Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
δουλευουν αλλα εχουν καποιο προβλημα τα apk βαλε το αλλο που εχω ανεβασει σε εκεινο τα δειχνει οκ....
την διορθωση να περιμενεις απο την miui να την κανουν.... -
Κατ εμε τα εχουν κανει σκατα με την nougat. Τρελο λαγκαρισμα η συσκευή! Κ σε εμενα κλειναν οι δυο πυρηνεε.... Αναγκαστικα με την βοηθεια του φιλου μου @tasosko κ φλασαρα αλλον κερνελ κ πεταει το κινητο... Για την αυτονομια της μπαταριας δεν μιλαω καν... Θα έπρεπε να το ειχαν διορθωσει τοσο καιρο θεωρω....Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Κατ εμε τα εχουν κανει σκατα με την nougat. Τρελο λαγκαρισμα η συσκευή! Κ σε εμενα κλειναν οι δυο πυρηνεε.... Αναγκαστικα με την βοηθεια του φιλου μου @tasosko κ φλασαρα αλλον κερνελ κ πεταει το κινητο... Για την αυτονομια της μπαταριας δεν μιλαω καν... Θα έπρεπε να το ειχαν διορθωσει τοσο καιρο θεωρω....
-
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H chrisnik έγραψε:
Κατ εμε τα εχουν κανει σκατα με την nougat. Τρελο λαγκαρισμα η συσκευή! Κ σε εμενα κλειναν οι δυο πυρηνεε.... Αναγκαστικα με την βοηθεια του φιλου μου @tasosko κ φλασαρα αλλον κερνελ κ πεταει το κινητο... Για την αυτονομια της μπαταριας δεν μιλαω καν... Θα έπρεπε να το ειχαν διορθωσει τοσο καιρο θεωρω....
Θα με ενδιέφερε και εμένα αυτή η πληροφορία
Sent from my MI 5 using TapatalkΣυν Αθηνά και χείρα κίνει! -
δεν θελει τιποτα ενα απλο φλασαρισμα ειναι. το θεμα ειναι η το αφηνεις οπως ειναι η αρχιζεις το διαβασμα να το φερεις οπως εσυ θελεις το κινητο.πχ με το EX Kernel manager
πριν κανετε οτιδηποτε παρτε ενα back-up με ολα τσεκαρισμενα....
τωρα στην περιπτωση που κατι δεν πηγε καλα κατεβαστε απο playstore την εφαρμογη flashify μονο σε root δουλευει...
εννοειτε οτι πριν αλλαξεις kernel θα παρεις το back-up με τον μανισιο kernel....
@intheend
@Jason-S -
Οπως ανεφερε κ ο πιο ειδικος απο εμενα πιο πανω...
Εχει καλυτερη διαχείριση μπαταριας απο πριν.
Εγω εβαλα ενα κλικ πιο πανω για το 32αρι. Πλεον δουλευει οπως στην φωτοMi 11 pro -
Παιδια ειναι πολυ απλο να περασεις kernel αν εχεις twrp στην συσκευη. Καλο ειναι να κάνετε ενα backup οπως προανεφερε και ο @tasosko με ολα τσεκαρισμενα και μετα βαζετε τον κερνελ. Εγω εχω δοκιμασει τους περισσοτερους πειραγμενους και πιστευω αυτος DX-MIUI-TEST-12.zip | by WhyOrean for Mi5 ειναι και ο καλυτερος για την miui.Αν και αναμενουμε να βγει καινουριος που να επιλυει μερικα bug καλο ειναι να παρετε μια ιδεα.Σε 32 αρι δουλευει σε ταχυτητες 1996/2300 και κανει το τηλεφωνο σιφουνα. Εχει ενα θεμα με την φωτεινότητα αλλα στο auto με ρυθμιση στο minimum ειναι κομπλε.
-
-
Στην nougat εννοειται εχει θεμα με φωτεινοτητα....Mi 11 pro
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-