Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
μας εβαλε σε προβληματισμους η @nifitsa_kakia
εχω παραγγειλει και εγω αυτην και την περιμενω ακομα απο της αρχες Δεκεμβριου με postNl Nillkin Full Body Protective Case for Xiaomi Redmi Pro-6.99 Online Shopping| GearBest.com
να ανησυχω για το θεμα με το μαγνητακι ? κανεις αλλος που να εχει τετοια θηκη? -
Εχω την εντύπωση ότι στήν περίπτωση της @nifitsa_kakia ήταν σατανική σύμπτωση!!! Κάποτε στις CRT οθόνες υπήρχε θεμα με τον μαγνητισμό (επειδή δούλευα κάποια φεγγάρια σε μαγαζί με ηλεκτρονικές επισκευές είχαμε και συσκευή απομαγνητισμου) αλλά αυτό -πιστεύω- δεν ισχύει γιά τις tft-lcd οθόνες.Στην ταμπλέτα πάντως δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με τέτοια θήκη.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ευκαιρία όσοι την περιμένετε,όταν την παραλάβετε να μας πείτε τη γνώμη σας. Εμένα πάντως, πέρα από το θέμα του μαγνήτη, μου κακοφάνηκε το τελείως ψευτέ τζαμάκι μπροστά και οτι δεν στεκόταν το πορτάκι κλειστό όταν το άφηνα κάτω.
-
Ο/H petran07 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους σας!!!!
θελω την βοηθεια σας !!
ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης και θελω να ρωτήσω κατι για την συγκεκριμενη συσκευη!!
1 απο θεμα μπαταριας πως παει!!
2 καμερα πως ειναι σε φωτηνο περιβαλον αλλα και σε νυχτερινες ληψεις?
3 απο που μπορω να το αγορασω αμεσα σε καλη τιμη?
Καμερα δεν εχω κανει ιδιαιτερη χρηση, παντως ειναι ικανοποιητικη.
Εγω το πηρα απο κινεζικο e-shop και ημουν απο τους τυχερους που δεν πληρωσα τελωνειο. -
-
Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να πάρω καινούργια συσκευή και μου άρεσε το redmi pro! Πιστεύετε αξίζει αλλαγή από redmi note 3 σε redmi pro με x25? Αυτοί που το έχετε ήδη είστε ευχαριστημένοι με το κινητό? Η φωτεινότητα υπό το φως του ήλιου πώς είναι?
-
Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει το κινητό από banggood και γράφει
Package Included
1 x Xiaomi Redmi Pro Smartphone 1 x USB Cable 1 x US Charger
Note: This phone does not include the adapter plug. Θα χρειαστεί να αγοράσω adapter και αν ναι είναι εύκολο να τ βρείς στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίσει περίπου; -
-
Kαλά θα ήταν πάντως να χρησιμοποιήσεις κάποιον (καλό) άλλο φορτιστή στα 2 ή 2,4 Αμπέρ.
Αυτός που βάζουν μέσα δεν έιναι ο καλύτερος και δεν φορτίζει και γρήγορα. Εγώ χρησιμοποιώ
έναν 2,4 αμπέρ (24W max) και μου φορτίζει από 30% σε 100% σε λιγότερο από μιάμιση ώρα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H giorgiog13 έγραψε:
Ο/H petran07 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους σας!!!!
θελω την βοηθεια σας !!
ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης και θελω να ρωτήσω κατι για την συγκεκριμενη συσκευη!!
1 απο θεμα μπαταριας πως παει!!
2 καμερα πως ειναι σε φωτηνο περιβαλον αλλα και σε νυχτερινες ληψεις?
3 απο που μπορω να το αγορασω αμεσα σε καλη τιμη?
Καμερα δεν εχω κανει ιδιαιτερη χρηση, παντως ειναι ικανοποιητικη.
Εγω το πηρα απο κινεζικο e-shop και ημουν απο τους τυχερους που δεν πληρωσα τελωνε
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!
Γιατι τελενειο?εαν το στειλουν με απλο ταχυδρομειο και οχι courier δυσκολο να σταματηση!!!Ετσι ηξερα τουλαχιστον!!!!
Τωρα εχω ακουσει οτι εχει θεμα σε χαμηλο φωτισμο η καμερα εχει καποιος εμπιρεια να μου πει?
Με ενδιαφερουν και οι αλλαγες σε rom υπαρχουν π.χ cn..flyme..?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα