Καλησπερα....ποια ειναι η τελευταια ελληνικη rom που θα λειτουργησει απροβληματιστα το κινητο?Εχω καιρο την rom που εχω για υπογραφη και ξυνομαι για κατι πιο καινουργιο.....ευχαριστω!
Εγω έβαλα την xtrv arωma 8.1.25 και βλέπω ότι η χρήση της ram πάει ακόμα ποιό καλά από την προηγούμενη, έφτασε στα 1.7 ελεύθερη. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τις xtrv οι τελευταίες όλο και λίγο καλύτερα
Εγω έβαλα την xtrv arωma 8.1.25 και βλέπω ότι η χρήση της ram πάει ακόμα ποιό καλά από την προηγούμενη, έφτασε στα 1.7 ελεύθερη. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τις xtrv οι τελευταίες όλο και λίγο καλύτερα
Αυτη προφανως ειναι η επομενη απο την 8.1.2.0 που φοραω τωρα.....βλεπω οτι υπαρχει η 9.2.1.0....την εχεις περασει καποιος?..ειναι οκ?
Αν έχεις xtrv περασμένη και θες να περασεις stable πρέπει να ακολουθήσεις άλλη διαδικασία. Ο οδηγός για αυτήν την διαδικασία υπάρχει κάπου εδω μέσα χμμμ δεν ξέρω που ακριβώς στον τομέα με τους διάφορους οδηγούς
Καλημερα, απο stable 8.5.3.0 για να κανω εγκατασταση την 9.2.1.0 πρεπει να κανω wipe cache και dalvin cache? ή μπορω να την βαλω και πανω απο την προηγουμενη χωρις να σβησω κατι? Ευχαριστω.