Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Επανερχομαι και παλι, ματι δεν παιζει κατι αλλο, επεσε νερο στο ακουστικο του τηλεφωνου ευτυχως το τραβηξα γρηγορα, εκλεισα το κινητο το αφησα λιγο να στεγνωσει..Τωρα μου αναβει notification led κοκκινο, σαν αυτο που βγαζει οταν εχεις χαμηλη μπαταρια..Ξερει κανεις να μου γιατι και αν ειναι κατι σοβαρο;;
-
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega
CHANGELOG
Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της ..
INSTALLATION
Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr ..
DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.1.17
omega_gb_XTRV_9.1.17.zip
NOTE
Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ...
Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή ..
Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος δεν έχει όρεξη για "πειράματα" .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega
CHANGELOG
Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της ..
INSTALLATION
Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr ..
DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.1.17
omega_gb_XTRV_9.1.17.zip
NOTE
Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ...
Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή ..
Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος δεν έχει όρεξη για "πειράματα" ..
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@dhmlaz
Φαίνεται υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σέρβερ , το λινκ θα είναι το ίδιο αλλά να δούμε το πρόβλημα και δοκιμάστε αργότερα για download.. -
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H dthan έγραψε:
...πιο αναλυτικές οδηγίες για το Format ? Την σειρά με την οποία πρέπει να γίνει η διαδικασία και τα αρχεία που θα χρειαστώ.
για να βοηθησω δινω την τελευταια official ROM (απο το ROM download section της επισημης κινεζικης ιστοσελιδας καθοτι δεν υπαρχρει πλεον στην επισημη αγγλοφωνη)
红米手机Pro - MIUI下载
και εδω απο το επισημο αγγλοφωνο forum
MIUI 10 China Stable beta ROM V10.2.1.0 MHQCNXM released! Download it now! - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
εδιτ
υπαρχουν ολα εδω στο φορουμ, ψαξε εδω Οδηγοί για συσκευές σειράς Redmi
και συγκρκριμενα εισαι εδω νομιζω Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
εδιτ 2
μάλλον πιο εξειδικευμένα για το omega είσαι εδώ Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega)
θα σβηστουν τα παντα απο το κινητο, πρεπει να τα σωσεις απο πριν
Αρχίζω να πιστεύω ότι έχει πρόβλημα που δεν λύνεται.Στις φωτογραφίες που επισυνάπτω φαίνεται το πρόβλημα που έχει. -
-
Δοκίμασε κανείς; Έκανα τα 4 wipe και μου έμεινε για 20+ λεπτά στο animation με τις τελίτσες. Ξαναέκανα τώρα τη διαδικασία...
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
Ο server έφτιαξε... Κατεβαίνει! Για να δούμε!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Τελικά μπόρεσε κανένας να κάνει την εγκατάσταση;
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0