Πριν κάνεις οτιδήποτε πρέπει να σε πληροφορήσω ότι κάνοντας factory reset θα χάσεις τις εφαρμογές σου και επαφές. Τα οποία μπορείς να τα επαναφέρεις από το micloud. Τα υπόλοιπα αρχεία δεν θα τα χάσεις αλλά για καλό και κακό κάνετε αντιγραφή από κινητό επικόλληση στον υπολογιστή σου. Κατεβάζεις την rom και την βάζεις χύμα στο κινητό.
Αν έχει την XTRV developer θα πατήσεις το κουμπί Power και θα δεις κάποιες επιλογές εσύ πατάς στο Recovery ή πατάς ταυτόχρονα το Power+volume up. Και θα κάνεις ότι βλέπεις στην φωτογραφία
μπορείς με δυο τρόπους κάνοντας τα βήματα 1,2, 3 ή τα βήματα 1, 2, 4, 5.
Μετά θα επιστρέψεις στο αρχικό μενού του TWRP και θα κάνεις instail την rom.
Την εβαλα χτες το βραδυ και παει πολυ καλα.
Φανταστικη η stable 8.5.2.0 μου ελυσε και καποια θεματα που ειχα με τις τελευταιες dev. Βλεπουμε πως θα παει και η μπαταρια, αλλα σαν πρωτη εντυπωση ενθουσιαστικα
Καλησπερα παιδιά.Εχω πρόβλημα στην ταχυτητα φόρτισης (έχει μειωθεί αισθητά) καθώς το καλώδιο δεν εφαρμόζει καλά(έχει αποκτήσει κενό και από τις δυο μεριές) στη θύρα φόρτισης.Γνωριζεται κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που ασχολειται και μου το συστήνεται για επιδιόρθωση;Η' θεωρείται πως είναι καλύτερο να το στείλω Κινα στα πλαίσια της εγγύησης (υπ'οψιν έχω περάσει custom rom θα έχω προβλημα με την εγγύηση?) ευχαριστώ.