[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
[b]ΟΔΗΓΙΕΣ[/b]
Μπορούμε να την κάνουμε απλό Flash πάνω από πρόσφατηGTV ή THUNDER ROM
Στο EMAIL που ήρθε για την νέα STABLE για RN2 έγραφε το παραπάνω .Έχω εγκατεστημένη
την τελευταία XTRV μπορώ να την κάνω INSTALL απο RECOVERY χωρίς DATA WIPE η θα
δημιουργήσω πρόβλημα....... -
καλημερα στην κοινοτητα.θελω να ρωτησω το εξης οταν επιλεγουμε download μας βγαζει επιλογες για ευρωπη καναδα κτλ,εμεις επιλουγε ευρωπη ετσι?
-
Ο/H GARGOSDROSATOU έγραψε:
καλημερα στην κοινοτητα.θελω να ρωτησω το εξης οταν επιλεγουμε download μας βγαζει επιλογες για ευρωπη καναδα κτλ,εμεις επιλουγε ευρωπη ετσι?
Μπορεί ο Καναδάς να είναι πιο γρήγορος απο την Γερμανία, λόγω φόρτου αιχμής στον server της Γερμανίας.
εγω όταν βλέπω ότι κατεβαζω αργά, σταματώ την λήψη και δοκιμάζω άλλον server μέχρι να βρω κάποιον γρήγοροRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
δηλαδη ειναι διαφοερτικοι οι server?τα αρχεια ειναι ειναι ιδια?
-
-
-
-
Ο/H andreasp έγραψε:
Τι πρέπει να κάνω?
-
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H GARGOSDROSATOU έγραψε:
εγω όταν βλέπω ότι κατεβαζω αργά, σταματώ την λήψη και δοκιμάζω άλλον server μέχρι να βρω κάποιον γρήγορο
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H andreasp έγραψε:
Τι πρέπει να κάνω?
Για να δούμε...
Yes !! Δούλεψε! ευχαριστώ! -
@GARGOSDROSATOU φίλε νομίζω ότι φταίνε οι πολλές ΑΓΑΠες κ οι πολλές ΓΙΑΓαδες που έχεις στον κατάλογό σου.....λαλησε η εφαρμογή τηλέφωνο και κατ επέκταση και η εφαρμογή του συγχρονισμού!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα