μηπως επισκεφτεσαι συχνά την πιατέλα με τα μελομακάρονα κ μετά πιάνεις κ το κινητό????

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠατάς το volume - down και το on ενώ είναι κλειστό -εννοείται- και τα αφήνεις όταν κάνει την δόνηση. Αν συνεχίσεις να έχεις πατημένο το on-off θα κάνει επανεκίνηση.Ο/H gdy190 έγραψε:
Βασιλιάς!!! Μου το έφεραν στο σπίτι.Στην Σάμο είμαι.Έχω ένα πρόβλημα όμως δεν μπαίνει σε fastboot, για να ελέγξω τον bootloader ,δοκίμασα με τα πλήκτρα αλλά κάνει reboot.Έχει την MIUI 8 8.0.3.0 MHQCNDG STABLE.Μου βγάζει μία ενημέρωση θα την περάσω μόλις φορτίσει το κινητό για να δούμε.
Γιά κοίταξε εδώ... Como Instalo Xposed En Redmi Pro | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support και εδώ Xposed For Mi Pro | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone SupportΟ/H maximosm έγραψε:
Εν αναμονή της παραλαβής και μια ερώτηση. Xposed περνει το τηλέφωνο;
Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες και εδώΟ/H maximosm έγραψε:
Ο/H Panos Vgs έγραψε:
αν εννοεις την 6,12,22 και εμενα δουλευει λιγο πιο αργα το κινητο με αυτη τη ρομ
Ο/H geotzia έγραψε:
Δες και εδώΟ/H maximosm έγραψε:
xposed for redmi pro ? - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Ο/H geotzia έγραψε:
Μία ερώτηση: γίνεται να κλειδώσω μόνο κάποιες εφαρμογές με δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς να κλειδώσει το τηλέφωνο;(η οθόνη εννοώ)
Στις ρυθμίσεις, προτελευταία επιλογή πριν το "σχετικά με το τηλέφωνο"Ο/H geotzia έγραψε:
Μία ερώτηση: γίνεται να κλειδώσω μόνο κάποιες εφαρμογές με δακτυλικό αποτύπωμα χωρίς να κλειδώσει το τηλέφωνο;(η οθόνη εννοώ)