σοβαρή βλάβη redmi note 2
-
-
-
-
Χανιά Κρήτης
Θα κοιτάξω για τον οδηγό που αναφέρατε
-
Ο οδηγός για sp flash Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool
Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0 -
Λίγο μακριά
Εδώ θα βρεις και τους οδηγούς αλλά και πολλές πληροφορίες για την συσκευή σου
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone -
ναι σας ευχαριστώ. το βρήκα και εγω το λινκ και θα το προσπαθήσω. Ελπίζω με τα λινουξ να μην εχω θεμα
-
-
@paxh2o θα πρέπει αρχικά να μου πεις για ποια διανομή μιλάμε και αν το linux "βλέπει" την συσκευή σου. Σε 2η φάση βλέπουμε αν μπορεις να τρέξεις scripts κλπ κλπ
-
αυτή τη στιγμή ειμαι σε mint. Χωρις να τρέξω καποια εντολη δεν μου εμφανίζει το κινητό στις συσκευές. Με την κονσόλα δεν δουλεψα προς το παρόν γιατί δεν θυμαμαι τις εντολές
-
Ok @paxh2o επειδή το mint είναι Ubuntu derivative ψάξε στο forum με τον ορο udev ή Ubuntu και θα βρεις ποστ με οδηγίες σχετικά με τα Udev rules που πρέπει να βάλεις για να αναγνωρίζεται η συσκευή σου. Μετά θα εγκαταστήσεις και τα mtp-tools και θα ξεκινήσουμε την επόμενη φάση..
-
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Να επισημάνω μόνο το εξής
έχω 2 red mi.
Tην τελευταία φορα που έκανα update και στα δυο, στο ένα δεν ειχα κανένα πρόβλημα, και στο άλλο μετα την αναβάθμιση δεν μπορούσα να το συνδεσω στον υπολογιστη. Την λύση την βρήκα προσωρινά μόνο κατεβάζοντας ένα πρόγραμμα που μου επέτρεπε να αλλάξω στις startup εφαρμογές και να ενεργοποιήσω το usbdebugging . H λύση αυτή δεν έλυσε μόνιμα το πρόβλημα.
ΑΥτή τη στιγμή προσπαθώ να κάνω αυτο που μου γράφεις, βρήκα και τις οδηγίες εδώ Xiaomi redmi note 2 prime και linux
όμως ο υπολογιστής βλέπει μονο το ενα redmi και οχι αυτό που θέλω αν επιδιορθώσω μέ το lsusb.
Έχω ακόμα ελπίδες;
Ειρήνη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα