Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Αγαπάμε δάσκαλο @pechr !!!!!
      Με την πολύτιμη βοήθειά του έγιναν όλα από την αρχή! Κάτι έμαθα και γω! Όποιος χρειαστεί βοήθεια είμαι διαθέσιμη! :D :D
    • καλησπερα ομαδα!μια ερωτηση να κανω και εγω. στο εξης σημειο "Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο." στο κομματι με το 7-zip και μετα τι εννοει ο ποιητης? εχω unofficial και θελω να βαλω developer κινεζικη και επειτα ελληνικη.
    • Ο/H tasos527 έγραψε:

καλησπερα ομαδα!μια ερωτηση να κανω και εγω. στο εξης σημειο "Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο." στο κομματι με το 7-zip και μετα τι εννοει ο ποιητης? εχω unofficial και θελω να βαλω developer κινεζικη και επειτα ελληνικη.
      τιποτα.
      με winrar θα αποσυμπιέσεις και το spflash tools και την rom.
      και τελείωσες.. τις αποσυμπιεσεις
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα παιδιά μετά τα ξεκλειδώματα κλπ η ROM που φορτώνουμε είναι αυτή [6.12.1] Xiaomi RedMi PRO (Omega) ;;;
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RdMi-PRO-Omega/#files

ευχαριστώ, αύριο θα κάνω την διαδικασία που θα έχω χρόνο...
    • Ο/H rapt0r έγραψε:

καλησπέρα παιδιά μετά τα ξεκλειδώματα κλπ η ROM που φορτώνουμε είναι αυτή [6.12.1] Xiaomi RedMi PRO (Omega) ;;;
      xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RdMi-PRO-Omega/#files

ευχαριστώ, αύριο θα κάνω την διαδικασία που θα έχω χρόνο...
      Ναι... Την πιο πρόσφατη...
    • Ο/H gatos1986 έγραψε:

Ο/H tolkien έγραψε:

Ο/H gatos1986 έγραψε:

Καλημέρα.
      Να σε ρωτήσω φίλε tolkien, πόσο καιρό το έχεις το κινητό;;;
      Καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα το παρελαβα τελη οκτ.
      Και...είσαι ικανοποιημένος;;Θετικά-αρνητικά;;;
      @gatos1986 πολυ ωραιο ρε συ σαν κινητο. Εχω την τελευταια εκδοση παντως απο το ελληνικο site και παλι καλα που το υποστηριζουν εδω τα παιδια. Με εχει ξενερωσει ομως αφανταστα που δεν προκειται να παρει global rom. Το θεωρω μεγα αποτυχια αυτο. Τωρα On screen εμενα βλεπω οτι ειναι πανω κατω στις 4 με 5 ωρες. (4 το περισσοτερο) και δεν εχω ουτε πολλες εφαρμογες να τρεχουν ουτε γενικα πολλες εφαρμογες στο κινητο. Τωρα αλλοι που λενε 7 με 8 ωρες απορω που το βλεπουν αυτο. Δηλαδη πως το κανουν αυτο και λεει 8 ωρες. :P
      Ενα αρνητικο που ισως αλλαζει απλα δεν το εχω ψαξει να πω την αληθεια να βρω λυση (αν υπαρχει) ειναι οτι εχω και το band 2 και εχω αγορασει ενα εξτρα το mi band tools και στο autostart να το βαλω παλι το κλεινει. Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να κανω καπου αλλου καμμια ρυθμιση.
      Παντως η χρηση της μπαταριας ειναι καλη θα ελεγα. Αν και πολλες φορες που ανοιγω το 4g η μπαταρια χανεται σφαιρα. ΠΧ σημερα που εβαλα λιγο 4g εχω τωρα 60% μπαταρια και on screen 1 ωρα και 11 λεπτα. Πολυ λιγο για μενα επειδη ειχα παντα iphone που ποτε δεν σκεφτομουνα να κλεισω το 4g μην μου τρωει ολη την μπαταρια. Αρα καταλαβαινεις. Αλλες φορες βγαζει 4 με 5 ωρες και αλλες φορες με το 4g ανοιχτω, 3 ωρες το πολυ.
      Κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει οχι γιατι ασχολουμε με φωτογραφιες αλλα για να ξερω ειναι πως δουλευει η δευτερη πισω καμερα. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ξερει ας πει. Παντως @gatos1986 εχει πολυ ωραια οθονη.
      ΕΝΑ αλλο μειον που δεν ξερω αν φτιαχνει ειναι το θεμα με τα sms που βλεπω πχ οτι στελνω σε φιλαρακι μηνυμα και οταν μου απανταει αντι να μπει στον φακελο που ηδη εστειλα μηνυμα εμφανιζεται ενας νεος φακελος που μου απανταει. Σπαστικο αυτο.
      ΚΑΙ εννοειται οτι αμα το αγορασεις πρεπει να το κανεις unlock αμεσα γιατι και αγγλικα να βαλεις σαν γλωσσα θα σου σπασουν τα νευρα που θα σου πεταει κινεζικα. :P
      Τωρα τι να σου πω περα απο αυτα που αναφερω και δεν ξερω αν υπαρχουν λυσεις το θεωρω πολυ καλυτερο απο το nexus 6p που ειχα. ΠΟΥ ΗΤΑΝ απλα αισχος για μενα. ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ η μπαταρια του nexus 6P. (αγορασα το redmi pro 128gb 4gb ram grey).
      Δεν ξερω βεβαια αν θα παρει ποτε το android 7 απλα ελπιζω να παει κανα miui 9 (εκτος και αν αυτα πανε πακετο παρεα android 7 με miui 9).
      Αυτο που θα ηθελα να παρω εγω και να το δωσω αυτο στον αδερφο μου ειναι το mi mix ΑΛΛΑ και παλι αυτο δεν βλεπω να παιρνει global rom. Αρα οποιο παρω μελλοντικα θα κοιταξω πρωτα οτι υποστηριζεται με global rom.
    • αλλη μια απορια ! ειμαι στο τελευταιο σημειο του οδηγου για το flashαρισμα της ελληνικης rom αλλα εκανα βλακεια με τα wipe απ οτι φαινεται και δεν την εχω περασμενη στο internal. παω να τη βαλω με sideload αλλα μου βγαζει συνεχεια error στο 48-49 περιπου. στον οδηγο για το περασμα rom με sideload προειδοποιει γι αυτο το ενδεχομενο πως συνεχιζει η πορεια στο παρασκηνιο και να περιμενω. παρ ολα αυτα μετα απο μιση και πλεον ωρα ( δυο φορες δοκιμασμενο) δεν αλλαξε κατι. any ideas????

=============== Δεκ 8th 2016, 5:13am ===============
      με καποιο τροπο ανοιξε για λιγο πρεπει να κακοπεραστηκε η rom αλλα τα παιξε το τηλ. αναβοσβηνε και εμπαινε εβγαινε lockscreen και home screen! το κλεισα με τα χιλια ζορια. το πιανω αυριο παλι. δωστε τα φωτα σας γτ δε τη βγαζω καθαρη :P :( :shock:
      (neil)
    • Διαφήμιση
    • Στο Redmi Pro 64gb με 3gb ram ενός φίλου περάσαμε σύμφωνα με τους οδηγούς την XTRV , το μόνο πρόβλημα που έχουμε κ δεν ξέρω εάν είναι hardware ή software, ανοίγοντας την εφαρμογή της κάμερας κάνει θόρυβο το ηχείο, ο θόρυβος παραμένει έως ότου κλείσει η κάμερα. Έχει κάποιο άλλος το ίδιο πρόβλημα; Υπάρχει κάποια λύση;
    • Ο/H tolkien έγραψε:

Ο/H gatos1986 έγραψε:

Ο/H tolkien έγραψε:

Ο/H gatos1986 έγραψε:

Καλημέρα.
      Να σε ρωτήσω φίλε tolkien, πόσο καιρό το έχεις το κινητό;;;
      Καλησπερα. Αν θυμαμαι καλα το παρελαβα τελη οκτ.
      Και...είσαι ικανοποιημένος;;Θετικά-αρνητικά;;;
      @gatos1986 πολυ ωραιο ρε συ σαν κινητο. Εχω την τελευταια εκδοση παντως απο το ελληνικο site και παλι καλα που το υποστηριζουν εδω τα παιδια. Με εχει ξενερωσει ομως αφανταστα που δεν προκειται να παρει global rom. Το θεωρω μεγα αποτυχια αυτο. Τωρα On screen εμενα βλεπω οτι ειναι πανω κατω στις 4 με 5 ωρες. (4 το περισσοτερο) και δεν εχω ουτε πολλες εφαρμογες να τρεχουν ουτε γενικα πολλες εφαρμογες στο κινητο. Τωρα αλλοι που λενε 7 με 8 ωρες απορω που το βλεπουν αυτο. Δηλαδη πως το κανουν αυτο και λεει 8 ωρες. :P Ενα αρνητικο που ισως αλλαζει απλα δεν το εχω ψαξει να πω την αληθεια να βρω λυση (αν υπαρχει) ειναι οτι εχω και το band 2 και εχω αγορασει ενα εξτρα το mi band tools και στο autostart να το βαλω παλι το κλεινει. Τωρα δεν ξερω αν πρεπει να κανω καπου αλλου καμμια ρυθμιση.
      Παντως η χρηση της μπαταριας ειναι καλη θα ελεγα. Αν και πολλες φορες που ανοιγω το 4g η μπαταρια χανεται σφαιρα. ΠΧ σημερα που εβαλα λιγο 4g εχω τωρα 60% μπαταρια και on screen 1 ωρα και 11 λεπτα. Πολυ λιγο για μενα επειδη ειχα παντα iphone που ποτε δεν σκεφτομουνα να κλεισω το 4g μην μου τρωει ολη την μπαταρια. Αρα καταλαβαινεις. Αλλες φορες βγαζει 4 με 5 ωρες και αλλες φορες με το 4g ανοιχτω, 3 ωρες το πολυ.
      Κατι αλλο που δεν εχω καταλαβει οχι γιατι ασχολουμε με φωτογραφιες αλλα για να ξερω ειναι πως δουλευει η δευτερη πισω καμερα. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ξερει ας πει. Παντως @gatos1986 εχει πολυ ωραια οθονη.
      ΕΝΑ αλλο μειον που δεν ξερω αν φτιαχνει ειναι το θεμα με τα sms που βλεπω πχ οτι στελνω σε φιλαρακι μηνυμα και οταν μου απανταει αντι να μπει στον φακελο που ηδη εστειλα μηνυμα εμφανιζεται ενας νεος φακελος που μου απανταει. Σπαστικο αυτο.
      ΚΑΙ εννοειται οτι αμα το αγορασεις πρεπει να το κανεις unlock αμεσα γιατι και αγγλικα να βαλεις σαν γλωσσα θα σου σπασουν τα νευρα που θα σου πεταει κινεζικα. :P
      Τωρα τι να σου πω περα απο αυτα που αναφερω και δεν ξερω αν υπαρχουν λυσεις το θεωρω πολυ καλυτερο απο το nexus 6p που ειχα. ΠΟΥ ΗΤΑΝ απλα αισχος για μενα. ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ η μπαταρια του nexus 6P. (αγορασα το redmi pro 128gb 4gb ram grey).
      Δεν ξερω βεβαια αν θα παρει ποτε το android 7 απλα ελπιζω να παει κανα miui 9 (εκτος και αν αυτα πανε πακετο παρεα android 7 με miui 9).
      Αυτο που θα ηθελα να παρω εγω και να το δωσω αυτο στον αδερφο μου ειναι το mi mix ΑΛΛΑ και παλι αυτο δεν βλεπω να παιρνει global rom. Αρα οποιο παρω μελλοντικα θα κοιταξω πρωτα οτι υποστηριζεται με global rom.
      οσον αφορα την μπαταρια, δεν ειναι καλη...!! με 4000Mah θα επρεπε να εχει οντως 7 -8 SoT και 3 μερες διαρκεια..!!

παρ ολα αυτα, εμενα ακομα στις 2 μερες ειναι...!!!! και δεν κανω σοβαρη χρηση WiFi, ουτε 3g...!!!

τι γινεται με αυτο? ειναι θεμα ROM?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Panos Vgs έγραψε:

παιδια τη διπληκαμερα πως τη δουλευετε; Με ποιο τροπο τη χρησιμοποιειται;
      Οταν θελεις να βγαλεις ενα πορταιτο παραδειγμα και θελεις να θολωσεις το background, επιλεγεις κατω στο κεντρο το εικονιδιο του διαφραγματος και μπαινει σε λειτουργία η δεύτερη καμερα. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα γούστου η εντασει του εφε