Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)

• Mi-5
    • Ο/H Panosp έγραψε:

Καλησπερα σε όλη την ομάδα και Καλές Γιορτές.
      Από την στιγμή που πέρασα το android 7 στο κινητό μου κάνει 2-3 φορές την ημέρα reboot μόνο του.Εχω κάνει clear install που είχαν προτείνει κάποιοι από άλλες ιστοσελίδες αλλά δεν πέτυχε.Ξερει κανένας αν είναι θέμα του android 7 ή πως μπορώ να το φτιάξω;
      νομιζω πως δεν εχουν αναφερθει παρομοια προβληματα για reboot αμα θες κανε ενα κοπο να την ξανακατεβασεις την rom και να την περασεις,το system δεν πιστευω να το εκανες wipe?και εχεις περασει το καινουργιο twrp ετσι?
    • Η να γυρισεις στο 6.0 μεχρι να λυσει ολα τα προβληματα η xiaomi και η 7.0 να γινει μια χαρα για καθημερινη χρηση.
    • Παιδια καλημερα και χρονια πολλα εχω περασμενη ρομ global 8.1.2.0 ΜΑΑMIDI και δεν μπορω να ανοιξω το mipcsuite εχω ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων και συνδεωντας τη συσκευη δεν μου βγαζει καταρχην το μηνυμα να δωσω αδεια για αυτον τον υπολογιστη να κανει αλαγες και οταν ανοιγω το mipcsuite γραφει να συνδεσω το κινητο με καλωδιο usb ενω ηδη το εχω συνδεσει και δεν συνδεετε....την πρωτη φορα που το συνδεσα βεβαια μου εβγαλε ενα μυνημα οτι γιανα συνδεθω πρεπει να αναβαθμησω το τηλεφωνο εκτοτε μου βγαζει το μυνημα να συνδεθω με καλωδιο usb....εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει??
    • Διαφήμιση
    • το PC SUITE δεν βλέπει συσκευές με Android 6 γι αυτο...

• Αναβάθμιση του κινητού κανεις μέσα απο το κινητο.... δεν χρειάζεται το pc suite..
      Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

• οχι δεν θελω να κανω κατι συγκεκριμενα απλα για κανενα backup για ωρα αναγκης αλλα δεν συνδεετε και σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποιο προβλημα,επισης μια και σε βρηκα να ρωτησω και κατι αλλο χεχε...οταν ερχετε μια ειδοποιηση απο messeger η facebook η viber αναβοσβησει το led για να ξερεις οτι κατι ηρθε σε περιπτωση ομως μου απλα ανοιξεις το τηλεφωνο χωρις να διαβασεις την ειδοποιηση και το ξανα κλεισεις το led σταματαει να αναβοσβησει μετρο συγκρισεις εχω ενα lg g3 και ενα samsung s3 που εως οτου να διβασεις την ειδοποιηση το led αναβασβηνε ασχετα αν ειχες ανοιξει αρκετες φορες το κινητο....σαν bug δεν ειναι αυτο?
    • Διαφήμιση
    • Να σου πω δεν το έχω παρατηρήσει....
      Λογικά έτσι θα είναι ρυθμισμένο......

• για παρατηρησε το να δεις δεν ειναι και πολυ σωστο να σβηνει εχω ξεχαστει αρκετες φορες ετσι,γιατι πες οτι πας να διαβασεις ενα μυνημα αλλα σε φωναζουν ας πουμε και αφηνεις το κινητο κατω χωρις να το διαβασεις....ετσι την παταω εγω μετα ξεχνιεμαι χαχα.....
    • Ο/H tasosko έγραψε:

Ο/H Panosp έγραψε:

Καλησπερα σε όλη την ομάδα και Καλές Γιορτές.
      Από την στιγμή που πέρασα το android 7 στο κινητό μου κάνει 2-3 φορές την ημέρα reboot μόνο του.Εχω κάνει clear install που είχαν προτείνει κάποιοι από άλλες ιστοσελίδες αλλά δεν πέτυχε.Ξερει κανένας αν είναι θέμα του android 7 ή πως μπορώ να το φτιάξω;
      νομιζω πως δεν εχουν αναφερθει παρομοια προβληματα για reboot αμα θες κανε ενα κοπο να την ξανακατεβασεις την rom και να την περασεις,το system δεν πιστευω να το εκανες wipe?και εχεις περασει το καινουργιο twrp ετσι?
      Τις δυο πρωτες android 7 rom τις περασα με τις οδηγιες που δοθηκαν αλλλα επειδη καποια στιγμη μου ειχε κανει περιπου 10 reboot σε δυο ωρες με τρελανε και εψαξα στο επισημο forum της xiaomi μηπως ειχε καποιος το ιδιο προβλημα.Και τελικα το ειχαν πολλοι αυτο το προβλημα και ενας προτεινε να κανω clean τα dalvik cache,cache,data και το system λεγοντας οτι σταματησαν τα reboots σε αυτον.Οποτε το δοκιμασα και δεν εγιινε τιποτα. [TUTORIAL] How to fix random reboots and charging issues for your smartphone. - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum

Ο/H petros93 έγραψε:

Η να γυρισεις στο 6.0 μεχρι να λυσει ολα τα προβληματα η xiaomi και η 7.0 να γινει μια χαρα για καθημερινη χρηση.
      Το εκανα αλλα τωρα μου κανει reboot και σε αυτο.Νομιζω οτι θεμα τις china developer
    • Δεν χρησιμοποιώ τέτοιου είδους εφαρμογές οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω.
      Περίμενε κάποιον άλλον να το δει..

• Διαφήμιση
    • Ο/H hirobo50 έγραψε:

οχι δεν θελω να κανω κατι συγκεκριμενα απλα για κανενα backup για ωρα αναγκης αλλα δεν συνδεετε και σκεφτομουν μηπως υπαρχει καποιο προβλημα,επισης μια και σε βρηκα να ρωτησω και κατι αλλο χεχε...οταν ερχετε μια ειδοποιηση απο messeger η facebook η viber αναβοσβησει το led για να ξερεις οτι κατι ηρθε σε περιπτωση ομως μου απλα ανοιξεις το τηλεφωνο χωρις να διαβασεις την ειδοποιηση και το ξανα κλεισεις το led σταματαει να αναβοσβησει μετρο συγκρισεις εχω ενα lg g3 και ενα samsung s3 που εως οτου να διβασεις την ειδοποιηση το led αναβασβηνε ασχετα αν ειχες ανοιξει αρκετες φορες το κινητο....σαν bug δεν ειναι αυτο?
      πηγαινε ρυθμθσεις-εφαρμογες-ολες η ληφθεισες διαλεξε την εφαρμογη που θελεις μετα προβολη ειδοποιησεων και δες εκει που λεει αναδυομενες ειδοποιησεις να ειναι κλειστο