Καλησπέρα! Και εμένα το έκανε και φλάσαρα πάλι το twrp έμπαινε κανονικάΟ/H nifitsa_kakia έγραψε:

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλησπέρα! Και εμένα το έκανε και φλάσαρα πάλι το twrp έμπαινε κανονικάΟ/H nifitsa_kakia έγραψε:
Και εγω το ξαναφλασαρα και μπηκε στο κανονικο.Μετα ομως το ξαναδοκιμασα και μπηκε παλι στο Κινεζικο.Εναι σοβαρο το θεμα γιατι σε καθε αναβαθμιση θα πρεπει να ξαναπερνας το Twrp και χανεις τα παντα απο την συσκευη.Ο/H marilena.ele έγραψε:
Καλησπέρα! Και εμένα το έκανε και φλάσαρα πάλι το twrp έμπαινε κανονικά δεν είχα βρει άλλη λύση..
@johnjor και @nifitsa_kakia ενημερώθηκε ο @geoanto555 και το δει το θέμα σας.Ο/H johnjor έγραψε:
Και εγω το ξαναφλασαρα και μπηκε στο κανονικο.Μετα ομως το ξαναδοκιμασα και μπηκε παλι στο Κινεζικο.Εναι σοβαρο το θεμα γιατι σε καθε αναβαθμιση θα πρεπει να ξαναπερνας το Twrp και χανεις τα παντα απο την συσκευη.Ο/H marilena.ele έγραψε:
Καλησπέρα! Και εμένα το έκανε και φλάσαρα πάλι το twrp έμπαινε κανονικά δεν είχα βρει άλλη λύση..
Αυτο θα το κανουμε αφου τελειωσουμε την εγκατασταση Twrp και Ρομ;Πες το μας λιγο πιο αναλυτικαΟ/H pechr έγραψε:
να δώσω και εναλλακτική...
Να αφαιρείτε απο την rom το recovery.
Έτσι θα σας κρατάει αυτό που έχετε κάθε φορά.
φάκελος recovery δεξι κλικ >> remove