Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Σε εμένα από vickmal το αγόρασα στις 26/10, με singapore post και ακόμα δεν έχει φύγει .. Από 31/10 μου γράφει Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
-
Προσωπικά πιστεύω ότι ο mediatek δίνει ρέστα στις πολλαπλές εφαρμογές και βαριά χρήση δεν σταματάει πουθενά
Ο snapdragon είναι πιο σταθερός και λίγο πιο γρήγορος αλλά όχι σε βαριά χρήση| Founder & CEO at Onesmart Promotion
| Innovative solutions for successful businesses
| Certified Partner Google & Yandex Direct
| Web: Onesmart Promotion -
καλησπέρα, πρώτη φορά Xiaomi κινητό και σκέφτομαι για το Redmi Pro.
Το δίλλημα μου είναι x20/32gb ή x25/64gb?
Τα GΒ δε με ενδιαφέρουν. Στο τωρινό μου κινητό χρησιμοποιώ ίσα ίσα 5gb..
Τώρα ο cpu x20 έχει 155 ευρώ απ' το banggood και ο x25 έχει 190 ευρώ πάλι απ το banggood
Πιστεύετε συμφέρει να δώσω 35 ευρώ παραπάνω για τον x25? Η πρακτική διαφορά είναι 400mhz ή έχει και αλλού διαφορές?
Ευχαριστώ προκαταβολικά! -
άσε το banggood στην άκρη γιατί θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή...ευτυχώς εγώ παραμένω ψύχραιμος...
δες yeso521, gearbest, vickmall
διαφορές δεν υπάρχουν πουθενά αλλού εκτός από τον επεξεργαστή και την χωρητικότητα.
αν δεν είσαι heavy user, αρχηγός θα είσαι και με το "μικρό"....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ωραία, το μικρό θα πάρω γιατί και με θήκες glass και κανα έξτρα καλώδιο που θέλω θα το ξεπεράσουμε το ποσό του μεγάλου...
Tempered glass μπορώ να πάρω και του redmi note 3 ? είναι ακριβώς το ίδιο εμφανισιακά? Θήκη glass και καλώδιο θα πάρω από banggood όμως, γιατί δεν βρίσκω μια που μ'αρεσε στο yeso.. -
δεν έχει καμία σχέση με το redmi note 3!!
η oθόνη του είναι 2,5d και έχει θυρα usb c και όχι micro usb!!
πρόσεχε μην την πατήσεις.
αν βρω θα σου στείλω λινκ από θηκη και tempered.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
NILLKIN PU Leather Case Smart Wake Up Function Flip Cover For Xiaomi Redmi Pro Sale - Banggood.com
Μ' άρεσε πάρα πολύ αυτή η θήκη, γιατί έχω της Nillkin και στο samsung μου, και είμαι σίγουρος για την ασφάλεια της οθόνης μου. Και στο yeso δεν την έχει.
Οπότε θα την πάρω από banggood.. οπότε θέλω και tempered glass για το redmi pro από banggood..
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
mits200 δες και 4px tracking, μάλλον έχει ήδη φύγει αλλά δε φαίνεται ακόμη...
-
Μια ερώτηση όσο αφορά το gps απο θεμα ακριβειας πως τα πάει επειδή οι mtk συνηθως χανουν λιγο
Στάλθηκε από το Lenovo A3000-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Akis76 έγραψε:
mits200 δες και 4px tracking, μάλλον έχει ήδη φύγει αλλά δε φαίνεται ακόμη...
Μπα κολλημένο με το δικό μου δεμα στο αεροδρόμιο του χονγκ κονγκ θα ειναι.... Sorry για το off...
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα