Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ένας περιεκτικός οδηγός: Κατανόηση των MIUI εκδόσεων!

μάλλον δεν το κατάλαβα καλά. επειδή είχε μέσα και το redmi pro στην κατάσταση με τις rom. κατάλαβα ότι θα έχει και global. άλλα τώρα διάβασα καλύτερα τα αχνά γράμματα με το ποιες συσκευές είναι συμβατές.
    • Κατέβασε τες από το gmail και βάλτες χειροκίνητα προς το παρών..
      Δικαιώματα σε κάθε εφαρμογή πρέπει να δώσεις από την "ασφάλεια"

• Δώσε όλα τα δικαιώματα στις εφαρμογές που θέλεις και κλείδωσε τις και από το recent,όσο γιά τις επαφές φαντάζομαι οτι έχεις κάνει google account απλά ενεργοποίησε τον συγχρονισμο.Κανονικά πρέπει να τις περάσει..
      Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
    • Διαφήμιση
    • τις έχω κατεβάσει σε ένα αρχείο excel (google.csv) τις πέρασα και μες στην συσκευή άλλα όταν πάω από το file explorer να τις ανοίξω τo ανοίγει me to excel η με το es file explore.

google account ενεργοποίησα και για το play store έβαλα και εφαρμογή το gmail πάτησα και συγχρονισμό, συγχρόνισε email άλλα πουθενά οι επαφές.

ο χειροκίνητος τρόπος ποιος είναι?
    • Τις κάνεις vcard και το ρίχνεις χυμα στον αποθηκευτικό χώρο..
      Πας επαφές / ρυθμίσεις (με το κάτω αριστερά παρατεταμένα) εισαγωγή απο αποθηκευτικό.. κλπ κλπ.

• Ο/H Billys_21 έγραψε:

τις έχω κατεβάσει σε ένα αρχείο excel (google.csv) τις πέρασα και μες στην συσκευή άλλα όταν πάω από το file explorer να τις ανοίξω τo ανοίγει me to excel η με το es file explore.

google account ενεργοποίησα και για το play store έβαλα και εφαρμογή το gmail πάτησα και συγχρονισμό, συγχρόνισε email άλλα πουθενά οι επαφές.

ο χειροκίνητος τρόπος ποιος είναι?
      Στις ρυθμίσεις του gmail έχει επιλογή για συγχρονισμό των επαφών.
      Βάλε το gmail στην στοκ εφαρμογή mail.
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασε με το κινητό Online απο τον υπολογιστή σου να κάνεις Import το αρχείο στο Google account σου. Αν έχεις το sync ενεργό, με το τέλος του import θα συγχρονιστούν και στην συσκευή
    • Redmi Pro 4gb ram 128gb ram ( Ελληνική Rom)
      Γενική Εκτίμηση μετά από 6 βδομαδες λειτουργίας με ακραία λειτουργία
      Σταθεροποιήθηκε ΠΛΗΡΩΣ η rom μετά τις δύο τελευταίες διορθώσεις. Αναφέρομαι στην 7.2.19 & 7.2.23 χωρίς κανένα προβλήματα. Μπορεί όποιος θέλει απλά να έχει ένα τηλέφωνο με πολύ καλή λειτουργία χωρίς κωλύματα να επιλέξει την τελευταία σαν μόνιμη rom. Εάν όμως ο χρήστης θέλει να χρησιμοποιήσει την συσκευή για αναπτυξη εμπειρίας και διορθώσεις μπορει να συνεχίσει στις αναβαθμίσεις. Ετσι θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για παρατηρήσεις μόλις εγκαταστήσουμε Nougat.

Μπαταρία
      H extreme χρήση της συσκευής me προγράμματα για κάποιον επαγγελματία και διαδίκτυο έχει μιαμιση ημέρα πλήρη, ενώ όταν χρησιμοποιηθεί ένα – δυο παιχνίδια, και βίντεο υψηλής ανάλυσης ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΗ .

Συνδεσιμότητα
      - Το σήμα Wifi, χωρίς κανένα προβλήματα στην έντασή του, με επικοινωνία από αρκετά μεγάλη απόσταση ( περίπου 40 μέτρα) και αρκετά εμπόδια δημιουργεί στο χρήστη εμπιστοσύνη συνδεσιμότητας.
      - Όταν η συσκευή λειτουργεί εκτός Αθήνας το σήμα κινητής και δεδομένων (στην ΕΥΒΟΙΑ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ & ΑΝΔΡΟ) οι δοκιμές με 2 κάρτες Cosmote & Wind δεν meπρόδωσε ακόμα kai στην επικοινωνία με Windπου με άλλες συσκευές στο πρόσφατο παρελθόν (Sony & ΟΡΧ) ειχα πρόβλημα επικοινωνίας και λειτουργία με την δεύτερη κάρτα που ήταν wind. Αυτός ήταν και ο λόγος που αγόρασα Xiaomi αφου προηγούμενα μου είχε δόσει φίλος συσκευή πολύ παλιά και δεν είχε πρόβλημα. - Το GPS μετά τις διορθώσεις που έγιναν δουλεύει πολύ ποιο γρήγορα , άριστη επεξεργασία με τα ελληνικά προγραμματα επεξεργασίας στοιχείων δορυφόρων , και έχει άριστη απόκριση στο Glonass (Ρωσικό) που για εμάς τους μηχανικούς είναι σημαντικό γιατί έχει πολύ καλύτερη ακρίβεια από το GPS (Αμερικανικό) καλά και άμεσα όποτε το χρειάστηκα καθ' όλη τη διάρκεια των 10 τελευταίων ημερών χωρίς να κωλώσει.
      - Όσες συσκευές σύνδεσα μέ Bluetooth αναγνωρίστηκαν ΕΚΤΟΣ από συσκευή SONY επικοινωνίας χωρίς καλώδιο που είχα στο προηγούμενο τηλέφωνο SONY.

Μνήμη RAM
      Sε καμία περίπτωση δεν διαπίστωσα κωλύματα ή lag.

Bugs
      1. Από την λειτουργία με τις δύο τελευταίες romδεν διαπίστωσα κανένα προβλήματα (όπως είχα στις προηγούμενες rom).
      2.Αυτό που δεν ξέρω εάν είναι Bug είναι όταν κουδουνίζει αναβασβήνει το φλάς , και οι ηχιτικές ειδοποιήσεις ενώ είναι ενεργοποιημένες , ποτε δουλεύουν και πότε όχι.

Ευχαριστώ που ανεχτήκατε όσοι είχατε το χρόνο για να διαβάσετε τις παρατηρήσεις μου . :thumbsup: :thumbup: :roll: :lol:
    • Το φλας από τις Ρυθμησεις κλήσεων μπορείς να το βγάλεις

=============== Φεβ 25th 2017, 10:49pm ===============
      Για ειδοποιήσει πηγενε Ρυθμησεις - δικαιώματα - αυτόματη έναρξη και βάλε αυτές που θέλεις να σου έρχονται. Εάν πάλι δεν σου έρχονται κλείδωστες.
    • Παιδιά, έχει πάρει το μάτι σας πουθενά να πουλιέται η 4/128Gb έκδοση; Δεν υπάρχει ψίχουλο πουθενά από όπου έχω κοιτάξει..
      χρειάζομαι ένα καινούριο και μάλλον θα πάρω το 3/64 αναγκαστικά... το κινητό που είχα έφαγε ένα ποτήρι νερό από τον γιό μου στο τραπέζι. :(
      (Τον έσωσε η μάνα του λίγο πριν τον κρεμάσω ανάποδα...) :censored:

=============== Φεβ 26th 2017, 11:50am ===============
      Ακόμα και το 3/64 δεν το βρίσκω σε γκρί/μαύρο που το θέλω όμως. Απογοήτευση. :/
      Ενναλακτική μάλλον θα είναι το Redmi note 4.. για να δούμε..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση