifications.

Για το preview των panoramas δεν έχω βγάλει άκρη ακόμα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrdes έγραψε:

@topmar φίλε μου πάρε ένα πλήρες backup από twrp και αν δεν σου αρέσει γύρνα πίσω. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις ειδικά αν έχεις twrp. Στην χειρότερη το ξαναστήνεις από την αρχή τι έχεις να χάσεις; Αρκεί να τα έχεις όλα συγχρονισμένα στο google. Τώρα στο ερώτημα σου μέχρι στιγμής δεν βλέπω να μου έβγαλε καινούργιο πρόβλημα. Όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν κάθομαι πάνω από το κινητό να μετράω. Πάνω κάτω ίδια μου φαίνεται, καλή όπως και η προηγούμενη. Αφού θα υποκύψεις στο τέλος στο πεπρωμένο σου δηλ. να περάσεις την 8 γιατί κουράζεσαι; Όσο γρηγορότερα υποταχθείς στη μοίρα σου τόσο καλύτερα !!!!

Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0

Ευχαριστώ για την απάντηση..... Με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα της μπαταρίας, εάν είναι να έχω πάνω κάτω 3 ώρες SOT, όπως και με τις dev, δεν βλέπω το λόγο να περάσω την stable αυτή..... Εάν έχει καμιά ώρα περισσότερο SOT, να την βάλω....

Sent from my Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)