Βάζε περισσότερα smiles, να καταλαβαίνουν το χιούμορ σου και όσοι δεν σε ξέρουνΟ/H demakhs έγραψε:
φίλε, το πέτυχες το nickname σου.....διάνα όμως!!!!![]()

Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΒάζε περισσότερα smiles, να καταλαβαίνουν το χιούμορ σου και όσοι δεν σε ξέρουνΟ/H demakhs έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Βάζε περισσότερα smiles, να καταλαβαίνουν το χιούμορ σου και όσοι δεν σε ξέρουνΟ/H demakhs έγραψε:
![]()
εαν εχεις wind δεν έρχεται μήνυμα απλα δοκιμαζεις εαν ξεκλειδώσει ,εμένα δεν είχε έρθει μήνυμα.Ο/H tzifos έγραψε:
Ευχαριστώ παιδιά, την έκανα την αίτηση μια βδομάδα πρίν αλλά ακόμα δεν έχω λάβει SMS. To κινητό κανονικά θα έπρεπε να έχει έρθει αλλά γίνεται πανικός στα ταχυδρομεία, Ελληνικά και κινέζικα, έτσι το βλέπω με το νέο έτος να παραλαμβάνω.
Έχεις δίκιο. Να φανταστείς άνοιξα το λεξικό του Μπαμπινιώτη να δω τι σημαίνει ακριβώς η λέξη dislike και αντί για ερμηνεία είχε δίπλα την φωτογραφία του @demakhsΟ/H takisfrag έγραψε:
Φίλε @sso ο Δημήτρης δεν έχει πρόβλημα τι like τι dislike ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει !!!!Ο/H sso έγραψε:
![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην sso ().
εμμμ τόσα χρόνια στα BBSs και στα φόρα,..... μαθαίνουμεΟ/H demakhs έγραψε:
φίλε, το πέτυχες το nickname σου.....διάνα όμως!!!!
Οχι, cosmote έχω! Εκεί δεν την πάτησαΟ/H trifos έγραψε:
εαν εχεις wind δεν έρχεται μήνυμα απλα δοκιμαζεις εαν ξεκλειδώσει ,εμένα δεν είχε έρθει μήνυμα.
να άλλος ένας ( @geoanto555 & @takisfrag ) που ξεκλείδωσε με unofficial!!!!!!!!!Ο/H manageras έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό όπως φαίνεται στη φωτο. Ξεκλείδωσα τον bootloader. Για να περάσω την τελευταία ελληνική rom πρέπει πρώτα να περάσω την Chinese developer?
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
Ο/H Nickleon έγραψε:
Γνωρίζει κανένας αν μπορείς να ορίσεις ποια κάρτα από τις 2 θα στέλνει τα μηνύματα όπως το κάνεις με το διαδύκτιο?