ναι την αλλαξα, αγορασα απο ιντερνετ...ελπιζω να μην εχω δυσαρεστες συνεπειες...δηλαδη ο αισθητηρας ειναι πανω στην μπαταρια και τωρα ισως δεν υπαρχει?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Δεν ξέρω να σου πω, αλλά το έχω ξαναδεί αυτό με τον αισθητήρα...
-
επειδή την άλλαξα και εγώ , έχει πάντα 24 θερμοκρασία , η εξήγηση που δίνω είναι ότι η μπαταριά που πήρα δεν είναι αυθεντική και ίσως δεν έχει καν αισθητήρα θερμοκρασίας όποτε έχει ένα νούμερο καρφωμένο να φαινεται .
-
@thanfun
Υπάρχει κάποιο mod/patch για να δουλεύουν και οι δύο σιμ με 4G , δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου όμως , ίσως ασχοληθούμε αργότερα γιατί τώρα είμαστε στο τρέξιμο ..
Γενικώς έχουμε σκοπό να προχωρήσουμε σε κάποια mod , αλλά μέχρι να σταθεροποιηθούμε με τις νέες ρομ θέλουμε ακόμα χρόνο .. -
καλημερα,
καθαρη εγκατασταση με δυο σιμ και στην οθονη κλειδωματος λεει δεν υπαρχει καρτα σιμ ή καμια υπηρεσια (δοκιμασα ολα τα κολπα)
επισης κατα την εγκατασταση ρωταει μονο για γλωσσα και οχι για περιοχη (ειναι αυτο που ελεγες gkalen που δεν μπηκε κατα το τελευταιο χτυσιμο της ρομ)
ελπιζω να ειναι ευκολες αυτες οι διορθωσεις -
-
βλεπει το δικτυο cosmote και στις δυο σιμ στις ρυθμισεις,
αυτο που λες θα το δοκιμασω αλλα θα επρεπε να λεει εφοσον τις εντοπιζει και κατα την εγκατασταση και με ρωταει ποια θελω για δεδομενα κτλ -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
@thanfun αν πας και ορίσεις εσύ χειροκίνητα τους παρόχους από Ρυθμίσεις => Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης => Επεξεργασία ονόματος πάροχο, στις εμφανίζει μετά; Η μη επιλογή Region είναι μια παράλειψη κατά το compile όπως είπε και ο @gkalen. Είναι κάτι που διορθώνεται πολύ εύκολα.
παμε να δουμε παρακατω -
-
-
Σε κάποια νέα Redmi και Mi υπάρχει η δυνατότητα Dual 4G. Το whyred μου για παράδειγμα την έχει. Ίσως είναι feature του Oreo, υπάρχει πλέον όμως και στα xiaomi. Τώρα αν είναι εφικτό να μπει ως mod σε παλιότερες συσκευές, θα δείξει!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα