Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Ο/H geotzia έγραψε:

@thanfun μετά από κάποια χρήση που θα έχεις κάνει μέχρι τώρα γιά πες μας εντυπώσεις -μπαταρία ,και αν είναι θετικές πες μας και που την βρήκες. Με ενδιαφέρει το θέμα...
      καλησπέρα,

καταρχήν να υπενθυμίσω ότι αν και νέος χρήστης Xiaomi εννοείται πως εκτιμώ πολύ και στηρίζω όσο μπορώ την δουλειά της αξιόλογης ομάδας που δημιουργεί εδώ στο φόρουμ, την οποία ευχαριστώ...

τώρα στο προκείμενο, βλέπω ότι υπάρχουν ROM από διάφορες πηγές, αυτή που δοκιμάζω εγώ είναι MIUI 10 miuipro από εδώ
      και πέραν όσων αρχικών παρατηρήσεων αναφέρω εδώ ναι νομίζω έχει καλή διαχείριση μπαταρίας με απλή χρήση (αν και θέλει λίγο χρόνο για να κρίνω και δεν ξέρω πόσο θα μείνω πριν γυρίσω σε XTRV και επίσης τελευταία το έχω "ταράξει" το κινητό και την μπαταρία του στις δοκιμές και θέλει χρόνο να "ηρεμήσει"), αλλά επίσης αν κοιτάξεις έχει και επιπλέον ρυθμίσεις για μπαταρία (όπως κάτι σαν deep sleep ή σχέδιο κατάστασης αδράνειας όπως το λέει)
      δες και μερικά σχετικά screen shots

όταν μπορείς πες μου τις δικές σου παρατηρήσεις...

• καλησπερα καθως γυρισα απ τις διακοπες επιτελους μηπως καταφερω να φτιαξω το κινητο. Εχουμε κανα νεο με το προβλημα που κλεινει η οθονη και δεν ανοιγει;

θα μπορουσα να εχω κανα λινκ απ την τελευταια ρομ; ευχαριστω
    • Ο/H Marios Galanis έγραψε:

καλησπερα καθως γυρισα απ τις διακοπες επιτελους μηπως καταφερω να φτιαξω το κινητο. Εχουμε κανα νεο με το προβλημα που κλεινει η οθονη και δεν ανοιγει;

θα μπορουσα να εχω κανα λινκ απ την τελευταια ρομ; ευχαριστω
      πηγαινε λιγο πισω στην σελιδα 565 κατω κατω, δηλαδη εδω
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H geotzia έγραψε:

@thanfun μετά από κάποια χρήση που θα έχεις κάνει μέχρι τώρα γιά πες μας εντυπώσεις -μπαταρία ,και αν είναι θετικές πες μας και που την βρήκες. Με ενδιαφέρει το θέμα...
      καλησπέρα,
      καταρχήν να υπενθυμίσω ότι αν και νέος χρήστης Xiaomi εννοείται πως εκτιμώ πολύ και στηρίζω όσο μπορώ την δουλειά της αξιόλογης ομάδας που δημιουργεί εδώ στο φόρουμ, την οποία ευχαριστώ...

τώρα στο προκείμενο, βλέπω ότι υπάρχουν ROM από διάφορες πηγές, αυτή που δοκιμάζω εγώ είναι MIUI 10 miuipro από εδώ
      και πέραν όσων αρχικών παρατηρήσεων αναφέρω εδώ ναι νομίζω έχει καλή διαχείριση μπαταρίας με απλή χρήση (αν και θέλει λίγο χρόνο για να κρίνω και δεν ξέρω πόσο θα μείνω πριν γυρίσω σε XTRV και επίσης τελευταία το έχω "ταράξει" το κινητό και την μπαταρία του στις δοκιμές και θέλει χρόνο να "ηρεμήσει"), αλλά επίσης αν κοιτάξεις έχει και επιπλέον ρυθμίσεις για μπαταρία (όπως κάτι σαν deep sleep ή σχέδιο κατάστασης αδράνειας όπως το λέει)
      δες και μερικά σχετικά screen shots

όταν μπορείς πες μου τις δικές σου παρατηρήσεις...

Τη συνιστάς δηλαδή ,, Ελληνικά έχει ? ,,, είναι σταθερή ,,, τη δοκιμάζεις πολλές μέρες ? τη δουλεύεις με δυο sim , η φωτεινότητα στην οθόνη είναι οκ ή σβήνει εντελώς όταν την χαμηλώσεις τελείως ?
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@wolfman , @pontios.gk , κατεβαστε τη παρακάτω Ρομ ..

Download
      HMPro_XTRV_8.8.9.zip

Fixed , το πρόβλημα με τις κάρτες σιμ ..
      Τώρα πλέον θεωρώ ότι όλα θα λειτουργούν άψογα ..
      με την χαμηλη φωτεινοτητα εγινε τιποτα φιλε;

edit: παρατηρησα χθες οτι μολις εβαζα off την αυτοματητη φωτεινοτητα και την χαμηλωνα τερμα δεν ανοιγε η οθονη
      εβαλα την 8,8,9 τωρα και φαινεται να ειναι ενταξει, θα το δοκιμασω κανα 2 μερες για να το δωσω πισω στην κοπελα μου
    • Ο/H Manoscanon έγραψε:

Τη συνιστάς δηλαδή ,, Ελληνικά έχει ? ,,, είναι σταθερή ,,, τη δοκιμάζεις πολλές μέρες ? τη δουλεύεις με δυο sim , η φωτεινότητα στην οθόνη είναι οκ ή σβήνει εντελώς όταν την χαμηλώσεις τελείως ?
      αν διαβασεις το ποστ μου λιγο (και την παραπομπη μου σε προηγουμενο ποστ μου εδω) θα δεις οτι μαλλον απανταω σε ολα οσα ρωτας, αλλα δεν πειραζει...
      την εχω 2-3 μερες, σταθερη ναι, ελληνικα φουλ, εχει root με magisk και δεν εχει τα προβληματα που λες (δεν εχω βεβαια wind)...δοκιμασε την και πες μας...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H karaban21 έγραψε:

thanfun. ειναι global;
      ξερουμε οτι ποτε δεν δοθηκε global source για το omega, εδω η φοβερη ομαδα του φορουμ εκανε port την glabal του nikel...

αυτη που δοκιμαζω εδω ειναι miuipro (google it) εχει παντου ελληνικα οταν επιλεξεις ελληνικη γλωσσα και εχει διαφορές απο την xtrv global ported,

τωρα αν ειναι φτιαγμενη απο global source δεν ξερω αλλα θα προσπαθησω να μαθω και θα σου πω,

edit
      εγω την βρηκα ψαχνωντας στο google και απο το 4pda.ru αλλα βλεπω στις ρυθμισεις οτι στους συντελεστες ειναι μια ομαδα miui pro team απο το MiuiPro — MIUI Fan Site και η ελληνικη μεταφραση εγινε απο καποιον spiro kaparo
      edit 2
      τωρα επειδη καλο ειναι να ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι που την εφτιαξαν... περισσοτερα για το τι ειναι miuipro παρακατω με google translate (αυτα βρηκα)
      Display Spoiler
      Σχετικά με το έργο
      Η ομάδα MiuiPro είναι μια διεθνής ομάδα προγραμματιστών, τροποποιητών, σχεδιαστών, προγραμματιστών και ιδεολογικών ανθρώπων που ενώνονται με ένα μόνο στόχο - να προετοιμάσουν και να βάλουν στη μάζα το καλύτερο προϊόν για τον χρήστη μας.
      Πρώτα απ 'όλα, η ομάδα μας έχει δεσμευτεί να αναπτύξει firmware Xiaomi - MIUI . Γιατί το κάνουμε αυτό; Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα γίνει κατανοητή από όλους όσους έχουν ήδη γίνει οπαδός αυτού του διεπαφή χρήστη με βάση το λειτουργικό σύστημα Android. Ακριβώς όπως το MIUI και μας αρέσει τόσο πολύ που θέλουμε να φέρει στα υπόλοιπα όλα τα πλεονεκτήματα και τις ελευθερίες που δίνει. Είμαστε ενθουσιασμένοι από την επιθυμία να καταστήσουμε το MIUI προσβάσιμο σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες διαφόρων συσκευών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ομάδα μας δεν έχει αυστηρή προσήλωση σε οποιαδήποτε μάρκα και μοντέλο, αλλά υπάρχει η επιθυμία χρήσης αυτού του υλικολογισμικού σε οποιαδήποτε συσκευή θέλετε.
      Το αποτέλεσμα των προσπαθειών της ομάδας μας είναι η τροποποίηση του υλικολογισμικού και των μεταφράσεών του σε διάφορες γλώσσες, patches, δικό του λογισμικό, καθώς και μεταφορτωμένες εκδόσεις του interface σε διάφορες συσκευές. Ήδη, μεταξύ των υποστηριζόμενων συσκευών, μπορείτε να δείτε και τα επίσημα smartphones της Xiaomi και τα μοντέλα και τα εμπορικά σήματα τρίτων κατασκευαστών. Και όσο περισσότερο δουλεύουμε, τόσο περισσότερο προσαρμόζεται το firmware στις νέες συσκευές.
      Το έργο μας έχει ένα σταθερό κοινό μεταξύ των χρηστών τόσο στο site όσο και στο φόρουμ. Ο αριθμός των οπαδών της MiuiPro αυξάνεται συνεχώς. Και αυτό μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα του έργου ολόκληρης της ομάδας έχουν βρει την αναγνώρισή τους ανάμεσα στις μεγάλες μάζες.
      Είμαστε γεμάτοι από ιδέες και σχέδια για το πώς να βελτιώσουμε το περιβάλλον χρήστη και την άνεση χρήσης του προϊόντος μας. Επιπλέον, η ομάδα MiuiPro περιλαμβάνει τους καλύτερους δοκιμαστές και τους αχθοφόρους, οι οποίοι είναι ενωμένοι με ένα στόχο - να απελευθερώσουν ένα τέλειο προϊόν που είναι ασύγκριτο.
      Οι περισσότερες τροποποιήσεις, επιδιορθώσεις και βελτιώσεις είναι ένα μοναδικό έργο των προγραμματιστών μας και δεν έχουν αναλογίες. Και αυτό είναι μόνο αυτό το μέρος της εργασίας που γίνεται ορατό όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Επιπλέον, το λογισμικό από το MiuiPro συμπληρώνεται με τους δικούς του κωδικούς που βελτιστοποιούν τη συνολική λειτουργία της συσκευής, την ομαλή διεπαφή, εξοικονομώντας κατανάλωση ενέργειας και πολλά άλλα.
      Μείνετε μαζί μας και σας εγγυόμαστε άνεση και άνεση, μοναδικές λειτουργίες και τροποποιήσεις, ευχαρίστηση και καλή διάθεση από τη χρήση του firmware του MiuiPro!

edit 3
      τελικα με αφορμη την ερωτηση σου βρηκα σε αυτο το site που παραθετω παραπανω οτι (αν και εγω απο αλλου την κατεβασα) ειναι Weekly (China based)...(εξού και οι περισσότερες ρυθμίσεις κτλ) αν και ξαναλεω οτι εψαξα πολυ και δεν εντοπισα ιχνος αμετάφραστου κειμένου και με σωστή μετάφραση!
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H Manoscanon έγραψε:

αν διαβασεις το ποστ μου λιγο (και την παραπομπη μου σε προηγουμενο ποστ μου εδω) θα δεις οτι μαλλον απανταω σε ολα οσα ρωτας, αλλα δεν πειραζει...την εχω 2-3 μερες, σταθερη ναι, ελληνικα φουλ, και δεν εχει τα προβληματα που λες (δεν εχω βεβαια wind)...δοκιμασε την και πες μας...
      Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ,,, περνάς από πάνω ή θέλει fr ?
    • Παλικάρια σήμερα στο άσχετο και χωρίς να πειράξω κάτι,μου κολλάει στο "ΜΙ" η οθόνη και δεν ανοίγει το κινητό.
      Φοράει Κινέζικη 9.6 original rom.
    • Διαφήμιση
    • εγω οντας και λιγο του ρισκου (αλλα με προσοχη) αρχικα την περασα απο επανω αφου πρωτα εχω κρατησει twrp backup τα: boot, uboot, logo, system, data για να μπορω να επανελθω ευκολα μετα και λοιπον εγινε κανονικα και το τηλεφωνο ανοιξε και λειτουργησε κανονικα,

παιδες, παρακαλω ο,τι κανετε ειναι ευθηνη σας, οκ?

επειτα μιας και ηδη ειχα σκοπο να το στεισω απο την αρχη (ειχα καποια δικα μου θεματα) εκανα καθαρη εγκατασταση και στησιμο