Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Απέφευγε τα αυτά γιατί σου πιέζουν - γρατζουνούν οθόνη οι κάρτες ή οτι βάζεις στη θήκη
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR-Macedon έγραψε:

Απέφευγε τα αυτά γιατί σου πιέζουν - γρατζουνούν οθόνη οι κάρτες ή οτι βάζεις στη θήκη

Καμία χωρίς προσθήκη καρτών ;

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H geox36 έγραψε:

Ο/H GR-Macedon έγραψε:

Απέφευγε τα αυτά γιατί σου πιέζουν - γρατζουνούν οθόνη οι κάρτες ή οτι βάζεις στη θήκη
      Καμία χωρίς προσθήκη καρτών ;

Έχω αγοράσει banggood.com /Flip-Stand-Function-Cover-PU-Leather-Case-For-Xiaomi-Redmi-Pro-p-1106508.html
      Πολύ καλή ...

NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULES
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Εγώ πήρα την Original θήκη από αλι με παράθυρο, η ποιότητα Κατασκευής της δεν την συγκρίνω με καμία άλλη. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλω λινκ από αλι.

• Ερωτηση!

Συνδεω με USB OTG κατι razer headset που εχω και μου παιζει την μουσικη αριστα. Υπαρχει η δυνατοτητα να απανταω και τις κλησεις μεσω του headset; Οσο κι αν το εψαξα δεν βρηκα ακρη. Δεν το υποστηριζει το hardware αραγε;;

Edit: Ωστοσο μεχρι και στην ηχογραφηση οταν τα εχω συνδεμενα παιρνει τον ηχο απο το μικροφωνο των ακουστικων και οχι απο του κινητου. Που σημαινει οτι ειναι σε πληρη λειτουργια. Το θεμα ειναι οτι οταν τα συνδεω δεν φαινεται πουθενα οτι κατι συνδεθηκε στο κινητο. Πηγα και στο μενου "Επιλεξτε Διαμορφωηση USB", το αλλαξα απο ΜΤΡ σε Audio Source αλλα δεν το παιρνει, ξαναμπαινει σε ΜΤΡ. Εχει ασχοληθει ποτε κανεις; Ξερει κατι;

Ευχαριστω!!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην giorgiog13 ().

• ρε παιδια, εχω ενα θεματακι με το mi bluetooth.

ενω μιλαω και θελω να κλεισω την συνομιλια, παταω το κουμπι να κλεισει. αλλα αν πατησω 2η φορα το κουμπι ή πατησω το κουμπι αφου εχει κλεισει ο συνομιλητης μου, ανοιγει η Μουσικη και παιζει τραγουδια στο ακουστικο.

σημειωνω οτι ενω απενεργοποιησα στις ρυθμισεις bluetooth την multimedia χρηση, και εχω αφησει ενεργο μονο την τηλεφωνικη χρηση, παρ' ολα αυτα, εξακολουθει και ανοιγει την μουσικη στο κινητο, στο ηχειο..!! πως το κλεινω αυτο?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H cabdik έγραψε:

ρε παιδια, εχω ενα θεματακι με το mi bluetooth.

ενω μιλαω και θελω να κλεισω την συνομιλια, παταω το κουμπι να κλεισει. αλλα αν πατησω 2η φορα το κουμπι ή πατησω το κουμπι αφου εχει κλεισει ο συνομιλητης μου, ανοιγει η Μουσικη και παιζει τραγουδια στο ακουστικο.

σημειωνω οτι ενω απενεργοποιησα στις ρυθμισεις bluetooth την multimedia χρηση, και εχω αφησει ενεργο μονο την τηλεφωνικη χρηση, παρ' ολα αυτα, εξακολουθει και ανοιγει την μουσικη στο κινητο, στο ηχειο..!! πως το κλεινω αυτο?
      ποια ρομ εχεις φιλε μου;;;
    • Ο/H giorgiog13 έγραψε:

Ο/H cabdik έγραψε:

ρε παιδια, εχω ενα θεματακι με το mi bluetooth.

ποια ρομ εχεις φιλε μου;;;
      εχω μεινει στην XTRV 7.1.19......
    • Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα θεματακι.. είμαι σε xtrv dev και ανεξαρτήτως weekly Rom δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω ως τώρα το long press action στο home button. Θέλω να βάλω το google now αλλά κάθε φορά που πάω να το σεταρω τρώει σκάλωμα , δεν κάνει τπτ και πρέπει να πατήσεις μία δυο φορές το back για να στρώσει και να ναι λειτουργικό το τηλ πάλι.

Έχει αναφερθεί ξανά ? Υπάρχει κάποια λύση ?

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • μολις παρέλαβα το κινητό ελαφρώς μεταχειρισμένο απο παιδι σε ελληνικο forum. δεν το ειχε πειραξει καθολου απο πλευρας root, περασμα ελληνικης ρομ και τα λοιπα..φοράει την 8.0.6.0 stable by xiaomi.eu και εχει και ελληνικα..
      α)ξερουμε ο bootloader αν ειναι κλειδωμενος η ξεκλειδωτος με βαση αυτη τη ρομ;
      β) θελω να βαλω την ελληνικη ρομ αλλα να μην παιρνω updates καθε λιγο και λιγακι (με λιγα λογια οχι developer αλλά stable). Θα μπορούσα να έχω το λινκ?

Γενικες εντυπωσεις: το περιμενα καλυτερο σε οθονη απο το meizu mx6 (λογω oled εναντι lcd) αλλά προσωπικη μου αποψη, meizu ανωτερο..ολα τα υπολοιπα θα φανουν στην πορεια..