Για αυτό, δοκιμάστε να κάνετε ένα calibration στον proximity sensor
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Θα το δοκιμάσω, αν δεν βαριέσαι κάνε μου και ενα copy το link για τις οδηγίες εγκατάστασης απο την αρχή, αν τελικα της κάνω factory reset για να βαλω την τελευταία ελληνική (stable φαντάζομαι θα βάλω ετσι?)
-
'Οποια θέλεις βάζεις, stable or developer...ποια μπορεί να είναι καλύτερη θα πρέπει να περιμένεις κάποιον που να έχει την συσκευή σου.
Τα βήματα (μην σε μπερδέψει το από stable ---> developer) που θα πρέπει να κάνεις για την αλλαγή της ρομ είναι αυτά που φαίνονται εδώ ---> Ελληνικός οδηγός αλλαγής της Ελληνικής GTV Rom από Stable->Dev και από Dev->Stable -
-
-
@Jordi_7
Καλοδούλευτο και από εμένα.
Απέφυγε στατικές εικόνες σε μεγάλη φωτεινότητα για να σου κρατήσει η οθόνη περισσότερο. Απέφυγε να το βάζεις σε φουλ φωτεινότητα γενικότερα δηλαδή.
Όσο για ρομ, οι περισσότεροι με τους οποίους έχω μιλήσει προτιμούν την Developer αλλά αν δεν θέλεις να ασχοληθείς με custom ρομ, μια χαρά είναι και η stable. Απλά οι developer είναι πάντα αρκετά πιο μπροστά σε χαρακτηριστικά.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
-
Λοιπόν παιδιά πέρασα την τελευταία. 8.1.25. Όλα πάνε καλά 3 ώρες που το έχω στο χέρι μου. Μπαταρία θα σας πω αυριο. Ορίστε και το πρώτο τεστ.Redmi Note 5
G7
-
-
Σβησμένες είναι. Δεν θα αφήσω zip του 1 gb στο κινητό.. Δεν με πειράζει πάντως.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα