Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H Jordi_7 έγραψε:
Καλημέρα, υπάρχει τροπος να μπω στο Mi Cloud και να το αδειάσω απο κάποια πράγματα; Εχει κάνει backup τις photos αλλά δεν θέλω, θέλω να τις σβήσω.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H Jordi_7 έγραψε:
Καλημέρα, υπάρχει τροπος να μπω στο Mi Cloud και να το αδειάσω απο κάποια πράγματα; Εχει κάνει backup τις photos αλλά δεν θέλω, θέλω να τις σβήσω.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλημέρα παιδιά.. Είχα ένα θέμα με το κινητό μας και δεν φόρτιζε γρήγορα. Τελικά ήταν θέμα καλωδιου. Μήπως ξέρετε που θα βρω στην Θεσσαλονίκη φθηνά καλώδια? Φυσικά οι μεγάλες εταιρίες δεν συμφέρουν καθώς τα έχουν πολύ ακριβά.. Και να ρωτήσω ήθελα για την χθεσινή ρομ. Την έβαλε κάνεις? Η προτελευταία που είχα βάλει είχε θέμα με την μπαταρία και με είχε αναγκάσει να γυρίσω στην πιο παλιά.Redmi Note 5
G7
-
Ο/H Kostis_87 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.. Είχα ένα θέμα με το κινητό μας και δεν φόρτιζε γρήγορα. Τελικά ήταν θέμα καλωδιου. Μήπως ξέρετε που θα βρω στην Θεσσαλονίκη φθηνά καλώδια? Φυσικά οι μεγάλες εταιρίες δεν συμφέρουν καθώς τα έχουν πολύ ακριβά.. Και να ρωτήσω ήθελα για την χθεσινή ρομ. Την έβαλε κάνεις? Η προτελευταία που είχα βάλει είχε θέμα με την μπαταρία και με είχε αναγκάσει να γυρίσω στην πιο παλιά.
μην ξεχνας επισης οτι μπορεις να παρεις και ανταπτορες και να βαλεις ενα κλασσικο microUSB καλωδιο να φορτισεις...!! -
το καλοκαίρι μου χάλασε το καλωδιο που το ειχα πληρώσει 12 ευρώπουλα καθώς είχα χάσει το ορίτζιναλ. Παω στα public που ήταν το μόνο μαγαζί που υπήρχε στην περιοχή και στο ταμείο μου κατέβηκαν τα αυτιά, σβουρηξαν κανονικά. 21 ευρώπουλα καθώς ήταν 1,5 μέτρα και ηταν το μόνο που ειχαν σε C! Έλεος δηλαδή!
-
Ο/H Kostis_87 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά.. Είχα ένα θέμα με το κινητό μας και δεν φόρτιζε γρήγορα. Τελικά ήταν θέμα καλωδιου. Μήπως ξέρετε που θα βρω στην Θεσσαλονίκη φθηνά καλώδια? Φυσικά οι μεγάλες εταιρίες δεν συμφέρουν καθώς τα έχουν πολύ ακριβά.. Και να ρωτήσω ήθελα για την χθεσινή ρομ. Την έβαλε κάνεις? Η προτελευταία που είχα βάλει είχε θέμα με την μπαταρία και με είχε αναγκάσει να γυρίσω στην πιο παλιά.
-
Ποια ειναι η καινουρια ρομ;;;
-
Ο/H Panagiotis T21 έγραψε:
Ποια ειναι η καινουρια ρομ;;;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σφυροκοπαει με αυτην το εργαλειο;
-
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα