Ο/H pechr έγραψε:
δυστηχως και χτες και σημερα το ιδιο προβλημα σε τρεις διαφορετικους υπολογιστες,χωρις να κατεβαζω κατι αλλο ταυτοχρονα σε ευχαριστω για την απαντησηΟ/H pavlosGr έγραψε:
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
RedMi PRO (Omega)
RedMi Note 4 (Nikel)
RedMi 3S (Land)
RedMi Note 3 PRO (Kenzo)
RedMi 2 FDD (wt88047)
RedMi 2 TD (wt86047)
Mi Note PRO (Leo)
RedMi 3/PRO (Ido)
Τους συνδέσμους για την λήψη των ROM θα τους βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος... -
έχει εγκατασταθεί ήδη η 8.0.3.0 για το ido και είναι κομπλέ.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
η νεα stable για το redmi note 3 pro ειναι 5.1 η 6 android;στον συνδεσμο για κατεβασμα γραφει 5.1 και οταν μπεις μεσα γραφει 6.0
-
-
ας το διορθωσουν τοτε
RedMi Note 3 Pro (Kenzo) => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.4.0.zip
xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_V8_Stable-V8.0.4.0.zip -
@MIUI_ART για το redmi pro (omega) υπάρχει πιο καινούργια stable ρομ 8.0.7.0
MIUI ROM for Redmi Pro - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
Μήπως ξέρετε πότε θα βγει stable με android 6 ?
-
Φτουυυ και μολισ εβλα την 8.0.2.0, τωρα το ειδα το 8.0.3.0. Παντως να ενημερωσω οτι δοκιμασα απο 7.5.1.0 stable ido να παω σε 8.0.2.0 stable και χωρις να κανω factory reset αλλα και μετα την εγκατασταση που μου προτεινε wipe δεν εκανα και ολα λειτουργουν οκ. Δεν ξερω βεβαια εαν θα μου αρχισει τιποτα περιεργα το λογισμικο στη πορεια. Υπαρχει τετοια περιπτωση?
-
να ρωτησω ξανά κάτι; Τους 160 χαρακτήρες στο μήνυμα πως τους ενεργοποιείς;
-
-
καλησπέρα,παιδιά γενικός στο miui 8 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα κάποιες φόρες όταν ανοίγω την σύνδεση δεδομένων δεν μπαίνει στο ίντερνετ αυτό γίνεται σε xiaomi redmi note 3 pro ειναι καποιο bug της ρομ ?και για να το λύσω βάζω το κινητό σε λειτουργιά πτήσης και μετά να το επαναφέρω στην κανονική !!! εχω δοκιμάσει και καθαρή εγκατάσταση μήπως ήταν αυτό άλλα τίποτα@papaflessas
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα