Χαχααχαχα! Αν έχεις χρόνο εγώ είμαι μέσα. Και όταν τα κάνω θα τα πω εγώ στον επόμενο που θα ρωτήσει γιατί μαθαίνω εύκολαΟ/H demakhs έγραψε:
Γραμμένο μ έχεις, κατάλαβα.....![]()

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΧαχααχαχα! Αν έχεις χρόνο εγώ είμαι μέσα. Και όταν τα κάνω θα τα πω εγώ στον επόμενο που θα ρωτήσει γιατί μαθαίνω εύκολαΟ/H demakhs έγραψε:
Γραμμένο μ έχεις, κατάλαβα.....![]()
Παρελαβες;Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
όποτε μπορεί, ας μου στείλει να το προσπαθήσουμε μαζί
Θα εχεις πολλα bloatware apps. Δηλαδη προγραμματα που ερχονται προεγκατεστημενα με το λειτουργικο συστημα (android στην προκειμενη). Συνηθως αχρηστα και ενω θες να τα ξηλωσεις, δεν θα μπορεις. Οποτε τα παντρευεσαι αναγκαστικα.να ρωτησω τοτε, ποιος ο λογος να περασω την ελληνικη ρομ? κερδιζω κατι περα απο το οτι θα εχω ελληνικα στο τηλεφωνο?
ειναι δυσκολο να περαστει το playstore?
γενικα θα ηθελα να περασω την ελληνικη ρομ αλλα σε ενα νοτε 4 που
προσπαθησα γ@#$%^κε το συμπαν, και τελικα επεστρεψα σε fastboot
global...
Με την Ελληνικη θα εχειςΟ/H Panos Vgs έγραψε:
ευχαριστω φιλε...καλα δεν τιθεται θεμα χωρις playstore, αν και συνηθως καποιος τροπος υπαρχει να το περασεις...τωρα αν ειναι τιγκα στις κινεζιες καταλαβαινω, δεν υποφερεται...
Αν εννοεις τους drivers συνδεσης του κινητου με τον υπολογιστη, δες εδω: Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64ευχαριστω φιλε...καλα δεν τιθεται θεμα χωρις playstore, αν και συνηθως καποιος τροπος υπαρχει να το περασεις...τωρα αν ειναι τιγκα στις κινεζιες καταλαβαινω, δεν υποφερεται...
global rom δεν υπαρχει περιπτωση να βγει?
στον οδηγο με την ελληνικη ρομ αναφερει, πρεπει να κατεβασουμε και τους drivers...απο που τους βρησκουμε?