Βάζεις το δάχτυλο στην θέση για το δακτυλικό αποτύπωμα και τραβάει φωτογραφία.Είχε φύγει σαν λειτουργία στις 2 τελευταίες 7άρες stableΟ/H sakismaf έγραψε:
Ο/H akisjes έγραψε:
Παίδες τελικά πήρα το ρίσκο και το έκανα χωρίς factory reset και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ok.Αυτό που με χαροποίησε ιδιαίτερα είναι ότι στην φωτογραφική επανήλθε η λειτουργία με το δακτυλικό αποτύπωμα
Ποια λειτουργεια είναι αυτή φιλε?
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
χαζη ερωτηση... χιλιοειπωμενη αλλα δεν την ξαναβρισκω...
εχω ελληνικη ρομ stable απο εδω των παιδιων του φορουμ
για να βαλω αυτην που εχει οδηγο?
επειδη διαβασα για wipe τι θα χασω?
ολα απο την αρχη? -
Ο/H koofinhio έγραψε:
για να βαλω αυτην που εχει οδηγο?
επειδη διαβασα για wipe τι θα χασω?
ολα απο την αρχη?
Θα χάσεις σχεδόν τα πάντα. -
Μολις περασα και εγω την rom εχει καποια ενδιαφερον στοιχεια σε σχεση με την προηγουμενη stable.
3 Αποριες:
1)Στο τελος της εγκαταστασης εβγαλε error:Could not install "xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0.zip" και μετα τελειωσε(οχι διεκοψε) την εγκατασταση.Πατησα οχι στο su install εκανα reboot και ξεκινησε κανονικα η rom με τα ολα της.Τι παιχτηκε; (πριν την εγκατασταση εκανα wipe cache,dalvik,data και system)
2)Το dolby atmos δεν εχει γινει εγκατασταση και νομιζω πως ειχα διαβασει καπου στο φορουμ οτι πρεπει να κανω flash ξανα την ρομ.Ισχυει;
3)Πως μπορω να κανω εγκατασταση το xposed; Απο το site του developer απλα κατεβαζοντας το latest release ή παιζει και κατι αλλο; Γιατι σε καμποσα guides χρησιμοποιουσαν μια εφαρμογη που λεγοταν "FlashFire".
Μπραβο για την δουλεια που κανετε -
-
Θα εχω θεμα που δεν το εκανα;Εαν ναι να ξανακανω wipe και περασμα απο την αρχη που δεν του εχω περασει ακομα τα δεδομενα μου.
-
-
Μηπως κοίταξε κανένας το πρόβλημα με τις ταχείες κλήσεις;
-
Καλησπέρα σε όλους. Πέρασα και εγώ την stable V8. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Ο/H touristasGR έγραψε:
3)Πως μπορω να κανω εγκατασταση το xposed; Απο το site του developer απλα κατεβαζοντας το latest release ή παιζει και κατι αλλο; Γιατι σε καμποσα guides χρησιμοποιουσαν μια εφαρμογη που λεγοταν "FlashFire".
-
Ο/H aggelostrom έγραψε:
Μηπως κοίταξε κανένας το πρόβλημα με τις ταχείες κλήσεις;
-
Καλημέρα παίδες, πέρασα κι εγώ την νέα xiaomi-miui-hellas-5.1.0_wt88047_Stable-V8.0.2.0, στο Redmi 2 1gb 4G, με factory reset, wipe cashe, dalvik αλλά στην εγκατάσταση μου έβγαλε μήνυμα error 7 και το παράτησα. Είχε και κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα