Ο χρονος οθονης ηταν με 20% υπόλοιπο μπαταρίας
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούEμένα το μάξιμουμ 3 ώρες μέχρι στιγμής στο 10% από 100% με πολύ μέτρια χρήση δεδομένων.Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Ο χρονος οθονης ηταν με 20% υπόλοιπο μπαταρίας
Κάτσε βρε Χρήστο.... η σωστή διαδικασία δεν είναι μέσα από το adb ?Ο/H pechr έγραψε:
ναι απλά στο install θα επιλέξεις install image κάτω στην καρτέλα.Ο/H johnjor έγραψε:
Δηλ @lallasgr αυτο το αρχειο img (recovery.img)που ειναι για το Pro το βαζουμε χυμα στην συσκευη και το κανουμε install μεσα απο το Κινεζικο;Θα το κρατησει μετα;
Ο/H geobas έγραψε:
Κάτσε βρε Χρήστο.... η σωστή διαδικασία δεν είναι μέσα από το adb ?Αν σου βγάζει κινέζικο twrp , που θα ξέρεις τι να πατήσεις ?Ο/H pechr έγραψε:
ναι απλά στο install θα επιλέξεις install image κάτω στην καρτέλα.Ο/H johnjor έγραψε:
Δηλ @lallasgr αυτο το αρχειο img (recovery.img)που ειναι για το Pro το βαζουμε χυμα στην συσκευη και το κανουμε install μεσα απο το Κινεζικο;Θα το κρατησει μετα;
![]()
βρε παιδια αυτά τυφλοσουρτη τα μαθαινεις...Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Μολις το βαζουμε ειναι οκ.Μολις κανεις επανεκκινηση το κινητο για να μπεις ξανα....εμφανιζει το Κινεζικο.Γιάυτο λεμε οτι πρεπει να λυθει αυτο το θεμα.Ο/H geobas έγραψε:
Ο οδηγός είναι ΕΔΩ
Αφου έχεις εγκαταστήσει τη Ρομ , απ' ότι αντιλαμβάνομαι , ή μήπως ΟΧΙ ?
Αρχίζεις από "Κατεβάζουμε τα απαραίτητα αρχεία για υπολογιστή και κινητό"
το 3. δεν το χρειάζεσαι.... φαντάζομαι
θα φτάσεις μέχρι εκεί που λέει "Είσοδο στο recovery που μόλις εγκαταστήσαμε.."
και τέλειωσες .
Λυπάμαι που εγω δεν θα είναι εδώ όταν θα είσαι σπίτι , γιατί μετά τις 8.30-9.00 κλείνω το PC . Εχουμε κι' άλλα ενδιαφέροντα αλλά δεν νομίζω
ότι θα κολλήσειςς πουθενά ..