Googlαρα το πρόβλημα και μπήκα στις ρυθμίσεις του δικτύου και έκανα κάτι αλλαγές και δούλεψε...ίσως να δημιούργησε το πρόβλημα και κάνα update του υπολογιστη
Πριν καμιά 10αρια μέρες την είχα δοκιμάσει.
Για aosp μου φάνηκε πολύ καλή και αρκετά παραμετροποιήσιμη. Αυτό που δε μου δούλευε ήταν η αυξομοιωση της έντασης του ακουστικού την ώρα της κλήσης.
Καλημέρα. Προσπαθώ να περάσω για πρώτη φορά ελληνική ρομ στο κινητό ενός φίλου ακολουθώντας αυτό τον οδηγό Mi5. Έφτασα μέχρι το σημείο να περάσω το twrp. Όταν όμως μπαίνω στο twrp κολλάει το κινητό στην αρχική οθόνη που ζητάει έναν κωδικό αλλά δεν ανταποκρίνεται η οθόνη σε κανένα άγγιγμα. Τι μπορεί να κάνω λάθος;
Θα κατεβάσεις αυτό το twrp twrp_gemini_3.2_miui-hellas
Το βάζεις χύμα στην συσκευή
Όπως είσαι σε twrp λειτουργία
Τέρμα κάτω επιλογή εγκατάσταση img
το περνάς αν συνεχίσει να ζητάει κωδικό βάζεις ότι είναι μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα για factory reset ή κάτι παρόμοιο - κάνε το. Ή αν θέλεις δες αυτόν τον οδηγό και τους τρόπους εγκατάστασηςTWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Θα κατεβάσεις αυτό το twrp twrp_gemini_3.2_miui-hellas
Το βάζεις χύμα στην συσκευή
Όπως είσαι σε twrp λειτουργία
Τέρμα κάτω επιλογή εγκατάσταση img
το περνάς αν συνεχίσει να ζητάει κωδικό βάζεις ότι είναι μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα για factory reset ή κάτι παρόμοιο - κάνε το. Ή αν θέλεις δες αυτόν τον οδηγό και τους τρόπους εγκατάστασηςTWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
Πως θα κάνω την εγκατάσταση του νέου twrp μέσω του παλιού αφού μου κολλάει στην αρχική οθόνη; μήπως να το κάνω μέσω adb?