Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Εσύ τι αλλάζεις και σε προβληματίζει; Γυαλί; Εκεί θες μια ειδική κόλα νομίζω.
η ζωή θέλει τύχη μάγκες -
Δες κανένα βίντεο μήπως προτείνει καμιά.
-
-
-
@Thodoris St αυτό που ψάχνεις λέγεται Βουτυλικό Κορδόνι, το βρίσκεις σε καταστήματα που πουλάνε είδη ηλεκτρονικών πχ -> Βουτυλικό Κορδόνι
-
Ο/H Alexander έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
με αγγλοκινεζικη είναι, μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα να τους ρωτήσεις αν μπορούν να σου περάσουν την Ελληνική..
Λιγο ποιο ακριβά, αλλα με σωστή εγγύηση και θα μου περάσουν ΚΑΙ την ελληνική rom την δικιά σας.
Οπότε μέχρι να έρθει σας αφήνω στην ησυχία σας και μετά θα σας πρήξω στις ερωτήσεις...)))
Σας ευχαριστώ... καλορίζικος.
Σήμερα παραλαμβάνω και εγω το redmi pro όπου απο το mygad μου εχουν προ εγκαταστήσει την δικιά σας Ελληνική rom. Τώρα προφανώς για να κάνουν την αλλαγη θα ηρθε ξεκλείδωτο απο την xiaomi; Θα πρέπει να κάνω κάτι απο εδώ και πέρα, ή μονο να το απολαύσω;
Μόλις το ανοίξω θα σας ανεβάσω και τα χαρακτηριστικά του.
Ευχαριστω. -
Αυτοί το ξεκλείδωσαν. Κάνε και εσύ μια αίτηση καλού κακού για να το ξεκλειδώσεις εάν τυχόν κλειδώσει σε καμία αναβάθμιση, να είσαι δηλαδή καλυμμένος το επόμενο τρίμηνο.
-
ευτυχως, δε χρειάζεται να πρήξεις κανεναν!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καλημέρα παιδιά έχει φίλος μου ένα redmi pro κ του παρουσίασε πρόβλημα στο ακουστικό μάλλον πρέπει να χαλάσει η μεμβράνη εδώ Θεσσαλονίκη που είμαι πήρα σε δύο μαγαζιά που κάνουν σέρβις αλλά δεν έχουν ανταλλακτικο για το συγκεκριμένο μοντέλο γνωρίζει καποιο παιδί με πιάνου μοντέλο μπορεί να είναι συμβατό?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα