Το mi account δεν έχει ακόμα δικαιώματα για unlock
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H maximosm έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Με προχώρησε από την σελίδα της xiaomi να κατεβάσω το unlock tool αλλά όταν μπαίνω στην εφαρμογή και κάνω login μου γράφει ακόμα το ίδιο. Your device isnt supported by Mi unlock. Τι γίνεται τώρα;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit edit. Μπέρδεψα τους λογαριασμούς. Με άλλον είχα την συσκευή. Προχωράμε...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H maximosm έγραψε:
Παιδιά έτοιμο. Ρομ ευρωπαϊκή αφού ο γιος μου θέλει γερμανικα, xposed, super su. Διαβάσαμε αρκετά και με βοήθεια σας αποστολή εξετέλεστει.
Xposed ποια εκδοση εβαλες ? Εγω εβαλα χθες την 87 και σημερα το κινητο δεν εκανε boot μεχρι που απεγκατεστησα το xposed και συνηλθε?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H stchr75 έγραψε:
Ο/H maximosm έγραψε:
Παιδιά έτοιμο. Ρομ ευρωπαϊκή αφού ο γιος μου θέλει γερμανικα, xposed, super su. Διαβάσαμε αρκετά και με βοήθεια σας αποστολή εξετέλεστει.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tο ίδιο έχω και εγώ και δουλεύει μιά χαρά με αυτό το app: XposedInstaller_3.0_alpha4
Στα υπόψιν γιά να μπουτάρει θέλει κάπου στο 10λεπτοΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
-
-
-
Ο/H billpat7 έγραψε:
μια χαρα τοτε!αν βγει νεα εκδοση πως την περναω?μου εχει περασμενο ενα προγραμμα που λεγεται root explorer.γινεται απο εκει καπως?
-
Μόλις εχθές πήρα την έκδοση 3/32, εντάξει φανερά ποιο γρήγορο από την συσκευή που είχα. Από το λίγο που το χρησιμοποίησα μου έκανε άσχημη εντύπωση το θολωμα των γραμμάτων όταν π.χ κάνεις γρήγορα το μενού των ρυθμίσεων προς τα κάτω και αντίστροφα. Κάτι σαν blur φαινόμενο. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να διορθωθεί αυτό. Όσοι το έχουν λύση ας μου πουν. Κατά τα άλλα περισσότερες παρατηρήσεις μετά από καθημερινή χρήση θα σας πω.
Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα