Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• @ptoube
      Θα σε ενημερώσει κάποιος γι'αυτό το θέμα ..
      Η global port rom βρίσκεται σ'αυτο το νήμα και βγαίνει ως δοκιμαστική αν και κάποια παιδιά τη φοράνε χωρίς να έχουν πρόβλημα ..
      Αναμένουμε περισσότερα από τον @Manoscanon που νομίζω έχει κάρτες wind και θα μπορεί να σε ενημερώσει καλύτερα ..
    • το έχω ξαναρωτησει αλλά χάθηκε στον χρόνο και στις πολλές απαντήσεις στο νήμα. Θα κουρασω λίγο την υπομονή σας για να μην κάνω καμιά πατάτα μιας και το στήσιμο εξαρχής το αποφεύγω όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι. Έχω ξεμείνει με την MIUI 9.6 XTRV- arΩma 8.4.26.
      Λέω να περάσω αυτήν την αναβάθμιση. XTRV-HMPro_8
      .9.20 v_10-6.0.zip
      Το HMPRO αναφέρεται στο Redmi Pro?? Δεν είμαι σίγουρος με τόσα πολλά Pro που κυκλοφόρησαν.
      Κάνω factory reset? ή και κάτι άλλο πριν το περάσω πέρα από το clear cache, dal-cache??
      Αυτή η έκδοση είναι με πηγές cn/eu?
      Χρειάζεται να περάσω μετά κάποιο zip για ενημέρωση του ota?
    • Καλημέρα,

Δες εδώ την αντιστοίχηση ονομάτων και συσκευών.
      Λίστα Συσκευών με ARB

Η rom για το Omega είναι σε βάση cn/eu.

Ο/H gkalen έγραψε:

Η global port rom βρίσκεται σ'αυτο το νήμα και βγαίνει ως δοκιμαστική ..
      Για λεπτομέρειες περίμενε ενημέρωση από πιο γνώστες.
    • Διαφήμιση
    • Σήμερα το πρωί είπα να βάλω και εγώ την τελευταία global 8.9.20 και δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα.
      Να πω ότι από τότε που το πήρα το κινητό εδώ και 2 χρόνια σχεδόν δεν έχω κάνει ποτέ fr έβαζα από πάνω κάθε φορά την πιο νέα έκδοση. Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αυτό απλά το αναφέρω.
      Σήμερα έβαλα στην δεύτερη υποδοχή μια κάρτα wind στην πρώτη έχω μια Vodafone.
      Άλλαξα τα δεδομένα στην wind και δούλεψαν μια χαρά ούτε μια επανεκκίνηση ούτε κάποιο μήνυμα λάθους και τα δεδομένα δούλεψαν.
      Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση αλλά η κάρτα της wind είναι καινούργια 20 ημερών .μπορεί να έχουν αλλάξει κάτι στις κάρτες και να μην υπάρχει αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει πολύς κόσμος με την miui 10.
      Ένα άλλο θέμα που είχα εγώ ήταν με τα SMS δεν έδειχνε το όνομα στα μηνύματα απλά μόνο το νούμερο.
      Την περιοχή την είχα βάλει σε Ινδία για να μπορώ να αλλάζω τα θέματα. Σήμερα που το έψαξα λίγο άλλαξα την περιοχή σε Ρωσία και έλυσα και τα δύο προβλήματα έχω και την εφαρμογή για τα θέματα και βλέπω στα μηνύματα τον αποστολεα/παραλήπτη στα sms.
      Αυτά από εμένα για περισσότερα στις επόμενες μέρες
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@ptoube
      Θα σε ενημερώσει κάποιος γι'αυτό το θέμα ..
      Η global port rom βρίσκεται σ'αυτο το νήμα και βγαίνει ως δοκιμαστική αν και κάποια παιδιά τη φοράνε χωρίς να έχουν πρόβλημα ..
      Αναμένουμε περισσότερα από τον @Manoscanon που νομίζω έχει κάρτες wind και θα μπορεί να σε ενημερώσει καλύτερα ..
      Με μια μέρα δοκιμές και με στημένο πλήρες το κινητό βλέπω ότι πάει καλά ,,, σταθερή , χωρίς προβλήματα και με τις δύο sim wind ( η δεύτερη με data ) και με μπαταρία που με ενδιαφέρει καθώς το τηλ. είναι επαγγελματικό ,,, μόνο ένα πρόβλημα έχω και θέλω τη βοήθεια σας ,,,,
      Όταν ξεκίνησε το τηλέφωνο λέω να αλλάξω Themes ,, μπαίνω και βλέπω μόνο δύο θέματα ,, αλλάζω χώρα ξαναμπαίνω ,, πληθώρα τα Thems ,, παω να κατεβάσω και μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατά και αν θέλω να προχωρήσω ,, προχωράω και μου βγάζει σφάλμα 4001,,, έκανα καθαρισμούς ,, άλλαξα χώρες αλλά τίποτα ,,, μήπως έχουμε καμιά λύση σ' αυτό ?
      Ευχαριστώ !
    • εχει δοκιμασει καποιος αυτο?
      Displays Features Hidden Camera Xiaomi Redmi - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
      για να εμαφανισει διαφορες προσθετες / κρυφες ρυθμσεις στην καμερα (πχ χειροκινητη λειτουργια, παρακολουθηση αντικειμενου για αυτοματη ληψη, ληψη φωτογραφιας κατα την εγγραφη βιντεο, εστιαση ηχου και διαφορα αλλα)

το δοκιμασα και βλεπω τις ρυθμισεις αυτες και φαινεται ενδιαφερον αλλα ηθελα και εντυπωσεις απο αλλους που δοκιμασαν

αν καποιος θελει να δοκιμασει ας μου πει για τυχον βοηθεια
      επισης πειτε μου αν κρινετε οτι ειναι καλυτερα να φτιαξω ξεχωριστο νημα (υποψιν τα ιδια μπορουν να γινουν και σε αλλες συσκευες, αν δεν υπαρχουν ηδη αυτες οι ρυθμισεις)
      Images
      • IMG_20181001_163043.jpg

153,34 kB, 1.080×1.107, viewed 63 times
    • Καλησπέρα, τρέχω την 8.9.20.Έχω θεματακι με την μπαταρία όπως και οι περισσότεροι. Βρήκα στο XDA Developers κάποια tweaks που εγγυόνται βελτιστοποίηση της μπαταρίας για το Redmi Pro. Ωστόσο δεν ξέρω αν αυτά είναι συμβατά με αυτήν την Ρομ που φοραω. Θα ηταν καλη ιδέα να τα δοκιμάσω σε αυτή την ρομ ή υπάρχει περίπτωση να γίνει brick ;

[Guide] Battery Problems Fix |Deep Sleep Fix… | Xiaomi Redmi Pro
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Kefalas99 έγραψε:

Καλησπέρα, τρέχω την 8.9.20.Έχω θεματακι με την μπαταρία όπως και οι περισσότεροι. Βρήκα στο XDA Developers κάποια tweaks που εγγυόνται βελτιστοποίηση της μπαταρίας για το Redmi Pro. Ωστόσο δεν ξέρω αν αυτά είναι συμβατά με αυτήν την Ρομ που φοραω. Θα ηταν καλη ιδέα να τα δοκιμάσω σε αυτή την ρομ ή υπάρχει περίπτωση να γίνει brick ;

Κοίτα καποια ποστ πίσω, ο Bandit GR έχει βάλει κάποια script που βελτιώνουν την μπαταρία ανάλογα και με πιο Pro έχεις

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Kefalas99 έγραψε:

Καλησπέρα, τρέχω την 8.9.20.Έχω θεματακι με την μπαταρία όπως και οι περισσότεροι. Βρήκα στο XDA Developers κάποια tweaks που εγγυόνται βελτιστοποίηση της μπαταρίας για το Redmi Pro. Ωστόσο δεν ξέρω αν αυτά είναι συμβατά με αυτήν την Ρομ που φοραω. Θα ηταν καλη ιδέα να τα δοκιμάσω σε αυτή την ρομ ή υπάρχει περίπτωση να γίνει brick ;

Να ΜΗΝ τα βάλεις. Υπάρχουν πράγματα μέσα στο prop που θα κάνουν την μπαταρία χειρότερη, άλλα που είναι αμφίβολης προέλευσης (μπορεί να χάσεις το HD voice) και άλλα που δεν κάνουν απολύτως τίποτα.
    • Ο/H em56464 έγραψε:

@Manoscanonνομιζω δεν παίρνω και όρκο ότι υπάρχει ένα θέμα συμβατότητας με τα θέματα και την miui 10 για ψαχτω!!!!
      αα καλό ,, και τώρα τι κάνουμε ,,,, μένουμε με δύο θέματα ή γυρίζουμε πίσω στην 9 ?
    • Διαφήμιση
    • @BanditGR
      Μπορείς τότε να μου στείλεις το σύνδεσμο για τα σκριπτάκια που έγραψε ο @lefesta ότι έχεις βγάλει, έψαξα σε προηγούμενα ποστ αρκετά και δεν βρήκα τίποτα.
      Ευχαριστώ.