Πάτα παρατεταμένα το αριστερό shift δηλαδή τις τρείς οριζόντιες μπάρες αριστερά από το home button.
[Ενημέρωση 14/12/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- MIUI V8
-
-
-
ή βαζεις 2 δαχτυλα στην οθονη και τα κλεινεις σαν να τσιμπας κατι.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Καλημέρα παιδιά!
Δεν έχω κάποιο θέμα με τη ROM,απλά ερώτηση!
Θα αγοράσω το Redmi Note 4(Snapdragon) και θελω να δωσω το παλιό κινητό (Redmi Note 2) σε φίλο!
Μπορώ να το κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;
Το ρωτάω γιατί έχω αυτη την stable ROM στο κινητό μου, και δεν θέλω να κολλήσει!
Ευχαριστώ!!!!!! -
Ο/H coba έγραψε:
Το ρωτάω γιατί έχω αυτη την stable ROM στο κινητό μου, και δεν θέλω να κολλήσει!
Έχει και twrp? -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H coba έγραψε:
στο κινητό βλέπω εναν φάκελο TWRP αλλά τον δείχνει κενό.. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έχει κ power menu λογικα, κάνε reboot recovery.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Λόγω κάποιων «θεμάτων» που είχα με τη συσκευή μου, την είχα παρατήσει εντελώς τους τελευταίους μήνες λόγω έλλειψης χρόνου ενασχόλησης.
Βρήκα λοιπόν λίγο χρόνο και αφού διάβασα ΠΟΛΛΑ στο forum αποφάσισα και μέσω Fastboot του πέρασα την cancro_images_V7.2.8.0_twrp_GR.
Έπειτα από αυτό έδειχνε να λειτουργεί κανονικά, οπότε αποφάσισα να του περάσω την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V8.0.2.0.zip.
Μπήκα λοιπόν μέσω TWRP και αφού έκανα Factory Reset (όπως γράφει στην αρχική σελίδα λόγω αναβάθμισης από MIUI7 σε MIUI8) επέλεξα αρχικά από τον Installer και έπειτα από TWRP να flashάρω τη συγκεκριμένη ROM που είχα περάσει στη συσκευή ως update.zip.
Ούτε με τον ένα τρόπο ούτε με τον άλλο κατάφερα κάτι.
Στο TWRP μου βγάζει:
Failed to extract dir from "system" to "/system".
Updater process ended witth ERROR: 7
Error installing zip file '/sdcard/update.zip'
Κάνω κάτι λάθος μήπως; -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Η 7.1.3.0 είναι kitkat και έχει 2 systems
Η dev 5.12.17 ήταν η μεταβατική ROM που έκανε merge τα partitionsRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα