Φίλε μου έχουμε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχω αγοράσει 6-7 μπαταρίες και όλες κάνουν το ίδιο εκτός απο μια. Θα κάνω σήμερα calibrate και θα σου πω εαν έκανα τίποτα.Ο/H tolishawk έγραψε:
Όπως αναφέρω και παραπάνω με το τηλέφωνο είχα παραγγείλει και μια εξτρά μπαταρία για καλό και για κακό αλλά μου βγήκε σκάρτη όπως πόσταρα ΕΔΩ . Τώρα όπου να ψάξω, αξιόπιστο, είναι out of stock. Από εκεί που προτείνεις δεν ξαναπαραγγέλνω την ίδια, γιατί αν δεις και τις κριτικές λένε οτι παρουσιάζει το ίδιο προβλημα που αναφέρω και εγώ.Ο/H caeser έγραψε:
Μάλλον δεν έψαξες καλά...Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και είμαι σίγουρος ότι εάν ψάξεις επισταμένα θα βρεις και άλλα γνωστά, αλλά και άγνωστα καταστήματα...![]()
Redmi Note 2 κλείνει όταν πέφτει στο 20-30% η μπαταρία και με καλούν
-
-
Ο/H phonekiller έγραψε:
Ο/H tolishawk έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Μάλλον δεν έψαξες καλά...Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ και είμαι σίγουρος ότι εάν ψάξεις επισταμένα θα βρεις και άλλα γνωστά, αλλά και άγνωστα καταστήματα...
Υπάρχει λύση στο πρόβλημα μιάς και το αντιμετωπίζουμε αρκετοί?
Ευχαριστώ -
Με calibrate σε μπαταρία nohon νομίζω διορθώθηκε λίγο το πρόβλημα αλλά αρκετές φορές κλείνει ακόμα και στο 40% όταν ανοίγω κάμερα. Φαίνεται δηλαδή σαν να έχει την απαιτούμενη τάση η μπαταρία αλλά είτε η κάμερα τραβάει πολύ ένταση Αμπερ η κάτι άλλο στο κινητό. Εκεί έχω καταλήξει, πως ειναι δλδ θέμα κάποιας παρτίδας του κινητού γιατί το πρόβλημα το έχουν αρκετοί αλλά όχι όλοι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H phonekiller έγραψε:
Με calibrate σε μπαταρία nohon νομίζω διορθώθηκε λίγο το πρόβλημα αλλά αρκετές φορές κλείνει ακόμα και στο 40% όταν ανοίγω κάμερα. Φαίνεται δηλαδή σαν να έχει την απαιτούμενη τάση η μπαταρία αλλά είτε η κάμερα τραβάει πολύ ένταση Αμπερ η κάτι άλλο στο κινητό. Εκεί έχω καταλήξει, πως ειναι δλδ θέμα κάποιας παρτίδας του κινητού γιατί το πρόβλημα το έχουν αρκετοί αλλά όχι όλοι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκίμασες με τη γνήσια μπαταρία να δεις αν στο κάνει αυτό;
-
Ο/H thanasis50 έγραψε:
Δοκίμασες με τη γνήσια μπαταρία να δεις αν στο κάνει αυτό;
Το πιο πιθανό είναι οι μπαταρίες που αγόρασες να ήταν μαϊμού. Από που τις αγόρασες αν επιτρέπεται;
-
Αν είσαι Αθήνα, έλα να δοκιμάσεις την δική μου μπαταρία, εκεί θα δούμε σίγουρα εάν οι μπαταρίες δεν είναι καλές ή αν έχεις πρόβλημα στην συσκευή
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν είσαι Αθήνα, έλα να δοκιμάσεις την δική μου μπαταρία, εκεί θα δούμε σίγουρα εάν οι μπαταρίες δεν είναι καλές ή αν έχεις πρόβλημα στην συσκευή
-
Και το δικό μου άρχισε να εμφανίζει το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κάποιος που μπορούμε να αγοράσουμε αυθεντικές μπαταρίες?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0