Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H longus έγραψε:
Πάνω από δέκα φορές έχω ξεκλειδώσει έτσι, κάτι φορές μάλιστα έχω ξεκλειδώσει και στις 19:00 ώρα Ελλάδας πριν αλλάξει ο μήνας, γιατί η Κίνα πάει μπροστά περίπου 7 ώρες...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
πω πω πω εμείς βγαζουμε κ από την ..... Κίνα, ξύγκι!!
Even dead i will fight. -
ε ναι ρε φιλε, γιατί δηλαδή...δαυτοι δε μας μπλέξανε με κλειδώματα, ξεκλείδωματα, εγκρίσεις, επανεγκρισεις, complaints κλπ κλπ?
Μας έχεις δηλαδή για τέτοιους, που τα σηκώνουμε αυτά??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όπως είπες από την Κίνα ξύγγι.
Αν πήγαινε ελληνάρας να διαπραγματευτεί το χρέος θα τους έπαιρνε όχι μονο και τα βρακιά αλλά και υπέυθυνη δήλωση του νόμου 105 πως θα κάνουν κινέζικα εργοστάσια στην Ελλάδα και τα κέρδη θα μπαινουν σε πλυντήριο στην Κύπρο τα οποία θα χρηματοδοτούν τα ΕΛΤΑ για να παραδίδουν τα κινητά μας ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
Εναν ζουρλομανδύα παρακαλώ. Την ψώνισα.
Even dead i will fight. -
-
back, back και reboot system....αυτό δεν γράφει ο όποιος οδηγός ακολουθείς??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.
αυτον κανω .... και λεει για Θα μπούμε στο menu wipe/advanced wipe/τικ σε dalvik art cache,cache,data και swipe to wipe.. αλλα μου ειπαν να κανω φορματ ντατα για καλυτερα ... τα λογια του
Atha Kappas
Ολες οι sd κανουν, το format data που εχει στην αρχική οθόνη του twrp θα κανεις, μετα κανεις reboot to recovery και μετα τα υπόλοιπα
οποτε μπακ ? -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ποιο? εχω 2 επιλογες μπακ και ριμπουτ σιστεμ
-
πάτα το λινκ που σου βαλα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
τα εκανα , ελπιζω σωστα , τωρα φορτωνει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα