Πέρασα developer και τρώει πολλά κολλήματα ανά λίγη ώρα χρήση και γενικά δεν είναι όσο Smooth όσο η stable. Πέρασα βέβαια το back up από πριν αλλά δε νομίζω να είναι αυτό το θέμα μιας και πότε δεν είχα πρόβλημα μετά από επαναγορά του. Τι λέτε να τη ξανά περάσω ή να γυρίσω σε stable?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
Ο/H brandon έγραψε:
Ο/H malliaros έγραψε:
Καλημερα. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα, μάλλον δύο για να είμαι ακριβής. Στην εφαρμογή Facebook δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Κολλάει όλη η εφαρμογή και μπορώ να την κλείσω μόνο με reset! Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω σβήσει την εφαρμογή και την έχω ξαναεγκαταστησει, τίποτα. Επίσης το messenger, κατά την διάρκεια που είμαι εντός, ξαφνικά κλείνει από μόνο του. Να σημειώσω ότι από τότε που εγκατεστησα την τελευταία έκδοση και μετά μου κάνει μόνο του επανεκκίνηση και όταν το ανοίγω μου βγάζει σφάλμα KLO κάτι.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Με Factory reset πήγες σε developer;
=============== Δεκ 11th 2017, 3:24pm ===============
Εκεί που νόμιζα ότι έστρωσε, έφαγε ένα κόλλημα και έκανε επανακκινηση όλο το λειτουργικό. Αν το ξανά πάθει γυρνάω σε stable και αναμένω για 9 αναγκαστικά -
-
την νόσο των....κουμπιών!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε παιδιά.. Έβαλα την τελευταία ρομ... Και μου έχει κολλήσει 4 φορές... Η μόνη σταθερή τελευταία ρομ ήταν η 7.11.9 νομίζω... Ισχύει και σε εσάς?Redmi Note 5
G7
-
έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου.
αυτή που αναφέρεις δεν είναι σταθερή.
είναι ασταθής (η κοινώς επονομαζόμενη, developer).
βάλε την original σταθερή και μετά πες μας...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τώρα τον τρομοκράτησες άκου ασταθή η developer.
-
γιατί, το αντίθετο της σταθερής δεν είναι η ασταθής?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Πες του ανθρώπου ότι στην developer rom δοκιμάζουν όλα τα νέα χαρακτηριστικά των rom και αν παρουσιαστούν προβλήματα τα διορθώνουν.
Ενώ η stable rom ενσωματώνουν όλες τις διορθώσεις των ανωτέρων χαρακτηριστικών. Ελπίζω ακούγοντας αυτά που έγραψες να μην το έβγαλε προς πώληση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα