Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ας οψεται ο συμφοιτητής κάποιου συμφουρίτη. Που έκανε το τελωνείο απροσπέλαστο εμπόδιο.
-
άστα αυτά, για όλα ο Αλέξης φταίει, αμέσως....τα καλά δεν τα λέτε...για τον ΓΑΜΗΣΤΡΩΝΑΣ (Γεναιόδωρο Αληλλέγγυο Μητρώο Συνουσιακής Τακτοποίησης Ρομαντικών Νέων Άστεγων Σεξουαλικώς, για να μην μπερδευτεί κανένας και με παρεξηγήσει) μόκο γατάκι ε, τίποτα δε λες.....τέτοιοι είστε...λέρες κ αντιπρόσωποι!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
φυτρώνουν σαν τις παπαρούνες!!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
@crapatzi εάν είναι όπως τα λες δεν χρειάζεται fr γιατί έχεις κάνει στην μετάβαση από xiaomi.eu στην xtrv τελική χωρίς beta1, 2 που είναι xiaomi.eu source και κατ' επέκταση china source.
Η καθαρή εγκατάσταση που για άλλους μπορεί να είναι κάτι το χρονοβόρο και κουραστικό κατά την ταπινή μου άποψη είναι ότι καλύτερο για ένα κινητό φλασάρεις σε ξεκλείδωτο Bootloader μια china dev fastboot rom, ξεκλειδώνεις και περνάς twrp και μετά xtrv και βλέπεις.
Υπαρχει περιπτωση να δημιουργει προβλημα το magisk; Να δοκιμασω με super su;
Πως βγαζω το magisk; Απλα κανω uninstall το magisk manager ε, δεν θελει κατι απο twrp; -
Απλά Unistall από εκεί που λες και θα είσαι οκ!
Ίσως είναι καλή ιδέα να περάσεις από πάνω την ρομ σαν update έτσι όπως είσαι για να καθαρίσει τελείως τα root και να δεις για μια μέρα πως θα πάει και αν θα κάνει reboot κλπ!! Μήπως κάτι δεν πάει καλά με το root και έχεις αυτά τα restart!! Αν όλα βαίνουν καλώς χωρίς ροοτ μετά δοκιμάζεις να ροοτάρεις και να δεις τι γίνεται! -
ok, πολυ λογικα αυτα που λες, θα το δοκιμασω.
Σε περιπτωση που δεν φτιαξει, για να βαλω china dev fastboot rom οπως λεει ο @makis1024 παραπανω βρηκα αυτον τον οδηγο:Οδηγος
Πρεπει να το κανω οπωσδηποτε με τον 1ο τροπο (fastboot μεθοδος) η μπορω να το κανω και με τον 2ο τροπο (απο recovery);
Ευχαριστω για τη βοηθεια. -
Αφού είσαι ξεκλείδωτος πας με αυτόν εδώ τον οδηγό και θα είσαι οκ!! Εύκολος και γρήγορος!!
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ας γράφει Snapdragon δουλεύει μια χαρά και σε MTK!! -
-
Ο/H tom222 έγραψε:
καλησπερα παιδιά θα ήθελα να κάνω καθαρή εγκατάσταση στο redmi pro της γυναίκας μου γιατί διαμαρτύρεται για μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας τι πρέπει να κάνω?μέσα από το twrp wipe dalvin+cashe+data κ μετά flash την ρομ που θα έχω στην κάρτα sd??
OffTopic[Πλάκα mode ON] Να της πεις να σταματήσει τα κουτσομπολιά από το κινητό και θα επανέλθει η μπαταρία στα φυσιολογικά [/Πλάκα mode OFF]
Πέραν από την πλάκα τώρα! Θες να κάνεις ταυτόχρονα και κάποια αναβάθμιση ή απλά factory reset? Αν έχεις τελευταία ρομ και μείνει εκεί το κινητό απλά μέσα από TWRP
Wipe->swipe to factory reset ή
Wipe->Advanced Wipe->cache/dalvik/data->swipe to wipe και μετά reboot to system
Να πάρεις καλά bakcup πρώτα!! -
Καθαρή εγκατάσταση θέλεις να κάνεις ή θέλεις να κάνεις factory reset;
Καθαρή εγκατάσταση κατα την άποψη μου είναι μόνο το πέρασμα china dev ξεκλειδώνεις και ξανά twrp και xtrv. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα