Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
- Mi-5
-
-
αλάνια εγώ που έχω global dev 6.11.10 beta να περιμένω να μου έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση σε nougat ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να την περάσω? Γιατί έχει κάνα μήνα να μου έρθει αναβάθμιση
-
Ο/H sakas1989 έγραψε:
αλάνια εγώ που έχω global dev 6.11.10 beta να περιμένω να μου έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση σε nougat ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να την περάσω? Γιατί έχει κάνα μήνα να μου έρθει αναβάθμιση
-
-
Μπορει να ειναι κ βλακεια αυτο που θα πω αλλα εχω ενα προγραματακι Cpu monitor λεγεται κ πριν φλασαρω την τελευταια με τo Android 7 εδειχνε οτι λειτουργουσαν κ οι 4 πυρηνες κανονικα. Μετα το φλασαρισμα βλεπω τους δυο να ειναι οφφ εντελως...να αρχισω να το ψαχνω η μπα?Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Μπορει να ειναι κ βλακεια αυτο που θα πω αλλα εχω ενα προγραματακι Cpu monitor λεγεται κ πριν φλασαρω την τελευταια με τo Android 7 εδειχνε οτι λειτουργουσαν κ οι 4 πυρηνες κανονικα. Μετα το φλασαρισμα βλεπω τους δυο να ειναι οφφ εντελως...να αρχισω να το ψαχνω η μπα?
-
@chrisnik
Επειδή ήταν ή πρωτη ρομ Nougat , έχουν ξηλωθεί κάποια πράγματα , όπως τα εικονίδια και το Mpdecision .
Τα απεφυγα λόγω του ότι δεν είμαι σίγουρος ακόμα για τη συμβατότητα λόγω Nougat ..
Όλα θα μπουν στη θέση τους ξανά και ίσως γίνουν κάποιες αλλαγές ακόμα , αλλά στα επόμενα updates .. -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H chrisnik έγραψε:
Μπορει να ειναι κ βλακεια αυτο που θα πω αλλα εχω ενα προγραματακι Cpu monitor λεγεται κ πριν φλασαρω την τελευταια με τo Android 7 εδειχνε οτι λειτουργουσαν κ οι 4 πυρηνες κανονικα. Μετα το φλασαρισμα βλεπω τους δυο να ειναι οφφ εντελως...να αρχισω να το ψαχνω η μπα?
Mi 11 pro -
Ο/H chrisnik έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H chrisnik έγραψε:
με 2 πυρηνες βαραμε 150 antutu θα βαλουμε και τους αλλους 2 σε λειτουργια θα φτασουμε 299....
nougat ρε φιλε..... -
Δεν κατεβαζεις κ εσυ ενα να δουμε τι γίνεται???? Στην προηγούμενη εκδοση τα δυο απο κατω που δεν δουλευουν ηταν 1.8 κ οχι 1366 κ δουλευαν κανονικότατα!!Mi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Δεν κατεβαζεις κ εσυ ενα να δουμε τι γίνεται???? Στην προηγούμενη εκδοση τα δυο απο κατω που δεν δουλευουν ηταν 1.8 κ οχι 1366 κ δουλευαν κανονικότατα!!
τι να πω εχω χασει την μπαλα...ας μας πουνε οι διαχειρηστες τι γινεται... -
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H chrisnik έγραψε:
Ο/H tasosko έγραψε:
Ο/H chrisnik έγραψε:
με 2 πυρηνες βαραμε 150 antutu θα βαλουμε και τους αλλους 2 σε λειτουργια θα φτασουμε 299....
nougat ρε φιλε.....
Mi 11 pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα