Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το άκυρο που θα πω αλλά επειδή όλοι πλέον στην παρέα έχουν από ένα xiaomi, έχω παρατηρήσει ότι σε όλους ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδωματος είναι πολύ πιο δυνατός από τη δικιά μας συσκευή. Η μόνη έκδοση που είχε δυνατό ήχο σε εμάς, ήταν η 6.9.15 που έχω και μέχρι σήμερα. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για το άκυρο που θα πω αλλά επειδή όλοι πλέον στην παρέα έχουν από ένα xiaomi, έχω παρατηρήσει ότι σε όλους ο ήχος κλειδώματος/ξεκλειδωματος είναι πολύ πιο δυνατός από τη δικιά μας συσκευή. Η μόνη έκδοση που είχε δυνατό ήχο σε εμάς, ήταν η 6.9.15 που έχω και μέχρι σήμερα. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;
-
αυτό δεν είναι ένα απλό πρόγράμμα....αυτός είναι ένας σούπερ επαγγελματικός ενισχυτής!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H pillopoulos έγραψε:
Ενεργοποιημένο το έχω, δυνατό ήχο εννοώ μόνο στον ήχο κλειδώματος/ ξεκλειδώματος
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδια καλησπερα σε ολους. Μολις σημερα παραλαβα και εγω το mi5 64gb . Μου αρεσει πολυ σε πρωτη ματια. Και ξεκινησα κανοντας τα εξης.
Αφου ενεργοποιησα το USB debugging τσεκαρα τα εξης
Α) οτι η version που φοραει ειναι η : MIUI Global 7.2.8.0.0(MAACNDB) Stable η οποια αυτη ειναι μουφα
η πειραγμενη που βαζουν οι κινεζοι η ειναι η official global ??
Β) Ενω το μαγαζι που το πηρα μου ειχε πει οτι θα ειναι ξεκλειδωτω εκανα την διαδικασια τσεκαρισματος μεσο adb και μου εβγαλε οτι ειναι κλειδωμενος:
Device tempered: false
Device unlocked : false
Device critical screen unlock : false
Charger Screen enabled : false
Αρα τα πρωτα αποτελεσματα ειναι καλα η οχι ?? Τελικα εχω οφισιαλ η οχι μιας και ειμαι κλειδωμενος και πως θα προχωρισω παρακατω ??
Εχω ειδη κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και εχει εγκριθει να προχωρησω για ξεκλειδωμα ??
Το mi pc suite δεν μου το διαβαζει το κινητο λεγοντας οτι πρωτα πρεπει να το κανω αναβαθμιση...Τι να κανω για να συνεχισω βρε παιδια ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Με το κινεζικο pc suite δεν μποροεις απο εκει να κανεις την αναβαθμιση? Μην ξεκλειδωσεις bootloader ακομα.
-
Ο/H petros93 έγραψε:
Με το κινεζικο pc suite δεν μποροεις απο εκει να κανεις την αναβαθμιση? Μην ξεκλειδωσεις bootloader ακομα.
adb για να δω αν ειμαι ξεκλειδωτος η οχι και δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα αλλο.Να σβησω λες το αγγλικο mi pc suite να βαλω το κινεζικο και να κανω απο
εκει την αναβαθμιση ?? ποια ρομ θα μου περασει ετσι την τελευταια miui 8 global ?? και μετα αν θελω ξεκλειδωνω για να βαλω την ελληνικη ??
Αυτη η ρομ που εχω τωρα ειναι fake τελικα η οχι ??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Ο/H petros93 έγραψε:
εκει την αναβαθμιση ?? ποια ρομ θα μου περασει ετσι την τελευταια miui 8 global ?? και μετα αν θελω ξεκλειδωνω για να βαλω την ελληνικη ??
Αυτη η ρομ που εχω τωρα ειναι fake τελικα η οχι ??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα