φιλαράκια είμαι δουλειά είχα το κινητό στην τσέπη Όταν κάποια στιγμή το έβγαλα το κινητό ειχε κάνει σαν επανεκκίνηση φενοταν το λογότυπο μου φορτώνει μια μπάρα από κάτω και Όταν τελειώσει ξεκινά κανονικά όπως οταν το ανοίγουμε δείχνει της τελίτσες να κινούνται και κολαει στο λογότυπο... Πως να απαλλαγείς από το Google bloatware σε οποιαδήποτε MIUI ROM χωρίς root – All Things Xiaomi αυτό έκανα πριν τα παίξει το κινητό.. .
Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
είχα την Global android 6 και Ναι απενεργοποίησα τη μουσική της google το Google now . Ταινίες Google αυτές.. Είμαι για fast boot πάλιΟ/H NasDriver έγραψε:
-
Πολύ πιθανό να διέγραψες κάποια Υπηρεσία που δεν έπρεπε..καλύτερα fastboot rom να στηθούν όλα εκ νέου.
-
Λοιπόν μας ήρθε το Mi5 και δηλώνω πανευτυχής κάτοχος!
Ερωτήσεις 2 για αρχή...και βλέπουμε
-Ποια ROM με συμβουλεύετε να περάσω μέχρι να βγει καμιά καλή με την 9;
-Έχω ένα Mi account με το οποίο έχω συνδέσει το tablet της γυναίκας. Αν συνδέσω και το Mi5 στο ίδιο account θα συγχρονιστούν όλα μαζί; Φωτογραφίες, Επαφές, Μηνύματα κλπ
θα φαίνονται και στις 2 συσκευές; και στο internet; ή θα τα κρατάει χωριστά;. Γιατί αν είναι να κάνω άλλο λογαριασμό -
-
-
Γιατί δεν φτιάχνεις δικό σου account, που θα χρησιμοποιείς κ για ξεκλείδωμα, backup κλπ?
Αν επιμένεις να πας πακέτο με την ... κυρά, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις της γυναίκας, απλά επέλεξε "set up as new device".Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αν το κάνω αυτό θα συγχωνευτούν οι πληροφορίες;
Βασικά έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα ήδη με αυτό τον λογαριασμό
Αν δημιουργήσω άλλο για την γυναίκα; -
Οτι θες μπορεις να κανεις... Απλα αν εχετε το ιδιο θα συχρονιζονται κ οι δυο συσκευες κ θα ελεγχετε ο ενας τον αλλο... Αχχαχα
Οσο αναφορα τη ρομ εχεις την global stable. Ειναι με android 6. Αν θες να προχωρησεις σε 7 πρεπει να αλλαξεις περιοχη κ να βαλεις Ινδια. Θα κανεις τις ενημερωσεις μεχρι να φτασεις στην 8.2.2 οπου ειναι κ η τελευταια κ android 7.ειδαλλως μενεις ετσι κ περιμενεις ποτε θα βγαλουν την Miui 9Mi 11 pro -
Αυτό μάλλον θα προσπαθήσω να κάνω. Ελπίζω να μην γίνει χαμός στο tablet...Ο/H billphone έγραψε:
Αν δημιουργήσω άλλο για την γυναίκα;
=============== Ιουλ 29th 2017, 3:56pm ===============
Τελικά λύθηκε αναίμακτα το πρόβλημα. Έκανα αποσύνδεση από τον λογαριασμό μου στο tablet και επέλεξα να διατηρηθούν στη συσκευή τα αρχεία και μετά το σύνδεσα στο λογαριασμό της γυναίκας, που τον είχα δημιουργήσει νωρίτερα και όλα καλά
Πάμε τώρα για τις ενημερώσεις στο Mi5 και μετά ξεκλείδωμα και να δούμε ποια ROM θα περάσουμε -
παιδιά έκανα παραγγελία το mi5c για την κοπέλα μου. Τι έχετε ακούσει γι'αυτό το τηλέφωνο? Πιστεύω να μην έχει προβλήματα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα